Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
last mohicans
#39102 Re: Utakmice.
Najviše mi je drago zbog Rendulića i podcjenjivanja, jebo ga Velez u dupe.
-
mond
#39103 Re: Utakmice.
Ali i Prandeli je fakin. Skoro ista postava minus kartonirani kao i na otvaranju polusezone, s tim da nam je danas vjetar pomogao.
- ZonFon
-
mond
-
mirza_15
#39106 Re: Utakmice.
Poslije Tuzle sam posumnjao da možemo do Evrope. Sada su mi povo vratili vjeru. Bravo momci. A i Tuzla je izgleda baš podigla formu pa ni ono na Koševu nije slučajno. Solidna je to ekipa. Meni fakat nije jasno kako su u ovakvoj situaciji.
-
last mohicans
#39107 Re: Utakmice.
Ma Sisoje igra kladionicu, izgleda. Klepiše Posusje iz negativnog rezultata. Da pohvalim Dala još jednom, red je, ali samo da je ćešće ovakav. Doduše, danas je igrao iza Olija i njihova brzina je došla do izražaja. Oli je fucking killer, kako preševa golmana kod trećeg gola, majstorski.
-
mirza_15
#39108 Re: Utakmice.
I ovaj drugi afro-amerikanac odličan danas u ofanziv om dijelu. Nekada je djelovao da se poigrava sa svojim čuvarima.last mohicans wrote: ↑26/04/2023 21:00 Ma Sisoje igra kladionicu, izgleda. Klepiše Posusje iz negativnog rezultata. Da pohvalim Dala još jednom, red je, ali samo da je ćešće ovakav. Doduše, danas je igrao iza Olija i njihova brzina je došla do izražaja. Oli je fucking killer, kako preševa golmana kod trećeg gola, majstorski.
Dal, gol i vrhunska asistencija. Koliko god da me nekada nervira drugo poluvrijeme danas vrhunsko. Prvog sam gledao zadnjih 10-tak minuta.
- emigrazione
#39109 Re: Utakmice.
Dal je užasan bio u prvom poluvremenu
- Logovan
-
last mohicans
#39111 Re: Utakmice.
Ovo je ono sto Feđa nije znao nikad probati i iskoristiti. U utakmicima protiv ovako dobre ekipe možeš dobiti samo na ovaj način, osobito ako ti pet prvotimaca nedostaje. Nekada treba prepustiti posjed, kao što smo mi njima u ovoj utakmici i brzom tranzicijom jal nekim prekidom riješiti utakmicu.
- Logovan
#39112 Re: Utakmice.
Bravo momci!!!

- Logovan
- Cossack
-
sencobih
#39115 Re: Utakmice.
Sreća pa horde nisu bile na utakmici jer kako je Dal griješio u prvom poluvremenu, dobio bi od hordi salvu zvižduka, teško da bi se u drugom dozvao i dao go i asistirao za jos jedan. Malo podrške mladim igračima nije naodmet. Malo prebrzo su proglašavali"prevarama od igrača" i Oliveiru, i Francisa i Baltu su razapinjali ovdje, za Ziljkića su govorili šta će nam , igrao u borcu, da ne pominjiemo nase mlade igrače. Treba vremena, ova ekipa se tek sastala, treba da naviknu jedni na druge, malo strpljenja, ja mislim da će ova ekipa sa pravim trenerom biti odlična.
- ZonFon
- van Basten
#39117 Re: Utakmice.
Ne bih da ispadne nekakva teorija zavjere, ali vrijedi konstatovati da je Zrinjski trenutno jedina ekipa u ligi koja se nizasta ne bori
-
sencobih
#39118 Re: Utakmice.
Imaju, zato što zvižde igračima koji im se ne sviđaju za vrijeme tekme, u sirokom, trebinju i drugim mjestima, skandraju uprava napolje, postavljaju uvredljive parole koje kao da su pisale djeca iz osnovne škole,bojkotuju domaće utakmice, i to sad kad ekipi treba najveća podrška. Daju mi letak na ulazu u stadion u kome me optužuju da svojim dolaskom da bodrim klub u stvari dajem podršku upravi i slične nebuloze
- omega369
#39119 Re: Utakmice.
Velike cestitke za pobjedu!! Prvorazredno iznenadjenje
- Cossack
#39120 Re: Utakmice.
