Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#67526 Re: Liverpool FC
Koje smeće od drugog poluvremena, u svakom smislu i obliku. Čist crveni za Jotu.
- King_Kenny
#67529 Re: Liverpool FC
Hahahahaha i ne radujem se
- BHF_Manijak
#67530 Re: Liverpool FC
Sramotna igra nakon 3:0, zasluzili su samarcinu i 3:3 na kraju!
Ovi su trebali proci kao United ili Bournemouth, ali ova sezona je ta, gdje ce nicim izazvani stati i pustiti protivnika da se vrati.
Ovi su trebali proci kao United ili Bournemouth, ali ova sezona je ta, gdje ce nicim izazvani stati i pustiti protivnika da se vrati.
- no_sekirli
#67531 Re: Liverpool FC
Sramota me ove pobjede. Jota cisti crveni, penal oprosten nad onim brazilskim mutavcem i drugi zuti za Konatea.
Ali eto, na kraju se samo bodovi broje. Pokradeni smo i mi protiv njih 2 puta zestoko.
Ali eto, na kraju se samo bodovi broje. Pokradeni smo i mi protiv njih 2 puta zestoko.
- AmiĐa_Idriz
#67532 Re: Liverpool FC
Boga mi skočih ko oparen nakon gola, oboliću radi debila... 
Bravo momci
Bravo momci
-
convict
#67533 Re: Liverpool FC
X puta smo zasluzili pobjedu pa ostali bez bodova, sto zbog baksuzluka, sto zbog kradje. moze jednom i obrnuto.
Ovo do kraja sezone bi se trebalo sve dobiti.
Ovo do kraja sezone bi se trebalo sve dobiti.
- BHF_Manijak
#67535 Re: Liverpool FC
Sta li je rekao klosar jebem li mu nanu celavu.
Frajer ima pravu onu hinjavu facu, one sto ih u skoli redovno mlate, sto nastavnicima sve prijavljuju iz prve klupe.
Frajer ima pravu onu hinjavu facu, one sto ih u skoli redovno mlate, sto nastavnicima sve prijavljuju iz prve klupe.
-
Mustang1
#67536 Re: Liverpool FC
Ako Trenta testira u sredini sto onda ne stavi drugog beka, sta izigrava. Ako misli ovako igrati sljedece sezone da Trent izlijece u sredinu pocet cu navijati za Colchester United.
- no_sekirli
#67537 Re: Liverpool FC
Nema sta stavljati drugog beka, treba staviti treceg stopera, a ne da se jadni Robertson na kraju price nadje u skoku sa protivnickim napadacem.
Koliko nam je bitno par veznjaka, nasusna potreba nam je jos jedan kvalitetan stoper.
Koliko nam je bitno par veznjaka, nasusna potreba nam je jos jedan kvalitetan stoper.
- BHF_Manijak
#67538 Re: Liverpool FC
I ja bih pokusao s trecim stoperom, bezze da ne trosis toliko Trenta/Andya.
Dovesti nekog mladog, brzog, potentnog. Ne znam iskreno kakvo je stanje na trzistu, @AmiĐa_Idriz to bolje zna...
Ima li sta po Francuskoj, Holandiji?
Dovesti nekog mladog, brzog, potentnog. Ne znam iskreno kakvo je stanje na trzistu, @AmiĐa_Idriz to bolje zna...
Ima li sta po Francuskoj, Holandiji?
- AmiĐa_Idriz
#67539 Re: Liverpool FC
Jurrien Timber iz Ajaxa, predodređen za ovaj tip fudbala kojem se okrećemo sada. Potpisao je prošlo ljeto ugovor ali mu je obećano da ovo može ići, i već daje izjave kako se nada da će brzo biti riješeb njegov status.
Nema neku visinu kakvu očekuješ za stopera ali je sa druge strane nevjerovatno mobilan i tehnički potkovan, ma savršen prototip modernog stopera. 21 godina, kod Van Gaala imao prednost ispred De Ligta u Kataru.
Nama je Robertson iskreno najveći problem u ovom novom sistemu kada igramo protiv kontraških i brzih ekipa kao jučer. Baš je vidno izgubljen bio u pojedinim situacijama. Protiv dubokog bloka (Nottingham i sl.) je to odlično, ali ovako...mada, gledam da ne kritikujem previše, ipak se napravio radikalan zaokret u toku sezone, nije realno očekivati da sve ide kao podmazano.
Nema neku visinu kakvu očekuješ za stopera ali je sa druge strane nevjerovatno mobilan i tehnički potkovan, ma savršen prototip modernog stopera. 21 godina, kod Van Gaala imao prednost ispred De Ligta u Kataru.
