Pa na videu, he flies like a butterfly...a vjerovatno stings like a bee
Andrew Tate ALL ABOUT
- Bloo
- Globalna šefica
-
broj dva
#428 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Iskompleksirani zgoljavi celo se ufuro i prodaje svoju pamet onima koji ama bas nikakvu pamet nemaju.
Jebo nas Tejt i svjet u kome je on poznat.
Jebo nas Tejt i svjet u kome je on poznat.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#429 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
čovjek samo kazuje ono što prešutna i tiha većina zna ali ne smije reći
ne ulazim u njegov biznis jer mi iskaču samo izjave
feminizam u ukrajini ne postoji a to je vidi po partijima ukrajinki po londonu parizu i berlinu
dok su muški u blokadi
također je dobra izjava o emocijama i muškarcima koja je potkrijepljena u podijeljenom ekranu sa stručnjakom koji isto govori
ne ulazim u njegov biznis jer mi iskaču samo izjave
feminizam u ukrajini ne postoji a to je vidi po partijima ukrajinki po londonu parizu i berlinu
dok su muški u blokadi
također je dobra izjava o emocijama i muškarcima koja je potkrijepljena u podijeljenom ekranu sa stručnjakom koji isto govori
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- Sara03
#431 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Ne, ljudi ne mrze Tatea zbog ideoloških razlika. Zapravo, ne mrze ga, već ga ne podnose, jer je preko svake mjere narcisoidan i odbojan. On je Kim K(ej) za muškarce i može biti idol samo napaćenim likovima, kojima se životni cilj svodi na površni šminkeraj. Raskopčana košulja, frizurica, bradica, čale, okolo trebice i bijesna auta. Za naše podneblje još treba dodati šišu i općenito taj životni stil. Dakle, palamuda uz kaficu sa trideset godina u stražnjici, bez ikakvog formalnog obrazovanja ili ekspertize. Naravno, još uvijek se živi ispod mamine suknje. Ima nešto pametno za reći? Ima i Trump, ali to ne mijenja činjenicu da je najobičniji klaun.
Sa druge strane, slažem se da naprimjer Peterson često trpi neosnovane kritike, upravo zbog ideoloških razlika. Tome svjedoči i ova tema. Isto tako, Jordan nije dovoljno muževan, tetkica je, ima mommy issues, bio je na rubu suicida et cetera. Stoga sumnjam da ga Tate-ovci nešto naročito prate i gotive.
Ukoliko Peterson nije mjerodavan da priča o mentalnom zdravlju, jer je i sam imao problema, onda i rumunski ridikul ne može pričati kako bi trebao izgledati jedan muškarac, jer trenutno izgleda kao fricking caveman. Misliš kako ti je učinjena nepravda? To opet nije razlog da se ne ponašaš kao muško i ne vodiš najosnovniju brigu o sebi. Naravno, ne leži u tome problem. Problem nastaje kada mu ukineš svaki dodir sa likovima koji mu titraju damu, jer tu leži jedina njegova "ekspertiza" i duševna hrana.
Andrew Tate je umislio da je bog i očekuje da ga zdravlje služi hiljadama godina. U stvarnosti, on ima distorziju realnosti i šifru, za koju se ljudi inače liječe u posebnim ustanovama.
No dobro, može biti i da stvarno fura ljude, pa neka se malo zabavljaju.
Sa druge strane, slažem se da naprimjer Peterson često trpi neosnovane kritike, upravo zbog ideoloških razlika. Tome svjedoči i ova tema. Isto tako, Jordan nije dovoljno muževan, tetkica je, ima mommy issues, bio je na rubu suicida et cetera. Stoga sumnjam da ga Tate-ovci nešto naročito prate i gotive.
Ukoliko Peterson nije mjerodavan da priča o mentalnom zdravlju, jer je i sam imao problema, onda i rumunski ridikul ne može pričati kako bi trebao izgledati jedan muškarac, jer trenutno izgleda kao fricking caveman. Misliš kako ti je učinjena nepravda? To opet nije razlog da se ne ponašaš kao muško i ne vodiš najosnovniju brigu o sebi. Naravno, ne leži u tome problem. Problem nastaje kada mu ukineš svaki dodir sa likovima koji mu titraju damu, jer tu leži jedina njegova "ekspertiza" i duševna hrana.
Andrew Tate je umislio da je bog i očekuje da ga zdravlje služi hiljadama godina. U stvarnosti, on ima distorziju realnosti i šifru, za koju se ljudi inače liječe u posebnim ustanovama.
No dobro, može biti i da stvarno fura ljude, pa neka se malo zabavljaju.
Last edited by Sara03 on 02/05/2023 13:54, edited 1 time in total.