Totalno izgubljen kompas.sencobih wrote: ↑27/04/2023 23:18Imaju, zato što zvižde igračima koji im se ne sviđaju za vrijeme tekme, u sirokom, trebinju i drugim mjestima, skandraju uprava napolje, postavljaju uvredljive parole koje kao da su pisale djeca iz osnovne škole,bojkotuju domaće utakmice, i to sad kad ekipi treba najveća podrška. Daju mi letak na ulazu u stadion u kome me optužuju da svojim dolaskom da bodrim klub u stvari dajem podršku upravi i slične nebuloze
- ZonFon
#39121 Re: Utakmice.
Lazes. HZ za vrijeme tekme iskljucivo navijaju i u određenim momentima skandiraju protiv osoba iz uprave i trenera. Ovo ostalo sto si nabrojao je standardna navijacka kultura koja se primjenjuje u citavom svijetu.sencobih wrote: ↑27/04/2023 23:18
Imaju, zato što zvižde igračima koji im se ne sviđaju za vrijeme tekme, u sirokom, trebinju i drugim mjestima, skandraju uprava napolje, postavljaju uvredljive parole koje kao da su pisale djeca iz osnovne škole,bojkotuju domaće utakmice, i to sad kad ekipi treba najveća podrška. Daju mi letak na ulazu u stadion u kome me optužuju da svojim dolaskom da bodrim klub u stvari dajem podršku upravi i slične nebuloze
Nikoga ne tjeraju i ne vuku za rukav da bojkotuje. Njihovo je da inforimisu ostatak nase publike o nekim stvarima za koje ovi ne znaju jer nisu posveceni klubu i desavanjima u istom u toj mjeri kao oni. Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
Sto se tice pritiska na igrace, navijaci na istocnoj i zapadnoj tribini, psuju i zvizde igracima za vrijeme tekme a takvi rijetko kad i gdje odu na gosgovanje i vecinom nisu sa HZ nego sjede sa domacom publikom i mirno posmatraju tekmu.
Sad da ja tebi odgovorim kakve veze Ajla ima sa veze sa tvojim postom. Zbog prethodno navedenih nebuloza i lazi oko HZ pises po direktivi i zato fino obrisi govance sa nosa i nastavi Ajli lizati supak. Prijatno.
-
sencobih
#39122 Re: Utakmice.
Vrlo si nekulturan,ako je to je nacin dijaloga sa nekim ko nema isto mišljenje kao ti onda nek nam je Bog na pomoći. Nadam se da nisu svi takvi jer ako jesu ,onda nije ni čudo sto nas mrze diljem BiH, i sto ne mozete naci zajednicku rijec sa upravom. Na kraju mislim da nisi ti ni kriv, jer si samo marioneta nekim ujljebima koji bi zeljeli da se zakače na Mirvićevu sisu, a sa koje su spali jer su se neki drugi zakačili. Ipak se nadam da će se izgladiti odnosi ,i da ćete već od sutra početi sa podrškom klubu na vrlo važnoj utakmici sa Listicom i to dlanovima, šalovima i pjesmom,a ne bakljadama i stalnim prekidima koji unište ritam utakmice, a gostujući timovi iskoriste priliku da presaberu redove, dok lopovi iz NSBiH zadovoljno trljaju ruke.
- ZonFon
#39123 Re: Utakmice.
1. Da nekulturan sam, ali tako se mora sa lazljivcima kao sto si ti i slicni tebi.sencobih wrote: ↑28/04/2023 07:39 Vrlo si nekulturan,ako je to je nacin dijaloga sa nekim ko nema isto mišljenje kao ti onda nek nam je Bog na pomoći. Nadam se da nisu svi takvi jer ako jesu ,onda nije ni čudo sto nas mrze diljem BiH, i sto ne mozete naci zajednicku rijec sa upravom. Na kraju mislim da nisi ti ni kriv, jer si samo marioneta nekim ujljebima koji bi zeljeli da se zakače na Mirvićevu sisu, a sa koje su spali jer su se neki drugi zakačili. Ipak se nadam da će se izgladiti odnosi ,i da ćete već od sutra početi sa podrškom klubu na vrlo važnoj utakmici sa Listicom i to dlanovima, šalovima i pjesmom,a ne bakljadama i stalnim prekidima koji unište ritam utakmice, a gostujući timovi iskoriste priliku da presaberu redove, dok lopovi iz NSBiH zadovoljno trljaju ruke.
