Forto je obični ublehaš. On svoju priču može prodati samo onima sličnim sebi-ublehašima. Po potrebi je Bošnjak, kada treba biti ministar, a inače on nije Bošnjak, barem tako kaže.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Student_u_Ostavci
#100051 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- dr_Evil
#100052 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mi i ne zasluzujemo drzavu. Bosnjaci su postali experti za brojanje krvnih zrnaca, a do neki dan napadali Dodu i Covica zbog toga.
- agnostic_front
#100053 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zar to nije nevladina organizacija?giannibelif wrote: ↑02/05/2023 13:01 Ako misle šta siječi u korijenu sad, Udruženje poslodavaca FBiH bi trebala biti jedna od prvih stanica. Ap-cap tamo i dovesti zdrave ljude.
- Login77777
#100054 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kada je ovo rekao? Da ga nisi zamjenio sa Zlatan Begic? On je cas Bosnjak cas Ostali.Student_u_Ostavci wrote: ↑02/05/2023 13:27Forto je obični ublehaš. On svoju priču može prodati samo onima sličnim sebi-ublehašima. Po potrebi je Bošnjak, kada treba biti ministar, a inače on nije Bošnjak, barem tako kaže.![]()
- BHCluster
#100055 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sabina Cudic ti se smije u lice.Login77777 wrote: ↑02/05/2023 13:34Kada je ovo rekao? Da ga nisi zamjenio sa Zlatan Begic? On je cas Bosnjak cas Ostali.Student_u_Ostavci wrote: ↑02/05/2023 13:27
Forto je obični ublehaš. On svoju priču može prodati samo onima sličnim sebi-ublehašima. Po potrebi je Bošnjak, kada treba biti ministar, a inače on nije Bošnjak, barem tako kaže.![]()
-
laik1981
#100056 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Forto Bosanac, na vlasti i na drzavnom i federalnom nivou, kao i u KS. Njegova i opstina vrijednija od 1000 drugih opstina. SDF patriote u opoziciji. NeprocjenjivoStudent_u_Ostavci wrote: ↑02/05/2023 13:27Forto je obični ublehaš. On svoju priču može prodati samo onima sličnim sebi-ublehašima. Po potrebi je Bošnjak, kada treba biti ministar, a inače on nije Bošnjak, barem tako kaže.![]()
-
NediM17
#100057 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nego, jesu li dilfaš i jelkica ostavili pare za isplatu peMzija sad u petak il' su Hin ponijeli sa sobom ?
-
zippoo87
#100058 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jedan i jedini,Chivas glumac
Evo nam i glupljeg od najglupljih botova iz dijasporske brigade
Legendo,je li tebe stid samog sebe?
Ili je stid samo odlika cestitih?
Stvarno,evo na cijelom dunjaluku nema niko inteligentan da podrzava SDA i satelite,ali nijednog.Evo da napravimo neko testiranje,mislim da bi 100% svi bili isti
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
- BHCluster
#100060 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mishich mali i ti dosao da promekechesh koju.zippoo87 wrote: ↑02/05/2023 14:23Jedan i jedini,Chivas glumac
Evo nam i glupljeg od najglupljih botova iz dijasporske brigade
Legendo,je li tebe stid samog sebe?
Ili je stid samo odlika cestitih?
Stvarno,evo na cijelom dunjaluku nema niko inteligentan da podrzava SDA i satelite,ali nijednog.Evo da napravimo neko testiranje,mislim da bi 100% svi bili isti![]()
-
zippoo87
#100061 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja tvoj nick kada vidim,shvatim koliko ljudi mogu biti jadni.
Nekako me uvijek na to podsjetis.
Jos pola zivota proveo u dijaspori a ovako jadan i dalje.
Pa u BiH ljudi koji se bas bas muce i bijedno zive nisu jadni kao ti.
Zato sam te i pitao,je li tebe stid samog sebe ali nema odgovora nikada od botinjosa
Zato sam te i pitao,je li tebe stid samog sebe ali nema odgovora nikada od botinjosa
- Login77777
#100062 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Oprosti mu, on je ZKFanaticos.zippoo87 wrote: ↑02/05/2023 14:52 Ja tvoj nick kada vidim,shvatim koliko ljudi mogu biti jadni.
