Pa nije, ali se vidi namjera bas, zato mislim da ce i njega suspendovati.
EUROLIGA
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sukis
#1501 Re: EUROLIGA
-
Bodkin
#1502 Re: EUROLIGA
Nece da se tuce protiv buducih saigracakakavdanakneiskustvu wrote: ↑27/04/2023 23:32 gledam snimak nekolik puta,nestvaran potez yabudelea,skoro pa isto kretenski potez lessorta,musa dobije batina pa se opet zalijeće u guzvu,hezonja miran,začudilo me od njega,smiruje partizanovce
-
Priglavke
#1503 Re: EUROLIGA
Izgleda da Musa nakon afere sa Rusijom i Teletovicem nije bas pouke izvukao. Bice intersantno vidjeti sastave i sankcije igracima.
-
Priglavke
#1504 Re: EUROLIGA
Yebuselele najjaci frajer. Moze komotno u ring. Jest da ce popiti suspenziju i da je potez za zatvora,ali ga je otreso momacki.
- Student_u_Ostavci
#1505 Re: EUROLIGA

Musa realno najmanji krivac, ne kontam ove Srbe nikako
-
Bodkin
#1506 Re: EUROLIGA
Jesu se i drugima najebali majke? Mislim sta ocekujes od navijaca
A i kad razmislis, dobio aplauz zadnji put u bg i sad se zaletio. Mislim i ja bih al onda ocekujem da mi jebu majku
- emigrazione
#1507 Re: EUROLIGA
Sjeba im kapiten sezonu seljačkim potezom, večeras bih mu otkaz dao taman da je Michael Jordan iz najboljih dana
- xoklix
#1508 Re: EUROLIGA
Kako god okrenes Partizan donji. Jednom nogom bili u idućem krugu,a sad idu dalje uz suspenziju 2-3 igrača na najmanje 2-3 utakmice, Lessort sigurno 5 utakmica suspenzija.
Bit će zanimljivo ispratiti odluku Eurolige.
Bit će zanimljivo ispratiti odluku Eurolige.
- ami8
#1509 Re: EUROLIGA
Najveći krivac za ovo što se desilo je Punter. Brate dragi vodiš 15 razlike 100 sekundi prije kraja i dopustiš sebi da te stara hinja,provokator,smrad Serhi Ljulj isprovocira umjesto da mu se u facu nasmiješ i odeš na liniju za slobodna bacanja ti krećeš u obračun. A ostali Realovci iste sekunde kreću u stampedo, iznenadio me Fernandes da nije reagovao.
Inače, ne znam da sam ikada vidio da se radi onakav pritisak na sudije od strane domaćih igrača i publike, svoju nemoć i frustriranost su u potpunosti okrenuli na sudije kojima svaka čast pa su istrpili sve to.
Inače, ne znam da sam ikada vidio da se radi onakav pritisak na sudije od strane domaćih igrača i publike, svoju nemoć i frustriranost su u potpunosti okrenuli na sudije kojima svaka čast pa su istrpili sve to.
- studeni76
#1510 Re: EUROLIGA
Par sati poslije moze se reci da je ovo Real uradio planski. Isprovocirali su sukob, bice im kaznjeni igraci bez kojih oni lako mogu (jos ako se Taveres vrati) a Partizan ce biti desetkovan. Od gotovog sad imaju veresiju, jbg.
A sta je mogao Musa ocekivat, naravno da ce ga vrijedjat. Nisu akademici
A sta je mogao Musa ocekivat, naravno da ce ga vrijedjat. Nisu akademici
-
kakavdanakneiskustvu
- van Basten
#1512 Re: EUROLIGA
Sad ce Partizan iducu namjerno izgubiti da bi mu igraci kazne odradili protiv Reala 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#1513 Re: EUROLIGA
Musa jadan ni kriv ni dužan najviše batina dobio ali je izdržao junački.