2. Ne znam kakvi su ostali ne pripadam HZ i ne idem na sjever.
3. Imam zenine sise i to mi je sasvim dovoljno.
4. Ja se nadam da ce Sarajevo osvajati titule i igrati grupe u evropi a da li ce to biti sa Mirzom na klupi, Ajlom u upravi, navijacima na sjeveru ili samnom ili stobom koji se slazemo ili ne slazemo oko nekih stvari, to je najmanje vazno.
-
sencobih
#39124 Re: Utakmice.
Jesi li onda advokat HZ pa se javljas u njihovo ime?ZonFon wrote: ↑28/04/2023 07:561. Da nekulturan sam, ali tako se mora sa lazljivcima kao sto si ti i slicni tebi.sencobih wrote: ↑28/04/2023 07:39 Vrlo si nekulturan,ako je to je nacin dijaloga sa nekim ko nema isto mišljenje kao ti onda nek nam je Bog na pomoći. Nadam se da nisu svi takvi jer ako jesu ,onda nije ni čudo sto nas mrze diljem BiH, i sto ne mozete naci zajednicku rijec sa upravom. Na kraju mislim da nisi ti ni kriv, jer si samo marioneta nekim ujljebima koji bi zeljeli da se zakače na Mirvićevu sisu, a sa koje su spali jer su se neki drugi zakačili. Ipak se nadam da će se izgladiti odnosi ,i da ćete već od sutra početi sa podrškom klubu na vrlo važnoj utakmici sa Listicom i to dlanovima, šalovima i pjesmom,a ne bakljadama i stalnim prekidima koji unište ritam utakmice, a gostujući timovi iskoriste priliku da presaberu redove, dok lopovi iz NSBiH zadovoljno trljaju ruke.
2. Ne znam kakvi su ostali ne pripadam HZ i ne idem na sjever.
3. Imam zenine sise i to mi je sasvim dovoljno.
4. Ja se nadam da ce Sarajevo osvajati titule i igrati grupe u evropi a da li ce to biti sa Mirzom na klupi, Ajlom u upravi, navijacima na sjeveru ili samnom ili stobom koji se slazemo ili ne slazemo oko nekih stvari, to je najmanje vazno.
I sto pričas meni kakve su HZ i kako navijaju kad nisi na sjeveru i ne pripadas HZ-u?
I ne bi bilo loše da malo poradis na kulturi dijaloga trebaće ti u životu .
I nije lijepo nazivati nekoga lažljivcem samo zato što nema isto mišljenje kao ti.
Ženine sise ne bih komentarisao.
Uostalom ja za Sarajevo navijam i dolazim na utakmice preko 40 godina, tako da pamtim vrijeme kada je Sarajevo bilo mnogo uspješno i bez hordi. Pamtim i derbi sa 50000 navijača, isto tako nije bilo hordi, svi smo živjeli za Sarajevo, za razliku od tebe ja ne stavljamo ništa ispred kluba. Sarajevo je prvo pa sve ostalo dolazi poslije.
- ZonFon
#39125 Re: Utakmice.
sencobih wrote: ↑28/04/2023 08:581. Nisam advokat. Oni svoje stavove iznose gdje treba.ZonFon wrote: ↑28/04/2023 07:56 Jesi li onda advokat HZ pa se javljas u njihovo ime?
I sto pričas meni kakve su HZ i kako navijaju kad nisi na sjeveru i ne pripadas HZ-u?
I ne bi bilo loše da malo poradis na kulturi dijaloga trebaće ti u životu .
I nije lijepo nazivati nekoga lažljivcem samo zato što nema isto mišljenje kao ti.
Ženine sise ne bih komentarisao.
Uostalom ja za Sarajevo navijam i dolazim na utakmice preko 40 godina, tako da pamtim vrijeme kada je Sarajevo bilo mnogo uspješno i bez hordi. Pamtim i derbi sa 50000 navijača, isto tako nije bilo hordi, svi smo živjeli za Sarajevo, za razliku od tebe ja ne stavljamo ništa ispred kluba. Sarajevo je prvo pa sve ostalo dolazi poslije.
2. Ako nisam sad ne znaci da nisam nekad isao na sjever.
3. Kulturu dialoga pokazujem prema onima koji nisu lazljivci i koji to zasluzuju.
4. Nisam ja tebe nazvao lazljivcem zato sto imas drugacije misljenje od mene nego sto lazes da HZ za vrijeme tekme psuju i prozivaju igrace.
5. Svaka cast pa si vjeran klubu 40 godina i ja sam 23 godine pa mi to ne daje za pravo iznosim neistine.
6. Gdje sam ja bilo koga ili bilo sta stavio ispred kluba?