- tranquil
#432 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Ne samo da ga ne mrzim, nego nakon nedavnog twitter thread-a, u kojem je pričao kako je odrastao bez oca, dakle bez normalne očinske figure, pomalo ga žalim, i razumijem odakle dolazi njegova kriva usmjerenost.
Nažalost puno je takvih, koji nikada nisu kao mladi vidjeli šta znači "muško u porodici", pa se hvataju za ovakve lažnjake.
Nažalost puno je takvih, koji nikada nisu kao mladi vidjeli šta znači "muško u porodici", pa se hvataju za ovakve lažnjake.
- Plavo-bijeli
#433 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Joj ovog gore, kaže nema neko formalno obrazovanje i expertize
tu sam prekinuo čitati komentar, mada je i tad bio pun fula.
Poredi nekog sto po čitav dan sjedi na šiši i nema nikakvog zanimanja, budućnosti, a ni prošlosti, sa likom koji je zaradio za godinu više nego što ćeš ti sa 'zanimanjem' i 'expertisom' da živiš još 500godina.
Poslije opet fula komentar, odrastao je on sa ocem i tek ko dječak odselio ja mislim sa 12 godina, a u stvari da je odrastao bez oca bio bi 10x manje narcisoidan, a isto tako bi bio 10x manje discipliniran i motivisan da radi i napreduje i ne bi nikad dogurao dotle gdje je sad.
Poredi nekog sto po čitav dan sjedi na šiši i nema nikakvog zanimanja, budućnosti, a ni prošlosti, sa likom koji je zaradio za godinu više nego što ćeš ti sa 'zanimanjem' i 'expertisom' da živiš još 500godina.
Poslije opet fula komentar, odrastao je on sa ocem i tek ko dječak odselio ja mislim sa 12 godina, a u stvari da je odrastao bez oca bio bi 10x manje narcisoidan, a isto tako bi bio 10x manje discipliniran i motivisan da radi i napreduje i ne bi nikad dogurao dotle gdje je sad.
- Plavo-bijeli
#434 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
P.s ovaj lik ima čitav profil gdje cure i likove pita sta misle o Andrewu i doslovno syebes se kad vidiš koliko npcova živi u ovom svijetu
Nisam ni jednu osobu vidio da zna razmišljati svojom glavom a da je protiv njega
Od 1000+ osoba sa fakulteta i tih budućih sa 'obrazovanjem'
Nisam ni jednu osobu vidio da zna razmišljati svojom glavom a da je protiv njega
Od 1000+ osoba sa fakulteta i tih budućih sa 'obrazovanjem'
- Truba
#435 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
ne mogu link kad mi istače u reelsima ako se ponovi objavit ću
uglavnom objašnjava zašto sada ima pucnjave u školama a prije 50 godina nije bilo
- Truba
#436 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
petersona voditelj pita o incelima
a lik skoro da zaplaka
to je marginalizirana skupina muškaraca kojima je teško i o kojima niko ne brine još ih ona bedevija olivija ogromno čelo za reklame vajld provocira nekim filmom o kvazipetersonu i incelima
znači s jedne strane dobro se boriti za prava homoseksualne populacije i ostalih manjina
a s druge strane treba provocirati vrijeđati i napadati manjinu muškaraca koji ne mogu naći curu
u žalosnom svijetu živimo
a lik skoro da zaplaka
to je marginalizirana skupina muškaraca kojima je teško i o kojima niko ne brine još ih ona bedevija olivija ogromno čelo za reklame vajld provocira nekim filmom o kvazipetersonu i incelima
znači s jedne strane dobro se boriti za prava homoseksualne populacije i ostalih manjina
a s druge strane treba provocirati vrijeđati i napadati manjinu muškaraca koji ne mogu naći curu
u žalosnom svijetu živimo
- Truba
#437 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
fakat pokušavam shvatiti što je grozno u izjavi
cure rađajte do 40.
poslije će vam biti dosadno žene žive do 85 godina
nije reko ni uđite u brak budite podložne niti seksajte se ima i umjetna oplodnja... samo razmišljajte malo o budućnosti što ćete kada se ne može više partijati a svi u tridesetim i četrdesetim znaju da je parti tajm davno završio
cure rađajte do 40.
poslije će vam biti dosadno žene žive do 85 godina
nije reko ni uđite u brak budite podložne niti seksajte se ima i umjetna oplodnja... samo razmišljajte malo o budućnosti što ćete kada se ne može više partijati a svi u tridesetim i četrdesetim znaju da je parti tajm davno završio
- Sara03
#438 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Ti si toliko izvan sebe, kada se brani TikToker, da nisi stigao zaključiti kako post nije napisao on, već ona.Plavo-bijeli wrote: ↑02/05/2023 12:00 Joj ovog gore, kaže nema neko formalno obrazovanje i expertizetu sam prekinuo čitati komentar, mada je i tad bio pun fula.