-
Zoooka
#1514 Re: EUROLIGA
Musa je ovdje ispao glup, dzaba ga branite, ko da je Punter mogao znati sta je ovaj htio, obzirom kako je krvnički krenuo na njega.
- Altsa
#1515 Re: EUROLIGA
Hajmo malo o kriminalnoj igri Reala. Nakon prvog poraza trener Reala nista nije naucio i izgubi na isti nacin sa jos vecom razlikom i drugu utakmicu.
- ami8
#1516 Re: EUROLIGA
Svako ko je gledao utakmicu moga je vidjeti da je Real potpuno nadigran u svim elementima igre. Realno trener im veze nema, igra mu je zasnovana na bacanju balona Tavaresu pod koš i ispucavanje tricama i kada jedno ili oboje kao sinoć zakaže onda sigurno gube. Čitam da su svi osim Fernandesa suspendovani jer jedino on nije ušao u teren a da je nekim slučajem ostao još bar jedan igrač Reala na klupi onda bi utakmica bila registrovana pobjedom Reala. Biće da je Llull išao na to, oličenje sportiste i poštenja.
https://m.basketnews.com/news-188793-pa ... -rest.html
Evo šta kažu o mogućim kaznama, maksimalna je 4 godine suspenzije i 280000 eura. Ovaj Jabusele je zaslužio bar godinu, može se pridružiti američkim kečerima dok odmara od košarke.
- Altsa
#1517 Re: EUROLIGA
Posteno bi bilo da obje ekipe izbace iz takmicenja.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1518 Re: EUROLIGA
Generalno kroz citavu sezonu Eurolige prije svega sudije jedu govna. Proslu utakmicu Reala i Partizana sude Musi faul u napadu radi podignute noge sto jeste po propisima mada se i tu gleda koliko je noga podignuta a juce igracima Partizana to nisu svirali ni jednom mada Punter skoro svaki put to uraadi. To je pravilo glupo do bola i treba ga primjenjivati samo u slucaju kada je bas ocigledno dignuta noga. Dalje sviranje faulova je totalno neujednaceno i vrlo slicni faulovi se jednima sviraju a drugima ne. Dalje Punter konstantno kada prevodi loptu udara odbrambenog igraca ili ramenom ili laktom pa tako u prosloj utakmici vise nego ocigledan faul nad Musom mu nisu svirali u napadu.
Mislim aposlutno ne postoji nesto sto moze umanjiti dominaciju i pobjedu Partizana jer Real na klupi ima najveceg kloca u istoriji kluba vjerovatno a Partizan najjaceg trenera u Evropi koji je Matea strpao u dzep i da je Real na vrijeme smjenio ovog kloca vjerovatno bi bila druga prica.
Mislim aposlutno ne postoji nesto sto moze umanjiti dominaciju i pobjedu Partizana jer Real na klupi ima najveceg kloca u istoriji kluba vjerovatno a Partizan najjaceg trenera u Evropi koji je Matea strpao u dzep i da je Real na vrijeme smjenio ovog kloca vjerovatno bi bila druga prica.
-
Priglavke
#1519 Re: EUROLIGA
Naravno, to i ja cijelo vrijeme govorim za prvi mec, a i za drugi mec sudije nisu imale na momente mec pod kontrolom. Interesantno je bilo vidjeti kako Obradovic u prvoj utakmici sudijama prigovara pokusavajuci stvoriti pritisak sto je mozda i rezultiralo onakvim sudjenjem u samoj zavrsnicu meca, a u ovoj,koliko sam primjetio nije bilo prigovaranja,jer je Partizan dominantan bio. I da, dobro si uocio Punter izbacuje nogu pri sutiranju. A sudije to nisu primjetile.hrasno38 wrote: ↑28/04/2023 10:28 Generalno kroz citavu sezonu Eurolige prije svega sudije jedu govna. Proslu utakmicu Reala i Partizana sude Musi faul u napadu radi podignute noge sto jeste po propisima mada se i tu gleda koliko je noga podignuta a juce igracima Partizana to nisu svirali ni jednom mada Punter skoro svaki put to uraadi. To je pravilo glupo do bola i treba ga primjenjivati samo u slucaju kada je bas ocigledno dignuta noga. Dalje sviranje faulova je totalno neujednaceno i vrlo slicni faulovi se jednima sviraju a drugima ne. Dalje Punter konstantno kada prevodi loptu udara odbrambenog igraca ili ramenom ili laktom pa tako u prosloj utakmici vise nego ocigledan faul nad Musom mu nisu svirali u napadu.
