meni ništa nije skinulo a obnavljao sam artikle + svu "potrošnju" kredita sada vidiš sa jednim klikomtank3 wrote: ↑19/04/2023 20:46Možda je i meni skinulo, hajd sad znaj. Trenutno imam 10 pik kredita, ali ne znam koliko sam imao prije obnoveagent_zero wrote: ↑19/04/2023 09:08
Kako, ja obnovio tri oglasa nakon mjesec dana, skinulo mi tri pik kredita![]()
.
Jedino da ti javim za mjesec dana kad budem ponovo obnavljao![]()
OLX.BA - sve o tome
Moderator: anex
- VladaFBiH
#4426 Re: OLX.BA - sve o tome
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4427 Re: OLX.BA - sve o tome
sifet
Kupi artikal na aukciji,i više od njega ni glasa! ovo su izgleda osobe što im aukcija služi za zabavu i omtanje drugih!
sjecate se aukcija i gluposti
Kupi artikal na aukciji,i više od njega ni glasa! ovo su izgleda osobe što im aukcija služi za zabavu i omtanje drugih!
sjecate se aukcija i gluposti
-
Naslovnica
#4428 Re: OLX.BA - sve o tome

U pitanju su 4 zimske gume.
- semsasuljakovic
#4429 Re: OLX.BA - sve o tome
A jesu se nakotili Allahu dragi.
Hoće li taj olx više uvesti jedinu moguću registraciju tako da se verficira nalog preko poštanske adrese? Ne vidim drugi način da se ovakvima stane u kraj.
Hoće li taj olx više uvesti jedinu moguću registraciju tako da se verficira nalog preko poštanske adrese? Ne vidim drugi način da se ovakvima stane u kraj.
- Truba
#4430 Re: OLX.BA - sve o tome
Ne mora adrese...osobne karte...lagano online video veza pokazes kartu...i registracija
-
zippoo87
#4431 Re: OLX.BA - sve o tome
Pa nije olx sigurnosna agencija 
Samo screenshoot te poruke u prijavi i banovan za sat vremena.
Kao i drug sifet od neki dan,kada sam prijavio
Samo screenshoot te poruke u prijavi i banovan za sat vremena.
Kao i drug sifet od neki dan,kada sam prijavio
-
bumerangss
#4432 Re: OLX.BA - sve o tome
Mene neka mala jucer zvala za neki oglas i vidim ja da ona mene dribla ono smješka se...
Kad jutros u gluho doba noci tacno u 2:00 poziv ali privatni sakriven broj
Taj pubertet...
Moram skinuti sliku sa vubera
Kad jutros u gluho doba noci tacno u 2:00 poziv ali privatni sakriven broj
Taj pubertet...
Moram skinuti sliku sa vubera
-
zippoo87
#4433 Re: OLX.BA - sve o tome
Sada mi se javlja lik na oglas i pita me koje je boje artikal.
Ne bi to bilo nista cudno,da nema 7 slika na kojim se na svakoj vidi boja i jos 30 pod detaljno
Otislo sve u helaĆ
Ne bi to bilo nista cudno,da nema 7 slika na kojim se na svakoj vidi boja i jos 30 pod detaljno
Otislo sve u helaĆ
-
Naslovnica
#4434 Re: OLX.BA - sve o tome

