Najveci troprstasi su familija Izetbegovic samo drug tesko ti brdo od sume vidis
Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
-
Daft Haruki
- tataćusak
#11727 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Vidim ovih dana ko su troprstaši, Nikšić veliko zlo. Sdp ima dobrih ljudi ali ni oni nisu mislili da će ovako nisko pasti. Pročitak šta kaže čengić, bećirević itd. Vidi se iz eđu redova osjećaj krivice zbog izdaje ali poslije j.banja nema kajanjaDaft Haruki wrote: ↑29/04/2023 19:20Najveci troprstasi su familija Izetbegovic samo drug tesko ti brdo od sume vidis
-
Daft Haruki
#11728 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Ne kazem fute su to.tataćusak wrote: ↑29/04/2023 19:23Vidim ovih dana ko su troprstaši, Nikšić veliko zlo. Sdp ima dobrih ljudi ali ni oni nisu mislili da će ovako nisko pasti. Pročitak šta kaže čengić, bećirević itd. Vidi se iz eđu redova osjećaj krivice zbog izdaje ali poslije j.banja nema kajanjaDaft Haruki wrote: ↑29/04/2023 19:20
Najveci troprstasi su familija Izetbegovic samo drug tesko ti brdo od sume vidis
Niksic najnesposobniji lik u politici definitivno.
Ali sta je ova familija uradila ovi su male mace.
- tataćusak
#11729 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Na varaš se bolan ovi su lopovi a nikšić je smetljar daleko gori od lopova, ps pogledaj šta se desilo hidrogradnji za vrijeme vladvine nikšićaDaft Haruki wrote: ↑29/04/2023 19:29Ne kazem fute su to.
-
Daft Haruki
#11730 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Znam ja to napamet. Bagra je to politicarska.tataćusak wrote: ↑29/04/2023 19:31Na varaš se bolan ovi su lopovi a nikšić je smetljar daleko gori od lopova, ps pogledaj šta se desilo hidrogradnji za vrijeme vladvine nikšićaDaft Haruki wrote: ↑29/04/2023 19:29
Ne kazem fute su to.
Samo mjenjat svake cetri godine da je zlatan i manje ce pohapat.
- tataćusak
#11731 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
To je velika prevara i podvala. Zamisli dodješ ti 4 godine na neki posao i onda ja neiskusn pa onda opet neko treći. Nem atu kvaliteta n taj način. Da mi imamo dvije-tri stranke pa ok ali ovako cirkusDaft Haruki wrote: ↑29/04/2023 19:35Znam ja to napamet. Bagra je to politicarska.
-
kluz franjo
#11732 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Smijem li te citirati za 4 godine?tataćusak wrote: ↑29/04/2023 19:51To je velika prevara i podvala. Zamisli dodješ ti 4 godine na neki posao i onda ja neiskusn pa onda opet neko treći. Nem atu kvaliteta n taj način. Da mi imamo dvije-tri stranke pa ok ali ovako cirkusDaft Haruki wrote: ↑29/04/2023 19:35
Znam ja to napamet. Bagra je to politicarska.
Inače se u principu slažem sa kolegom Daft.
-
KojiJa
#11733 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Pa svakako su svi blećci. Blećak->Blećak->Blećaktataćusak wrote: ↑29/04/2023 19:51To je velika prevara i podvala. Zamisli dodješ ti 4 godine na neki posao i onda ja neiskusn pa onda opet neko treći. Nem atu kvaliteta n taj način. Da mi imamo dvije-tri stranke pa ok ali ovako cirkusDaft Haruki wrote: ↑29/04/2023 19:35
Znam ja to napamet. Bagra je to politicarska.
- Login77777
#11734 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
- tataćusak
#11735 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Ne smiješ jer zadržavam pravo promjene mišljenjakluz franjo wrote: ↑29/04/2023 19:58Smijem li te citirati za 4 godine?
![]()
Inače se u principu slažem sa kolegom Daft.
- Ricken
#11736 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Otiđi malo na forum heregbosna.org, pa upoznaj bolje koalicijske partnere.Daft Haruki wrote: ↑29/04/2023 17:47 SDA prica zavrsena abd.