Zasluzena pobjeda Partizana!
Partizan bi mogao uzeti EL, ako sankcije budu blage.
-
hzsa22
#1520 Re: EUROLIGA
Ovo je 10000% namjerno uradjeno. Rudy i Poirer su ostali, medjutim glupan uleti.
- hrasno38
-
Priglavke
#1522 Re: EUROLIGA
Nema sanse! Ostalo bi vise igraca Reala van terena,a i niko od igraca Reala nije mogao predpostaviti kakva ce guzva ispasti i da ce Yabusele onako razvaliti igraca Partizana.
Kod nas na Balkanu sve zavjera, jer smo kao narod/i ,
skloni namjestanju,steli i slicnim necasnim radnjama.
-
Tango556
- hrasno38
-
giovanni008
#1525 Re: EUROLIGA
Sa sportske perspektive, Partizan je zasluzeno razvalio Real.
Prevara od trenera kod Reala, nije mogao nista fantasticnom Obradovicu.
Jedino sto je pozitivno u ovome je to sto ce sad ovaj 100 % dobiti sup kartu, tako da sljedecu sezonu krenu sa nekim boljim trenerom.
Sto se tice ove druge strane, tuce se desavaju, s tim da je malo iznenadjujuce s obzirom da su ekipe inace do sada bile prijateljski nastrojene.
Musa je zaista glupo postupio, zaletio se frajer a nije bio siguran sta hoce. Jel hoce da napadne Puntera ili da ga prijateljski smiri.
S obzirom da je agresivno krenuo na njega, ovaj je instiktivno opalio ga stosem, a Musa jos ruke mu spustene, jako naivno.
Kad se krene u tucu uvijek ruke treba da su gore u gardu. Eh sad ako je htio da smiri situaciju, nije se trebao onako zalijetati.
Na kraju, njveci gubitnik ovdje je Partizan, jel od dobijene tekme dobise veresiju tj. jednog mozda teze povrijedjenog igraca Exum, i najmanje 2,3,4 teke suspenzije Punteru, Lesoru i jos nekom....Realu se vjerovatno vraca Tavares, tako da je sve moguce u uzvratu.
Prevara od trenera kod Reala, nije mogao nista fantasticnom Obradovicu.
Jedino sto je pozitivno u ovome je to sto ce sad ovaj 100 % dobiti sup kartu, tako da sljedecu sezonu krenu sa nekim boljim trenerom.
Sto se tice ove druge strane, tuce se desavaju, s tim da je malo iznenadjujuce s obzirom da su ekipe inace do sada bile prijateljski nastrojene.
Musa je zaista glupo postupio, zaletio se frajer a nije bio siguran sta hoce. Jel hoce da napadne Puntera ili da ga prijateljski smiri.
S obzirom da je agresivno krenuo na njega, ovaj je instiktivno opalio ga stosem, a Musa jos ruke mu spustene, jako naivno.
Kad se krene u tucu uvijek ruke treba da su gore u gardu. Eh sad ako je htio da smiri situaciju, nije se trebao onako zalijetati.
Na kraju, njveci gubitnik ovdje je Partizan, jel od dobijene tekme dobise veresiju tj. jednog mozda teze povrijedjenog igraca Exum, i najmanje 2,3,4 teke suspenzije Punteru, Lesoru i jos nekom....Realu se vjerovatno vraca Tavares, tako da je sve moguce u uzvratu.