Prije nego napises nesto vezano za stolice, otidji pa vidi sluze li svrsi vise...nemaju tri covjeka da se vide gore.belfy wrote: ↑01/05/2023 20:41rampa je tu, ipak, nesto duze od tog vehabijskog restorana. da je sve normalno ne bi bila potrebna, ali se do sada vise puta dokazalo da je tu sa dobrim razlogom. i, kakve veze sto i stolice imaju sa rampom? da nece auto sjesti malo da odmori?clio_dci120 wrote: ↑01/05/2023 20:27 Koja je budalistana ona rampa na Smetovima, pa sto ce onda sto i stolice, neka i to nose. Kako ce stariji ljudi, ljudi sa manjom djecom. To je bilo jedino izletiste gdje covjek moze pobjeci koliko toliko od zagadjenog zraka. Ona rampa je jedna velika sramota, stavljena pod izgovorom ekologije, a pravi razlog je da se sjeda u onaj vehabijski resotran...
Uvijek sam svoje smece uredno kupio, znaci nisam bacao gore u kante, jer znam da ce cuke raznjeti, nego ponesem kuci.
I nije ok da bude postavljena rampa, jer je to jedino mjesto gdje neko iz Zenice moze otici na cist zrak, i ako nosi stvari za piknik, kako ce to sve ponijeti pjesek. Svoj sto, stolice, loptu djetetu, jer ne idu svi guziti na Smetove. Hajd objasni mi ti kako to covjek sve da ponese gore uz ono brdo i na kojem drugom mjestu da sjedne i zapali rostilj...
Pa znao sam vikendom sa drugom ponijeti gotovu hranu, pa gore jesti i uvijek nosim svoj sto i stolice, jer ne volim gore one stolove koristiti.
Zbog seljaka i debila na motorima, kvadovima i nemogucnosti procesuiranja onih koji bacaju smece, trebamo svi ispastati.
I evo kada je rampa bila, idem stalno na Smetove, mozda kratko jedan period i odmah je bila skinuta. Od kada znam za sebe i Smetove, uvijek se gore autom islo.