Bosnje stale uz ovu marvu nemaju vidik dalje od nosa .
Prebacuju izdaju a trideset godina manipulisu narodom.
Neki od djela ove posati Bosnjackog naroda koji Bosnjo ne vidi i preko kojih lako prelazi radi uhljebljenja svoje guzice u sistem i buzet se krecu od raspona Alijinog potpisa dejtona i veleizdaje ustava RBiH,mito i korupcija citaj Asim me poslo u sferi zaposljavanja i trazenju bilo koje javne usluge , raspad ekonomije i najjacih preduzeca nesposobnim vodenjem polupismenih a poslusnih te privatizacija istih kasnije za jeftine pare. Tri decenije zaglupljivanja svog naroda gdje bitnije dali si podoban a ne koliko znas i vrjedis. Dug je spisak kakvu zaostavstinu ostavljaju a najveca je trideset godina bez vizije ove zemje gdje jedini cilj stranka i njena korist.
Sad pocinju SDA otpadnici i crveni kmera nista gore marve koja ce lizat eu ,SAD i ostale supcice gdje moraju i ne moraju .
Al bolje i bilo kakva promjena za pocetak. Valjda se ne naguze previse al daj boze
Inače, zanimljiv forum, zanimljiva retorika, jasni ciljevi i atmosfera slična onima koji misle da je došlo njihovo vrijeme.
I koliko god to sve što pišeš stajalo u svezi SDA, bojim se da će generali trojke vrlo brzo shvatiti da su ostali u partiji šaha, samo sa lakim figurama na raspolaganju, dok druga strana barata i sa onim lakim i teškim figurama. U svakom slučaju, dobro jedan na ovom gore pomenutim forumu napisa, privremena rješenja su opasna, zato je jedino u konačnici bitno dobiti vlastiti entitet ili državu. Vjerovatno je samo interpretiraio današnju izjavu Milanovića, za koju vjerujem da je našem prvom diplomati bila simpatična i pomirljiva.
-
Daft Haruki
#11737 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Vidi ovako. Ja znam da je promjena teska,ali ne treba praviti bauk osd toga. Znaci prvo svoju avliju pomesti. Nije nama ni Hdz ni Dodik kriv .Znaci pomesti svoje smece prvo. Napraviti uslove za zivot da cirkulise novac,ne samo stranka da je dobra. Napraviti viziju sta za deset ,dvadeset godina.Ricken wrote: ↑29/04/2023 20:55Otiđi malo na forum heregbosna.org, pa upoznaj bolje koalicijske partnere.Daft Haruki wrote: ↑29/04/2023 17:47 SDA prica zavrsena abd.
Neki od djela ove posati Bosnjackog naroda koji Bosnjo ne vidi i preko kojih lako prelazi radi uhljebljenja svoje guzice u sistem i buzet se krecu od raspona Alijinog potpisa dejtona i veleizdaje ustava RBiH,mito i korupcija citaj Asim me poslo u sferi zaposljavanja i trazenju bilo koje javne usluge , raspad ekonomije i najjacih preduzeca nesposobnim vodenjem polupismenih a poslusnih te privatizacija istih kasnije za jeftine pare. Tri decenije zaglupljivanja svog naroda gdje bitnije dali si podoban a ne koliko znas i vrjedis. Dug je spisak kakvu zaostavstinu ostavljaju a najveca je trideset godina bez vizije ove zemje gdje jedini cilj stranka i njena korist.
Sad pocinju SDA otpadnici i crveni kmera nista gore marve koja ce lizat eu ,SAD i ostale supcice gdje moraju i ne moraju .
Al bolje i bilo kakva promjena za pocetak. Valjda se ne naguze previse al daj boze
Inače, zanimljiv forum, zanimljiva retorika, jasni ciljevi i atmosfera slična onima koji misle da je došlo njihovo vrijeme.