Zato sam te i pitao,je li tebe stid samog sebe ali nema odgovora nikada od botinjosa![]()
-
giannibelif
#100063 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jest, ali hajde da ne budemo naivni. To treba staviti pod kontrolu.agnostic_front wrote: ↑02/05/2023 13:33Zar to nije nevladina organizacija?giannibelif wrote: ↑02/05/2023 13:01 Ako misle šta siječi u korijenu sad, Udruženje poslodavaca FBiH bi trebala biti jedna od prvih stanica. Ap-cap tamo i dovesti zdrave ljude.
-
zippoo87
#100064 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma znam ali nema tu vise razlike,sada su oni ujedinjeni,pa je sada i na braniku SDA.Login77777 wrote: ↑02/05/2023 14:53Oprosti mu, on je ZKFanaticos.zippoo87 wrote: ↑02/05/2023 14:52 Ja tvoj nick kada vidim,shvatim koliko ljudi mogu biti jadni.
Zato sam te i pitao,je li tebe stid samog sebe ali nema odgovora nikada od botinjosa![]()
![]()
Pokusavao sam ja pisati sa njim prije par godina ali lik nema pameti,obicni bot i navijac iz dijaspore,koji nema pojma ni sta se ovdje desava,nego zapratio par debila na FB i sto oni pisu,to on guta .
Zajednicko svim ovim proSDA/Df je neinteligencija...opet ponavljam i tu je glavni problem.
A ove brdje sto su izbjegli vani,to se nikada nije emancipovalo i prilagodilo novoj sredini,jer je neuko.
Zato oni su fizicki u dijaspori a psihicki i dalje u svom selu.Sreca je da su ovakvi u manjini a puno je veci broj uspjesnih i skolovanih ljudi vani i uticajnih,pa ako im se sada da prilika,mogu oni puno pomoci BiH...samo do sada nisu zanimali vladajucu porodicu osim 7 dana pred izbore,da iskmece i tamo koji glas a ciljna grupa su im ovskvi kao cluster
-
zippoo87
#100065 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa samo ih odjebati u pregovorima i pregovarati sa onim koji stvarno zele da se tu napravi pomak.giannibelif wrote: ↑02/05/2023 14:55Jest, ali hajde da ne budemo naivni. To treba staviti pod kontrolu.
Ja kada vidim onog krimosa Adnana Smajlovica,tu je odmah jasno za sta se on zalaze i koji mu je cilj a samo kmeci na televiziji a i novinari mu postavljaju bezvezna pitanja
- BHCluster
#100066 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa da si neka faca citirao bi me i pitao direktno a ne ovako, zapravo to je jedini nacin na koji mozes kao mala sitna dusa koja u nedostatku komunikacijskih sposobina. Stvarno mi te zao mishich mali napaceni.zippoo87 wrote: ↑02/05/2023 14:52 Ja tvoj nick kada vidim,shvatim koliko ljudi mogu biti jadni.
- BHCluster
#100067 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vegeta uhodnik u akciji.Login77777 wrote: ↑02/05/2023 14:53Oprosti mu, on je ZKFanaticos.zippoo87 wrote: ↑02/05/2023 14:52 Ja tvoj nick kada vidim,shvatim koliko ljudi mogu biti jadni.
![]()
- Idemedosumom
#100068 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Je li sitna dusa ili dusHa 
-
zippoo87
#100069 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
BHCluster wrote: ↑02/05/2023 15:11Pa da si neka faca citirao bi me i pitao direktno a ne ovako, zapravo to je jedini nacin na koji mozes kao mala sitna dusa koja u nedostatku komunikacijskih sposobina. Stvarno mi te zao mishich mali napaceni.zippoo87 wrote: ↑02/05/2023 14:52 Ja tvoj nick kada vidim,shvatim koliko ljudi mogu biti jadni.
Prije nekada sam te prcao,sada vise stvarno nemam zelje a i nisam ljubitelj zatucanih primitivnih ruralaca ni uzivo a kamoli preko neta.
Ali jedno znam,sto god tebi ili o tebi neko napise,nece se tebi zarumeniti obrazi,jer casti nemas...isto kao ni tvoj omiljeni politicar Obrazlija
Pa nastavi botovati...ja svakako i ne ulazim vise na ove teme,par botova trabunjaju uvijek isto a vrijeme prolazi,politicari dolaze i odlaze a kod tebe vrijeme stalo.
- BHCluster
#100070 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jah kad dobije po nosu onda se pobuces, takva ti priroda. Vego o kakvom ti obrazu pricas kad ste podguzna muha hdZ/uZp-u? Haj sad shibice u shake i pred stanicu.zippoo87 wrote: ↑02/05/2023 15:20![]()
Prije nekada sam te prcao,sada vise stvarno nemam zelje a i nisam ljubitelj zatucanih primitivnih ruralaca ni uzivo a kamoli preko neta.
