Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Login77777 wrote: ↑28/04/2023 21:10
Moj drug kakva je ovo danas kuknjava na forumu i tviteru. Nisam jos stigao sve pregledati posto sam bio u poslu cijeli dan. Ali vidim show je sta god otvorim.
Kako nam podnosi ove nove okolnost gazija iz luksemburga?
proziva i kune dinu i daliju , govori za marfija da je kriminalac , dovi najgore gadosti onako uobicajeni repertoar, al dns im je bio sok i nevjerica potraznja za secerom i casom vode je probila sve tabele potraznje
Daliju je uzeo na zub. Puko lik.
Ali sta im Dino uradi. Uzeo im drzavni nivo, federalni i najaci kanton. Niko ih do sada nije ovako odradio.
madner wrote: ↑28/04/2023 21:16
Napisao sam vec ranije na ovoj temi da ga mi pushimo hrvatima, srbi nama a sveukupno ce se EU praviti da smo ispunili sve moguce kriterije da nas pogura pod svoje.
Bice ovo vlada koja ce najvise uraditi za zivotni standard gradjana i evropski put
Znači, mi smo u sredini. Među nama, najviše će se obradovati gejovi iz reda Bošnjaka. Za njih je ovo win-win situacija.
Last edited by CrveniKuk on 28/04/2023 21:24, edited 2 times in total.
proziva i kune dinu i daliju , govori za marfija da je kriminalac , dovi najgore gadosti onako uobicajeni repertoar, al dns im je bio sok i nevjerica potraznja za secerom i casom vode je probila sve tabele potraznje
Daliju je uzeo na zub. Puko lik.
Ali sta im Dino uradi. Uzeo im drzavni nivo, federalni i najaci kanton. Niko ih do sada nije ovako odradio.
Klasicni sarajevski saner odradio papka samo tako dok je salko pricao o nekom cvijecu ovaj izvukao dvojicu nenadanih iz rukava , stvarno im zna svaku i igra im njihovu igru zato su se onako pojavili dns svi misleci evo ga sad cemo ih poniziti ne bi ona bisera i sebija dosle da nisu mislile da je sve gotovo
e samo je pitanje vcrs dal se cuju muski jecaji na poljinama u kuci Izetbegovića kad ga se sebija dočepa sto je postala broj 1 provala u drzavi dns
Sada totalno vjerujem onoj Dodikovoj: "RS će izaći iz BiH mirno i bez rata".
Sa Bošnjama je sve moguće. Uvjek će se naći neki Abdić, Konaković, Nikšić, i to Srbi kao i Hrvati vrlo dobro znaju. Ako neko kaže "nije moguće", Bošnje odgovore "hold my beer".
Još jednom čestitam SDPu na cementiranju HDZa u vlast za sva vremena. Kapa dole Čoviću, bez po muke odradio ono za šta je šestorka platila UZPom.
madner wrote: ↑28/04/2023 21:16
Napisao sam vec ranije na ovoj temi da ga mi pushimo hrvatima, srbi nama a sveukupno ce se EU praviti da smo ispunili sve moguce kriterije da nas pogura pod svoje.
Bice ovo vlada koja ce najvise uraditi za zivotni standard gradjana i evropski put
Srbi nama puse....de bolan madnere ne zasmijqvaj raju...
512MB wrote: ↑28/04/2023 21:35
Sa Bošnjama je sve moguće. Uvjek će se naći neki Abdić, Konaković, Nikšić, i to Srbi kao i Hrvati vrlo dobro znaju. Ako neko kaže "nije moguće", Bošnje odgovore "hold my beer".
Još jednom čestitam SDPu na cementiranju HDZa u vlast za sva vremena. Kapa dole Čoviću, bez po muke odradio ono za šta je šestorka platila UZPom.
512MB wrote: ↑28/04/2023 21:35
Drago mi je što se Čengić složio sa mnom po pitanju tvojih intelektualnih sposobnosti. Kažem ti da se prestaneš brukati a ti nastavljaš. Ne valja ti to.
Drago mi je što se Čengić složio sa mnom po pitanju tvojih intelektualnih sposobnosti. Kažem ti da se prestaneš brukati a ti nastavljaš. Ne valja ti to.
Ih sad više ni sendviča neće biti. Zalihe pri kraju, a budžeta nema
Ih sad više ni sendviča neće biti. Zalihe pri kraju, a budžeta nema
To i dalje neće podići tvoje intelektualne sposobnosti logičkog zaključivanja,
šta veliš, dobar zakon Šmita, spriječio blokade dvije tisuće dvaesšeste