I koliko god to sve što pišeš stajalo u svezi SDA, bojim se da će generali trojke vrlo brzo shvatiti da su ostali u partiji šaha, samo sa lakim figurama na raspolaganju, dok druga strana barata i sa onim lakim i teškim figurama. U svakom slučaju, dobro jedan na ovom gore pomenutim forumu napisa, privremena rješenja su opasna, zato je jedino u konačnici bitno dobiti vlastiti entitet ili državu. Vjerovatno je samo interpretiraio današnju izjavu Milanovića, za koju vjerujem da je našem prvom diplomati bila simpatična i pomirljiva.
Ne samo lizati supak familije i oko njih i sljediti bez pogovorno.
I to princip zivota da bude .
Svake cetri godine mjenjati vlast. Nema nista od rezima drug,gdje on diktira 30godina sta i kako.
E kad to odradimo onda la mozemo se baviti Hrvstskim korpusom i nasim komsijama Srbima
-
Daft Haruki
#11738 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Vidi ovako. Ja znam da je promjena teska,ali ne treba praviti bauk osd toga. Znaci prvo svoju avliju pomesti. Nije nama ni Hdz ni Dodik kriv .Znaci pomesti svoje smece prvo. Napraviti uslove za zivot da cirkulise novac,ne samo stranka da je dobra. Napraviti viziju sta za deset ,dvadeset godina.Ricken wrote: ↑29/04/2023 20:55Otiđi malo na forum heregbosna.org, pa upoznaj bolje koalicijske partnere.Daft Haruki wrote: ↑29/04/2023 17:47 SDA prica zavrsena abd.
Ne samo lizati supak familije i oko njih i sljediti bez pogovorno.
I to princip zivota da bude .
Svake cetri godine mjenjati vlast. Nema nista od rezima drug,gdje on diktira 30godina sta i kako.
E kad to odradimo onda mozemo se baviti Hrvstskim korpusom i nasim komsijama Srbima
- Prpa.ba
#11739 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Prava steta sto vlast nije bilo moguce biti promijeniti na slobodnim izborima.
Umjesto toga, nijemac sa specijalnim ovlastima za FBiH morao je dvaput mijenjati Ustav FBiH i izborni zakon. Ni to nije bilo dovoljno, pa je morao i na jedan dan ukinuti Ustav Federacije, tj. dati svoj potpis umjesto potpisa ovlastenog Bosnjaka, ne bi li se doslo u situaciju da se glasa o "promjeni vlasti".
A potom je kljucni glas dosao od sina za oca ministra, i od jednog hudog Bosnjaka koji je prije Parlamenta bio u lockdownu sa hambasadorom.

Umjesto toga, nijemac sa specijalnim ovlastima za FBiH morao je dvaput mijenjati Ustav FBiH i izborni zakon. Ni to nije bilo dovoljno, pa je morao i na jedan dan ukinuti Ustav Federacije, tj. dati svoj potpis umjesto potpisa ovlastenog Bosnjaka, ne bi li se doslo u situaciju da se glasa o "promjeni vlasti".
A potom je kljucni glas dosao od sina za oca ministra, i od jednog hudog Bosnjaka koji je prije Parlamenta bio u lockdownu sa hambasadorom.
- Hajvan
#11740 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Prpa.ba wrote: ↑29/04/2023 21:45 Prava steta sto vlast nije bilo moguce biti promijeniti na slobodnim izborima.
![]()
Otac -sin konekcija?
Ovako nekako:
ilija zivkovic izetbegovic - boki bokir zivkovic izetbegovic
-
Daft Haruki
#11741 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Alija potpiso drug. Budimo iskreniPrpa.ba wrote: ↑29/04/2023 21:45 Prava steta sto vlast nije bilo moguce biti promijeniti na slobodnim izborima.
![]()
- Prpa.ba
#11742 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Posto nisi upucen, da te upoznam sa Ramom, prehrabrim i prepostenim borcem ogrezlim u borbu protiv antikorupcije, clanom nametnute Vlade FBiH u svojstvu tzv. ministra unutrasnjih poslova.

Za njegov "izbor", na sijelu organizovanom od strane nijemca sa posebnim ovlastima za FBiH "glasao" je njegov sin Arnel, nakon sto je detaljno procitao oba paragrafa najdetaljnijeg programa reformi koje je Federacija ikad vidjela:

Nema na cemu.
