Pa morali ste dati drugom HDZu ministarstvo za Ilijine 3 ruke.
Tebi ide matematika samo kad se treba brojati do 2. Sve preko, za tebe su španska sela
Cuj ne moze! Pa vidis li da mozeplavi_E wrote: ↑01/05/2023 13:58Bez obzira koga da su kupili bez potpisa Presjednika i njegovih zamjenika niko ne moze biti u vlasti. Tako barem stoji u ustavu. Strah od ulaska SDA u vlast je laz.amidzazeher wrote: ↑01/05/2023 13:51 Joj cuj sada sve mimo ustava a da su uspjeli kupiti Uzunovica onda ne bi bilo mimo ustava da budu u vlasti.
Ja sam govorio sta pishe u ustavu. A ustav je ovaj put vazio za SDA, DF, NES i SzBiH za druge nije.
Cinjenica je da hdz ima jedno manje nego sto je imao sa sda i df. Znaci tebi niko od stranaka sa hrvatskim predznakom ne odgovara u vladi, ima li iko da bi sda df i ostali sateliti pravili vladu sa njima ili kako mislite da formirate vladu nekada u dalekoj buducnosti ako vam se pruzi prilika
Kad si ti mene tri puta pitao za NES, DF, SzBiH?sajber87 wrote: ↑01/05/2023 14:13SpoilerShowCinjenica je da hdz ima jedno manje nego sto je imao sa sda i df. Znaci tebi niko od stranaka sa hrvatskim predznakom ne odgovara u vladi, ima li iko da bi sda df i ostali sateliti pravili vladu sa njima ili kako mislite da formirate vladu nekada u dalekoj buducnosti ako vam se pruzi prilika. Je li to ona milion potpisa za gradjansku da se izbace sve stranke sa hrvatskim predznakom , ako je tako bilo bi lijepo da kazes tako i da nam kazes na koji nacin doci do toga, da ponudis neko rjesenje
![]()
I kad si se vec javio samo da te podsjetim na pitanje koje vec treci put izbjegavas, nazvao si sda kriminalnom organizacijom koju treba ugasiti, kako nazivas njene satelite (df sbih nes itd) koju su pupcanom vrpcom vezani za tu istu kriminalnu organizaciju sda kako si rekao. Valjda ce biti treca sreca kod odgovora i neces pobjeci kao prethodna dva puta
Znaci ni ilija sad ne valja a klix(istraga) prije par dana najavljivao novi blok ilija hdz 90 nes sbih, dokle je doslo sa tim , rekoh da priupitam usput.Student_u_Ostavci wrote: ↑01/05/2023 14:06![]()
![]()
![]()
Pa morali ste dati drugom HDZu ministarstvo za Ilijine 3 ruke.
Tebi ide matematika samo kad se treba brojati do 2. Sve preko, za tebe su španska sela![]()
Malo premotaj unazad nekoliko stranica, eto sad znas pa odgovoriplavi_E wrote: ↑01/05/2023 14:16Kad si ti mene tri puta pitao za NES, DF, SzBiH?sajber87 wrote: ↑01/05/2023 14:13SpoilerShow
Cinjenica je da hdz ima jedno manje nego sto je imao sa sda i df. Znaci tebi niko od stranaka sa hrvatskim predznakom ne odgovara u vladi, ima li iko da bi sda df i ostali sateliti pravili vladu sa njima ili kako mislite da formirate vladu nekada u dalekoj buducnosti ako vam se pruzi prilika. Je li to ona milion potpisa za gradjansku da se izbace sve stranke sa hrvatskim predznakom , ako je tako bilo bi lijepo da kazes tako i da nam kazes na koji nacin doci do toga, da ponudis neko rjesenje
![]()
I kad si se vec javio samo da te podsjetim na pitanje koje vec treci put izbjegavas, nazvao si sda kriminalnom organizacijom koju treba ugasiti, kako nazivas njene satelite (df sbih nes itd) koju su pupcanom vrpcom vezani za tu istu kriminalnu organizaciju sda kako si rekao. Valjda ce biti treca sreca kod odgovora i neces pobjeci kao prethodna dva puta
Ma nije istina! Da ste imali vecinu niko ne bi ni pitao za ustav nego bi osnovali vladu. Nego ste blokirali preko Lende vecini da oni sastave vladu i VP je samo otkljucao privremenom odlukom koja je vazila do 24:00
Tebe ako zanima trazi ja ti necu pruziti to zadovoljstvo da se bavimo formom nego samo sustinom.
Mene to ne zanima ti to tvrdis.
I dali 4 trojci, kako su samo velikodusni oni koji sad grizu svoja muda od muke
Rekao si da je sda kriminalna organizacija koju treba ugasiti, kako bi definisao sda satelite(df sbih nes) koji su pupcanom vrpcom vezani za tu kako kazes sda kriminalnu organizaciju.
Ti si jadan pokushao prestaviti velikim uspijehom to sto Covic ima samo 5 ministarstava iako je svima jasno da je to ministarsvo dao HDZ90 jer nije bilo dovoljno ruku jer su NES i SzBiH napustale koaliciju.
Ja imam isto misljene o NES i SzBiH i kad su bili sa Trojkom i kad su napustali. Te dvije stranke su za mene isto sto i NiP. A DF je za mene isto sto i SDP. Sve je to otpalo od SDA i SDP.
5 je manje od 6. Potvrdi da zaista mislis da su sda sateliti sbih i nes izvisili zato so su htjeli da hdz ima 5 umjesto 6 a trojka protiv koje su 4 vise.
Vidi takve odgovore okolo naokolo prodas na mjestu gdje se botovi okupljaju, pitanje je bilo jednostavno odgovor se bojis da das jednostavno jer ga nemasplavi_E wrote: ↑01/05/2023 14:43Ja imam isto misljene o NES i SzBiH i kad su bili sa Trojkom i kad su napustali. Te dvije stranke su za mene isto sto i NiP. A DF je za mene isto sto i SDP. Sve je to otpalo od SDA i SDP.
A sta ti mislis o NES-u i SzBiH kao strankama koje su uspijele Covicu izbiti jedno ministarsvto u Vladi Federacije? Dali je tvoje misljenje o NES-u i SzBiH bilo isto dok su bili u koaliciji i kad su napustali koaliciju. Da ne moram sad traziti tvoje postove sta si pisao o Efendicu i Ogresevicu kad su se priklonili tadasnjoj Xmorki.
Herceg-Bosna Gas ne bi bila ništa drugo nego još jedan alat za daljnje razbijanje BiH, i to parama iz Sarajeva, Zenice, Tuzle...
Da. I SDA ušla sa njim u tu vladu. Ja sam očekivao odlučno patriotsko njet oktroisanoj vladi, ali nisam čuo neku vrisku kao sada. Možda mi je promaklo?