Brutalno ukralo template od SDP-a.A_A_AKCIJA wrote: ↑27/04/2023 20:59 Hohohoho, gledaj ovo.
OHR je okupaciona vlast. Mile se dira od sreće.

Brutalno ukralo template od SDP-a.A_A_AKCIJA wrote: ↑27/04/2023 20:59 Hohohoho, gledaj ovo.
OHR je okupaciona vlast. Mile se dira od sreće.

sajber87 wrote: ↑27/04/2023 21:01Kao sto sam i pretpostavljao, odgovora na jednostavna pitanja nemas tj ne zelis da ih kazes jer oni ruse svu kvazipatriotsku vrisku kojoj svjedocimo. U sustini ovdje sda df ekipa ima samo jedan problem a to je sto hdz nakon 30 godina nece sa njima, a za to se zahvalite amerima(god bless america) i zato su sda df snsd ujedinjena srpska i ostali cetnicki sateliti protiv zapada amera i zajedno ruku pod ruku rade protiv njih. Sda df snsd stevandic je sada bratija koju veze mrznja prema zapadu. Divno drustvo a odavno sam znao da je samo pitanje vremena kada ce se ogoliti do kosti i skinuti masku laznih demokrata te se okrenuti putinu i kinezima(begic dodik zahiragic stevandic itd)Jordan1961 wrote: ↑27/04/2023 20:52
Niko nikada nije dobio 70% icega tako da je bespredmetno odgovarati na glupava pitanja.
Konstitutivni narodi nisu izborne jedinice. Barem tako kaze Ustav. Vlast prave stranke a ne narodi.
Trazis odgovore a sam ne odgovaras. Kako izracuna da HDZ dobija 70% glasova Hrvata u BiH?
Nemam iluzija. Samo smatram da se vlast treba mijenjati bar svakih 8 godina. Zbog hiljadu razloga koje tebi vjerovatno ne moram nabrajati.
Vidio sam. Tuzno pomalo, covjek primao cestitke uveliko...vjerovatno je I castio, al ne lezi vraze....ovaj Rimac je iz Livna jel yako?
Pa problem je u tome sto je sa ove dvije promjene politicki sistem zemlje okrenut totalno prema etnickom predstavljanu i etnickim podjelama.Chmoljo wrote: ↑27/04/2023 20:56Pa u cemu je onda problem? Poseban treman ima klub bosnjaka od ostalih klubova ili?Jordan1961 wrote: ↑27/04/2023 20:42
Gdje sam ja spomenuo Bosnjake? Niti tvrdim da je HDZ = Hrvati. Nikada niti u jednom postu.
Eto ti se ubio od odgovora.sajber87 wrote: ↑27/04/2023 21:01Kao sto sam i pretpostavljao, odgovora na jednostavna pitanja nemas tj ne zelis da ih kazes jer oni ruse svu kvazipatriotsku vrisku kojoj svjedocimo. U sustini ovdje sda df ekipa ima samo jedan problem a to je sto hdz nakon 30 godina nece sa njima, a za to se zahvalite amerima(god bless america) i zato su sda df snsd ujedinjena srpska i ostali cetnicki sateliti protiv zapada amera i zajedno ruku pod ruku rade protiv njih. Sda df snsd stevandic je sada bratija koju veze mrznja prema zapadu. Divno drustvo a odavno sam znao da je samo pitanje vremena kada ce se ogoliti do kosti i skinuti masku laznih demokrata te se okrenuti putinu i kinezima(begic dodik zahiragic stevandic itd)Jordan1961 wrote: ↑27/04/2023 20:52
Niko nikada nije dobio 70% icega tako da je bespredmetno odgovarati na glupava pitanja.
Konstitutivni narodi nisu izborne jedinice. Barem tako kaze Ustav. Vlast prave stranke a ne narodi.
Trazis odgovore a sam ne odgovaras. Kako izracuna da HDZ dobija 70% glasova Hrvata u BiH?
A kako ti to tako lagano tvrdis,sa 100% sigurnosti...da ce kao "svi" glasati za SDA/NiP ???Jordan1961 wrote: ↑27/04/2023 21:10Pa problem je u tome sto je sa ove dvije promjene politicki sistem zemlje okrenut totalno prema etnickom predstavljanu i etnickim podjelama.
Gradjanske stranke mogu kljuc u bravu, nacionalne stranke ce se fokusirati na "svoje" narode i "nepravde" njima nanesene a tako ce se i glasaci homogenizirati. SDA (ili NIP svejedno) ce ti za 4 godine biti u istoj situaciji kao i HDZ. I sta se time dobilo? Evropski demokratski standardi i priblizavanje EU?
SmokingMan wrote: ↑27/04/2023 21:09 Prosto ne vjerujem šta čitam. Dok se nije čeprkalo po vlasti u FBIH i uživalo u provociranju Dodika, sve je bilo super, stranci super, OHR fantastičan, rukovanja srdačna, osmjesi onakvi kakvi formalno moraju i biti. Trenutno ne mogu pronaći adekvatan meme koji bi opisao ovaj abismal.

Potop i poslije potopa, potop.Jel sad svima jasnije kakvu guju u njedrima je imao Bosnjacki narod i ko ga je odveo u palestinizaciju, sarajevske gaze i bihacke zapadne obale.Najgora ološ što postoji na ovom dunjaluku.“Odnosno da li većinsku volju Bošnjaka poništava zbog toga što su većinom muslimani”, zaključili su iz SDA
Kolega, nemoj citirati ono sto nigdje nisam napisao ("svi").zippoo87 wrote: ↑27/04/2023 21:14A kako ti to tako lagano tvrdis,sa 100% sigurnosti...da ce kao "svi" glasati za SDA/NiP ???Jordan1961 wrote: ↑27/04/2023 21:10
Pa problem je u tome sto je sa ove dvije promjene politicki sistem zemlje okrenut totalno prema etnickom predstavljanu i etnickim podjelama.
Gradjanske stranke mogu kljuc u bravu, nacionalne stranke ce se fokusirati na "svoje" narode i "nepravde" njima nanesene a tako ce se i glasaci homogenizirati. SDA (ili NIP svejedno) ce ti za 4 godine biti u istoj situaciji kao i HDZ. I sta se time dobilo? Evropski demokratski standardi i priblizavanje EU?
Kako si dosao do tog zakljucka ?
Evo ja cu ti prvi pokvariti malo snove...JA NECU NIKADA glasati za ove dvije stranke ?
I znam jos desetine hiljada drugih koji to isto nece uraditi.
Mislim da će se mnogi zamisliti nakon ove izjave, al u k
To se zove opaljivanje sdooooša u čelo njihovim qrtzem.plavi_E wrote: ↑27/04/2023 20:39 Bivši član NES-a Ramo Isak dobit će ministarstvo unutrašnjih poslova, a zastupnik Arnel Isak u Predstavničkom domu FBiH trebao bi podržati predloženi sastav Vlade.
Koje licemjerstvo botova Trojke. Kad je NES i SzBiH napustali Xmorku trazila se zabrana mjenjanja stranaka a sad se slavi ova promjena dresa.
Pa ne znam cemu onda kuknjava. SDA ce nas braniti za cetiri godine i tjt. Gradjani su svakako izdajnici.Jordan1961 wrote: ↑27/04/2023 21:10Pa problem je u tome sto je sa ove dvije promjene politicki sistem zemlje okrenut totalno prema etnickom predstavljanu i etnickim podjelama.