- Prpa.ba
#11743 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Slazem se, Daytonom je omoguceno O-Hr-u da suspenduje volju glasaca i nametne jednodnevna pravila kako bi bila proglasena Vlada FBiH bez potrebne podrske.
- Hajvan
#11744 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Ta dva su debili
A Zivkovici su stetocine
Mada, treba priznat da je otac znao koliko niski su dometi sina bakira
I bio u pravu
A Zivkovici su stetocine
Mada, treba priznat da je otac znao koliko niski su dometi sina bakira
I bio u pravu
- Prpa.ba
- Ricken
#11746 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Našu avliju su pomeli drugi, a to onda ima potpuno drugo značenje. I to je ono što izgleda ne shvataju oni koji misle da je sada njihovo vrijeme došlo.Daft Haruki wrote: ↑29/04/2023 21:35Vidi ovako. Ja znam da je promjena teska,ali ne treba praviti bauk osd toga. Znaci prvo svoju avliju pomesti. Nije nama ni Hdz ni Dodik kriv .Znaci pomesti svoje smece prvo.Ricken wrote: ↑29/04/2023 20:55
Otiđi malo na forum heregbosna.org, pa upoznaj bolje koalicijske partnere.
-
Vlado sa tepe
#11747 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Amerika i EU trebaju sda proglasit kriminalnom i terorističkom organizacijom što i jesu.Ricken wrote: ↑30/04/2023 08:18Našu avliju su pomeli drugi, a to onda ima potpuno drugo značenje. I to je ono što izgleda ne shvataju oni koji misle da je sada njihovo vrijeme došlo.Daft Haruki wrote: ↑29/04/2023 21:35
Vidi ovako. Ja znam da je promjena teska,ali ne treba praviti bauk osd toga. Znaci prvo svoju avliju pomesti. Nije nama ni Hdz ni Dodik kriv .Znaci pomesti svoje smece prvo.
- Ricken
#11748 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Trebaju djelovati institucije države.Vlado sa tepe wrote: ↑30/04/2023 08:28Amerika i EU trebaju sda proglasit kriminalnom i terorističkom organizacijom što i jesu.
Podsjetit ću te da je Bosna i Herecgovina, nezavisna i suverena država. Valjda ovi koji misle da je njihovo vrijeme došlo znaju to.
-
Vlado sa tepe
#11749 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
sda i sve i svi povezani sa sda od nivoa portira pa do vrha moraju nestatiRicken wrote: ↑30/04/2023 08:31Trebaju djelovati institucije države.Vlado sa tepe wrote: ↑30/04/2023 08:28
Amerika i EU trebaju sda proglasit kriminalnom i terorističkom organizacijom što i jesu.
Podsjetit ću te da je Bosna i Herecgovina, nezavisna i suverena država. Valjda ovi koji misle da je njihovo vrijeme došlo znaju to.
nek idu u njemačku ili tursku.
svakog člana sda treba šikanirati, ostavit bez posla, svaku boračku organizaciju ugasit, ukinuti invalidnine svima do 70%.
i naravno pozatvarati u zatvore.
-
Daft Haruki
#11750 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
I tebi isto da napisem. Alija potpisao protektorat. Dao takve ovlasti Smitu i sljedecim Smitovima.Ricken wrote: ↑30/04/2023 08:18Našu avliju su pomeli drugi, a to onda ima potpuno drugo značenje. I to je ono što izgleda ne shvataju oni koji misle da je sada njihovo vrijeme došlo.Daft Haruki wrote: ↑29/04/2023 21:35
Vidi ovako. Ja znam da je promjena teska,ali ne treba praviti bauk osd toga. Znaci prvo svoju avliju pomesti. Nije nama ni Hdz ni Dodik kriv .Znaci pomesti svoje smece prvo.
Imao si ustav RBIH zamjenuo si ga za Dejtonski sporazum.
Znaci Ejupu,Haretu i ostaloj bagri koja se smucala oko Alje a i komplet SDA racun ispostaviti drug moj.
Ti drugi hoce fotelje sto je normalno u politici,sad da oni malo kradu od naroda . Da se priblize izvoru .
Ovi su nakrali da im sedam koljena nasljednika ima sta trositi.