Svi svi svi za Bosnu
Ja, i?Student_u_Ostavci wrote: ↑27/04/2023 12:32 Nova većina sa HRSom, HNPom i HDZom90, 1 ministarstvo HDZ90. Ukratko.
Što onaj reče, potpisali bi i Kordića u vladu, samo da je se dočepaju![]()
Treba dodati i Bingo. Ipak ide praznik i treba pokupovati mtsA_A_AKCIJA wrote: ↑27/04/2023 23:02 Ima li neko da postavi anketu, gdje će se sutra sve okupiti spasioci države?
Pred Parlamentom Kantona
Pred Parlamentom države
Pred Parlamentom Federacije
Ispred Predsjedništva
Pred kafićem Parlament
I tespih za svaki slučaj da amina
Imaš moju podršku u stavljanju glave na panj, samo naprijed, ne daj se zaustavitiNeriya wrote: ↑27/04/2023 23:41Ja, i?Student_u_Ostavci wrote: ↑27/04/2023 12:32 Nova većina sa HRSom, HNPom i HDZom90, 1 ministarstvo HDZ90. Ukratko.
Što onaj reče, potpisali bi i Kordića u vladu, samo da je se dočepaju![]()
I sa crnim đavlom i glavu na panj ako bi to izbacilo SDA.
Medjunarodna zajednica ovdje u BiH ne igra ni za koga i igra protiv svih...a ko ce znati zasto se to radi evo 30 godina i zasto se nijedan projekat u BiH ne dovede do kraja i onda ide dalje.skafiskafsnjak wrote: ↑27/04/2023 23:31Ja se nadam da ste upravu i da ce nam biti bolje ....i nadam se da je Smit igrac za BiH , a ne za Hrvate.zippoo87 wrote: ↑27/04/2023 23:25
Nemoj i ti u "udarnu dijasporsku brigadu" ,kao mnogi botovi.
Ovim danas je Smith popravio ono sranje koje je napravio na dan izbora a sto se tice vrijednosti glasa hrvata,oni vec sada vrijede 3-4 puta vise,jer sa 300 000 hrvata ukupno u BiH,drze minimalno 1/3 vlasti a ovo im je dao Dejton a ne Smith.
I 30 godina je SDA bila vlast sa HDZom i to nije bilo problem...sada odjednom nastaje problem,kada SDA vise nije jedna noga tronosca a nece ih vise ni HDZ,jer su najveci lazovi na planeti Zemlji...dakle izgubili su kredibilitet i kod lazljivaca iz HDZa...dakle gori su od ovih puno.
I ti ces ovo braniti ?
Nadam se ....
Ne bum, dok mi netko od vas SDA drekavaca ne ponudi totalnu predaju i nestanak. Onda bum ju stavil, ok?Student_u_Ostavci wrote: ↑27/04/2023 23:45Imaš moju podršku u stavljanju glave na panj, samo naprijed, ne daj se zaustaviti![]()
Posrano, mislio sam da je malo spretniji igrač. Zaigralo se dijete malo previše. Dzaba što i Dino pređe preko njegovih sranja, javno ga falio da on treba trojki i da bude dio osmorke, ali matica vuče, jbg.
Prosječan sda glasač, uživao bi u dekapitacijiStudent_u_Ostavci wrote: ↑27/04/2023 23:45Imaš moju podršku u stavljanju glave na panj, samo naprijed, ne daj se zaustaviti![]()