A kojima je ovaj sa TVa prije bio ŠEF ?
Kako se zove dosadasnji "prirodni koalicioni partner",zadnjih 30 godina??
Sta predlazes , da nista ne diramo aaaaRagibUzoriti wrote: ↑28/04/2023 12:41 Maloprije gledam press sa Konakovicem i co.
Ja koji mrzim Bakira isto ko onomad Karadzica, rekao sam davno i danas definitivno ponavljam.
Pravit cemo mi SDA od govana,samo dok se ovi dobro uhvate stolica...

ma nece niko iz Sarajeva da podrži ove SDA proteste oni su u Sarajevu mrtvi i zato nece niko izaci u vecem broju da ih podrži, jednostavno ovaj restart je jedino ljetos imao veliku brojku i kad se umijesala i to preuzela SDA svaki protest poslije toga im je bio ovakav jadan i cemeran
klix13:40 - Na proteste pristiže sve veći broj ljudi pa je sada ispred zgrade gdje se održava sjednica o formiranju Vlade FBiH otprilike stotinjak okupljenih.
Ovi okupljeni su oni sto su odskoro usli pod sda sinjel ne bi li se i oni sta ogrebali ,ali haman zakasnili stranka se rasula
Potop bi im bio, usprkos krađi. Ne bi mogli nakrasti koliko bi ih ljudi potopili
sumirprimus wrote: ↑28/04/2023 13:43klix13:40 - Na proteste pristiže sve veći broj ljudi pa je sada ispred zgrade gdje se održava sjednica o formiranju Vlade FBiH otprilike stotinjak okupljenih.![]()