Tema emisije nisam ja, već Andrew Tate. Dobro, mašinica za brijanje košta deset eura, šta je onda problem?
Izvoli citirati i elaborirati fule, ne valja ovako ispod žita.
- Truba
#440 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
jel to ona stranica gdje su bosanski kraljevi srbi i hrvati 
- canvra888
#441 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Čuj 'bjesna auta'. Šta su 'bjesna'?
Onoliki naizgled sadržajan post, a 'je' i 'ije' još nije savladano.
Onoliki naizgled sadržajan post, a 'je' i 'ije' još nije savladano.
- tranquil
#442 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Poteto, potato. Čovjek je ostao bez očinske figure prije puberteta, dakle prolazio je kroz najveće promjene svog života, kroz godine u kojima se formira odrasli muškarac bez očinske figure, i to se i vidi. Ne znajući kako prava očinska figura izgleda, on pokušava da se ljudima koji su slični njemu nametne kao jedna, ali ne uspijeva, i izgleda kao karikatura muškarca, "muškarac" za one koji nikada nisu vidjeli pravog muškarca, a ne pravi, odgovorni, alfa muškarac.Plavo-bijeli wrote: ↑02/05/2023 12:00 Poslije opet fula komentar, odrastao je on sa ocem i tek ko dječak odselio ja mislim sa 12 godina, a u stvari da je odrastao bez oca bio bi 10x manje narcisoidan, a isto tako bi bio 10x manje discipliniran i motivisan da radi i napreduje i ne bi nikad dogurao dotle gdje je sad.
Kao što sam rekao, zbog toga sam, umjesto bilo kakvih negativnih emocija, počeo žaliti i njega i njegove sljedbenike.
Ja kao što vidiš pokušavam da pronađem opravdanje za antisocijalno i antiporodično Tate-ovo ponašanje, a ne da ga pljujem.
- ortodont
- Nowicki
#444 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Ovo mu ga dođe kao self-help guru. Nađeš ciljanu populaciju koja je iz nekog razloga frustrirana, socijalno disfunkcionaln, traumatizirana ili šta već i prodaješ im muda pod bubrege. Prepun internet takvih sranja i prevaranata.
- tranquil
- Truba
#446 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Da...lijepi strah
- Sara03
- Sara03
- Truba
#449 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
www.facebook.com/reel/277418308117615?s=yWDuG2&fs=e
Zena 5 djece s 4 muska je heroj
A da on zeli 5 djece s 4 zene bio bi
pakas
Zena 5 djece s 4 muska je heroj
A da on zeli 5 djece s 4 zene bio bi
- Plavo-bijeli
#450 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Pa fula ti je čitav komentar, dovoljno je vidjeti da misliš da neko mora imati neko obrazovanje u 2023. kad chatgpt moze zamjenit 85% ljudi koji imaju to neko obrazovanje, kad neko i prije istog je mogao uz par tehnika digitalnog marketinga postat milioner i zaradit više nego neko ko potrosi najbolje godine zivota na studiranje necega i onda zavrsi na birou ili radi posao koji nema veze sa nj zvanjem, i/ili kojeg ne voli...Sara03 wrote: ↑02/05/2023 12:52Ti si toliko izvan sebe, kada se brani TikToker, da nisi stigao zaključiti kako post nije napisao on, već ona.Plavo-bijeli wrote: ↑02/05/2023 12:00 Joj ovog gore, kaže nema neko formalno obrazovanje i expertizetu sam prekinuo čitati komentar, mada je i tad bio pun fula.
Tema emisije nisam ja, već Andrew Tate. Dobro, mašinica za brijanje košta deset eura, šta je onda problem?
Izvoli citirati i elaborirati fule, ne valja ovako ispod žita.
Raskopčana košulja, frizurica, bradica, čale, okolo trebice i bijesna auta je za tebe sinonim za šiša-guya, a u stvari to bi trebao biti sinonim za nekoga ko vodi računa o sebi i svom izgledu i ko je uspio. Druga stvar što kod nas šiša-guyi spadaju u tu kategoriju jer su im SDO babe omoguće, dok ogromna većina drugih likova u nekom svom svijetu gdje ne idu u teretanu, gdje idu kod istog frizera 20 godina te ga tek promjene ak ovaj poveca sa 7 km na 10km. Trebice mogu imat oko sebe, ali u anime svijetu.
Zgodne cure onda budu primorane ili za takvog, ili za šiša guya.
Malo je onih kao Andrew što su krenuli od 0 pa došli do vrha, barem što se tiče fizičke spreme, poznatosti, te financijskih mogućnosti.
p.s frajer uopste i nema Tik Tok.