Ali jedno znam,sto god tebi ili o tebi neko napise,nece se tebi zarumeniti obrazi,jer casti nemas...isto kao ni tvoj omiljeni politicar Obrazlija
Pa nastavi botovati...ja svakako i ne ulazim vise na ove teme,par botova trabunjaju uvijek isto a vrijeme prolazi,politicari dolaze i odlaze a kod tebe vrijeme stalo.
- Hajvan
#100071 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mozda bi ova prica o podguznim muhama uzp-u imala logiku da:BHCluster wrote: ↑02/05/2023 15:23Jah kad dobije po nosu onda se pobuces, takva ti priroda. Vego o kakvom ti obrazu pricas kad ste podguzna muha hdZ/uZp-u? Haj sad shibice u shake i pred stanicu.zippoo87 wrote: ↑02/05/2023 15:20
![]()
- SDA nije UZP-u dala kljucna ministartstva (finasije)
- SDA nije UZP-u dala kladionicarski bizinis, i to bez poreza
- SDA nije UZP-u dala enregetski sektor (MOL/INA)
- SDA nije UZP-u dala nesmetanu trgovinu (uvoznici, distributeri) na teritoriju gdje UZP cizma nije nikad prismrdila
- SDA nije UZP-u dala medijski prostor, pa nemnamo cak ni crtice sinkornizirane na bosanski
-
BAK-eV
#100072 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ko ce to sad popraviti od Trojke?Hajvan wrote: ↑02/05/2023 15:31
Mozda bi ova prica o podguznim muhama uzp-u imala logiku da:
- SDA nije UZP-u dala nesmetanu trgovinu (uvoznici, distributeri) na teritoriju gdje UZP cizma nije nikad prismrdila
- SDA nije UZP-u dala medijski prostor, pa nemnamo cak ni crtice sinkornizirane na bosanski
- PreWiBa
#100073 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Iskreno rečeno, i da hoće, ne ide to za 24 sata.BAK-eV wrote: ↑02/05/2023 15:49Ko ce to sad popraviti od Trojke?Hajvan wrote: ↑02/05/2023 15:31
Mozda bi ova prica o podguznim muhama uzp-u imala logiku da:
- PreWiBa
#100074 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Neke stvari po meni nisu tačne, neke fale u listi.Hajvan wrote: ↑02/05/2023 15:31Mozda bi ova prica o podguznim muhama uzp-u imala logiku da:
- trgovinu (ako zanemarimo uvoznike) je donio bezvizni režim, a ne SDA. Dok su jedni mogli švercovati, ovi drugi su morali čekati po par mjeseci samo da prismrde Njemačkoj ili drugim EU zemljama.
- medijski prostor je krivica našeg javašluka i nezainteresovanosti. Pa na GRAS trolejbusima su idioti bukvalno umjesto "okretaljka" napisali "okretnica".
Sem toga, Hrvati u BiH nemaju nikakav medijski prostor. Sem HB-TV koja emituje možda tri sata programa dnevno, iz Mostara ne emituje niti jedan ozbiljan kanal.
- možeš slobodno dodati i uvođenje UZP kapitalista u građevinski sektor Sarajeva, po meni najveći grijeh. Pisalo je u Jutarnjem prije 10 godina kako je Bakir lično tada zvao Brajkovića, HVO vojnika i glavnog kiseljačkog švercera prema Sarajevu, da gradi one stanove po Stupu.
- dala im je bankarski i osiguravajući sektor. Unicredit (bivša Zagrebačka) i Euroherc su najveće firme u svom sektoru, što zbog SDA-ovskog uništavanja naših preduzeća, što zbog dovođenja idiotskih kadrova na čelo istih.
-
zippoo87
#100075 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Za razliku od tebe,ja nikada nisam bio botinjos i razumijem i desavanja i procese.A gdje cu bolan od tebe dobiti po nosu ?BHCluster wrote: ↑02/05/2023 15:23Jah kad dobije po nosu onda se pobuces, takva ti priroda. Vego o kakvom ti obrazu pricas kad ste podguzna muha hdZ/uZp-u? Haj sad shibice u shake i pred stanicu.zippoo87 wrote: ↑02/05/2023 15:20
![]()
Pa izbrisao bi se sa foruma da se to desi
Nego,je li te ovo neko "nasavjetovao" da ubacujes "h" gdje mu nije mjesto ili pokusavas vise da budes "urban",da kamufliras svoje porijeklo