Nama je Robertson iskreno najveći problem u ovom novom sistemu kada igramo protiv kontraških i brzih ekipa kao jučer. Baš je vidno izgubljen bio u pojedinim situacijama. Protiv dubokog bloka (Nottingham i sl.) je to odlično, ali ovako...mada, gledam da ne kritikujem previše, ipak se napravio radikalan zaokret u toku sezone, nije realno očekivati da sve ide kao podmazano.
- no_sekirli
#67540 Re: Liverpool FC
Ja smatram da tu uopce nije do Robertsona i njegove defanzivne kvalitete.
Jucer, desna strana pretrcana, Virgil ispade isto pocetnik iz Gabele, a Robo ostade sam na skoku.
Copy-paste kao protiv Arsenala, samo sto je onda Virgil ostavio napadaca, a Robo ostade iza njega.
Da je bio tu bilo koji stoper imali bi neku sansu, a ovako...
Jucer, desna strana pretrcana, Virgil ispade isto pocetnik iz Gabele, a Robo ostade sam na skoku.
Copy-paste kao protiv Arsenala, samo sto je onda Virgil ostavio napadaca, a Robo ostade iza njega.
Da je bio tu bilo koji stoper imali bi neku sansu, a ovako...
- AmiĐa_Idriz
#67541 Re: Liverpool FC
Mislim generalno da je odigrao prelošu utakmicu, nisu tu samo golovi:
Virgil je recimo sa linije očistio njegovu grešku...
Ne kažem da ga treba šutnuti ili nešto slično, jednostavno ima preveliku odgovornost protiv bržih ekipa.
Ne kažem da ga treba šutnuti ili nešto slično, jednostavno ima preveliku odgovornost protiv bržih ekipa.
- AmiĐa_Idriz
#67542 Re: Liverpool FC
Cody Gakpo vs Toulouse u EL iduće godine
- BHF_Manijak
#67543 Re: Liverpool FC
Zbog toga i kazem da ne bi bilo losa varijanta to sa 3 stopera igrati, kad se vec gura TAA u vezni red, onda brate igraj s 3 nazad, automatski ces oba beka rasteretiti koliko toliko defanzivnih zadataka.AmiĐa_Idriz wrote: ↑01/05/2023 11:55 Mislim generalno da je odigrao prelošu utakmicu, nisu tu samo golovi:
- King_Kenny
#67544 Re: Liverpool FC
Tu si u pravu; Klopp traga za novom taktikom. Kolikogod me jučer iznervirali, pohvalno je što se traže drugi načini za igru.AmiĐa_Idriz wrote: ↑01/05/2023 11:37 Jurrien Timber iz Ajaxa, predodređen za ovaj tip fudbala kojem se okrećemo sada. Potpisao je prošlo ljeto ugovor ali mu je obećano da ovo može ići, i već daje izjave kako se nada da će brzo biti riješeb njegov status.
- AmiĐa_Idriz
#67545 Re: Liverpool FC
Ali zato kad sudija lakta u usta igrače brže bolje se zataška.
- vaučer
#67546 Re: Liverpool FC
S obzirom da nikad neće objaviti audio, nek Klopp kaže na konferenciji za novinare šta je Tierney rekao. Nek ih pritisne da objave audio.
- BHF_Manijak
#67547 Re: Liverpool FC
Ma ne budalite... Jedino su kralj i kraljica u Engleskoj zasticeniji od ovih debila, majku im jebem u picku nadobudnu!
Fuj koje su to odvratne spodobe, engleski suci i kompletan FA. Ne znam da ima odvratnije pojave u svijetu fudbala.
I opcenito mi nikad nije bila jasna ta sudijska zasticenost. Zasto ne daju izjave kao u Holandiji sto su uveli, zasto ne polazu nikome racune, zasto su zasticeni k´o polarni medvjedi? Cemu tu, zasto bi bili sigurniji/bolji od ostatka fudbalske predstave?!
Fuj koje su to odvratne spodobe, engleski suci i kompletan FA. Ne znam da ima odvratnije pojave u svijetu fudbala.
I opcenito mi nikad nije bila jasna ta sudijska zasticenost. Zasto ne daju izjave kao u Holandiji sto su uveli, zasto ne polazu nikome racune, zasto su zasticeni k´o polarni medvjedi? Cemu tu, zasto bi bili sigurniji/bolji od ostatka fudbalske predstave?!
- AmiĐa_Idriz
#67548 Re: Liverpool FC
Tierney je postao problem čitave lige, ai nevjerovatno koliku količinu grešaka pravi na utakmicama Liverpoola, čak obostrano. Čovjek haos od utakmice redovno pravi.
- vaučer
#67549 Re: Liverpool FC
Između nesuđenog crvenog Kaneu, utakmice Everton City i mnogih drugih naguza nas je komotno koštao dva naslova.
-
Plunkett