Neko u OLX-u radi i nedjeljom...
-
zippoo87
#4435 Re: OLX.BA - sve o tome
Rade svaki dan ...odgovaraju i u sitne sate...neki dan u 2 ujutro sam se dopisivao sa olx agentom preko maila
A kao sto sam i rekao u prethodnom postu,samo prijaviti i banovan za kratko vrijeme
- madesa
#4436 Re: OLX.BA - sve o tome
pored jednog artikla mi nije ukljucena mogucnost brza dostava, kako da ukljucim ?
- Truba
#4437 Re: OLX.BA - sve o tome
možda nema cene
ili je robustan npr krevet?
ili je robustan npr krevet?
-
tap3ah75
- madesa
#4439 Re: OLX.BA - sve o tome
skontao sam. Stolica za bastu manja ne moze ali zato stolica za trpezariju moze. Prebacio sam i poslao
Valjda nista iz odjela vrtlavstvo se ne salje
-
milojicabrzi
#4440 Re: OLX.BA - sve o tome
Ima još nekih "virusa" i negativnih pojava.
Ja nedavno objavio jedan artikal, muzička oprema je u pitanju, nije nešto bitno ni skupo, cca 50 KM, kad gotovo istog trena po objavi, stiže meni poruka nešto u stilu "želim kupiti vaš artikal, dostavom putem DHL, pošaljite e-mail, pa će vam se oni javiti i dobit ćete svoj novac".
Ja pogledam, profil navodno negdje iz Živinica, ima 1-2 artikla među dostupnim i prodatim.
Hajde, uljudno odgovorim da ima dostava putem OLX koja je automatska i jeftinija, da može jednostavno naručiti artikal itd. nikad odgovora niti informacije.
Pretpostavljam da je neki automatizovani virus, koji navlači klijente na e-mail komunikaciju radi neke prevare.
Prije par mjeseci, također sam prijavio, navodni outlet koji prodaje tehniku i muzičku opremu, koja je nerealno niskih cijena (za instrument koji vani košta od 2000 eura pa naviše, stave cijenu manju od 2000 KM), nikakvih podataka o kontaktu, samo instrukcija da se kupci javi na e-mail adresu navodnog outleta u Španjolskoj.
Treba stvari prijavljivati, da se neko od starije ekipe, koja nije vična internet manipulacijama, ne zaleti...
Zna li se zašto je ukinuta opcija aukcije, za neki artikal, na novom redizajniranom obliku OLX-a. Po meni, to je bila super opcija, da kupci sami ponude cijenu
Ja nedavno objavio jedan artikal, muzička oprema je u pitanju, nije nešto bitno ni skupo, cca 50 KM, kad gotovo istog trena po objavi, stiže meni poruka nešto u stilu "želim kupiti vaš artikal, dostavom putem DHL, pošaljite e-mail, pa će vam se oni javiti i dobit ćete svoj novac".
Ja pogledam, profil navodno negdje iz Živinica, ima 1-2 artikla među dostupnim i prodatim.
Hajde, uljudno odgovorim da ima dostava putem OLX koja je automatska i jeftinija, da može jednostavno naručiti artikal itd. nikad odgovora niti informacije.
Pretpostavljam da je neki automatizovani virus, koji navlači klijente na e-mail komunikaciju radi neke prevare.
Prije par mjeseci, također sam prijavio, navodni outlet koji prodaje tehniku i muzičku opremu, koja je nerealno niskih cijena (za instrument koji vani košta od 2000 eura pa naviše, stave cijenu manju od 2000 KM), nikakvih podataka o kontaktu, samo instrukcija da se kupci javi na e-mail adresu navodnog outleta u Španjolskoj.
Treba stvari prijavljivati, da se neko od starije ekipe, koja nije vična internet manipulacijama, ne zaleti...
Zna li se zašto je ukinuta opcija aukcije, za neki artikal, na novom redizajniranom obliku OLX-a. Po meni, to je bila super opcija, da kupci sami ponude cijenu
-
zippoo87
#4441 Re: OLX.BA - sve o tome
Kada li si ti zadnji put usao na olx,prije redizajna?milojicabrzi wrote: ↑24/04/2023 12:28 Ima još nekih "virusa" i negativnih pojava.
Zna li se zašto je ukinuta opcija aukcije, za neki artikal, na novom redizajniranom obliku OLX-a. Po meni, to je bila super opcija, da kupci sami ponude cijenu![]()
Da si ziv i zdrav,aukcije su ukinute ima haman 10 godina
A sto se tice tih "virusa"...nisu to nikakvi virusi nwgo pokusaji prevara pa ko se upeca ,upeca...pisemo o tome svakodnevno ovdje,evo godinu dana
-
milojicabrzi
#4442 Re: OLX.BA - sve o tome
Nisam nešto čest, nije sad da visim na tom portalu, povremeno sam aktivan, kad mi treba...Nisam gledao tu opciju aukcija, niti razmatrao jer mi nije trebala, nedavno mi nešto pade na pamet, pa vidim da nema, vi ste vjerovatno redovniji, pa pratite sve detalje 
- VladaFBiH
- Ateista
#4444 Re: OLX.BA - sve o tome
To za muzicku opremu, i ja sam nesto slicno naletio, navodno neki lik prodaje izmedju ostalog gitare tipa Gibson Les Paul upravo tako ispod 2.000KM, i to hajd da je jedna nego vise njih u razlicitim bojama, neke su mi bas privukle paznju sa nerealno malim cijenama.milojicabrzi wrote: ↑24/04/2023 12:28 Ima još nekih "virusa" i negativnih pojava.
Zna li se zašto je ukinuta opcija aukcije, za neki artikal, na novom redizajniranom obliku OLX-a. Po meni, to je bila super opcija, da kupci sami ponude cijenu![]()
Pogledam malo javna pitanja, vidim neko pise kako su to vjerovatno kineske kopije koje se mogu naruciti preko aliexpresa, kinezi prekopiraju izgledom da bude skoro ista kao original, kvalitet mogu misliti.
Taj sto prodaje je pravo seljacki i nekulturno odgovarao i tvrdio da je original.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#4445 Re: OLX.BA - sve o tome
Opet ne radi statistika.
-
zippoo87
#4446 Re: OLX.BA - sve o tome
Ne moRes vise nista skuplje prodati na olxu.
I generalno prodaja u aprilu,nikada gora u zadnje 3 godine,kao i potraznja...ni da trzne.
Sve preko 300 KM...ni pregleda nema a kamoli musterija
I generalno prodaja u aprilu,nikada gora u zadnje 3 godine,kao i potraznja...ni da trzne.
Sve preko 300 KM...ni pregleda nema a kamoli musterija
-
milojicabrzi
#4447 Re: OLX.BA - sve o tome
Ma ima svaka roba svog kupca, više ili manje, samo naleti vjerovatno period, što visokog datuma, što besparice.
Ja u proteklih mjesec dana, prodao 5-6 artikala, od toga jedan auto preko 10 k KM.
Uglavnom, sve što je konkuretno, brzo i ode

Ja u proteklih mjesec dana, prodao 5-6 artikala, od toga jedan auto preko 10 k KM.
Uglavnom, sve što je konkuretno, brzo i ode
-
hali gali halid
#4448 Re: OLX.BA - sve o tome
A jest slaba ponuda kako su ovo sve nesto mijenjali...
-
KojiJa
#4449 Re: OLX.BA - sve o tome
Dobra je ponuda neg si ti izbirljiv. Da ti treba kakvog smeća il instrument tabla za Fiat Tipa iz 1991 ne bi ti tako pričo
- Truba