Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Leverage wrote: ↑25/04/2023 19:39
Ni ne predstavljam se kao objektivan.
Pa onda se ne mogu uzdati da čitam ovu temu pred izbore i očekujem glas naroda, kad nije glas naroda nego stranačkih predstavnika. Što isto ima svojih prednosti, ali onda recite "ja podržavam tu i tu stranku kad pišem da su ove druge stranke svakakve" i biće jasnije.
Čkan stranke, i ja sam sam član te iste stranke valjda smo i mi narod?
Login77777 wrote: ↑25/04/2023 19:49
Stara gradska raja…
Pa onda se ne mogu uzdati da čitam ovu temu pred izbore i očekujem glas naroda, kad nije glas naroda nego stranačkih predstavnika. Što isto ima svojih prednosti, ali onda recite "ja podržavam tu i tu stranku kad pišem da su ove druge stranke svakakve" i biće jasnije.
Narod je po meni objektivan i zanima ga dobrobit čitave države, ako možeš i to i da istovremeno budeš pripadnik stranke, onda valjda jesi.
Ja sam ti samo rekao da niko nije vise od glasaca nipa anti sda raspolozen i da sbih i nes koketiranjem sa sda ne mogu privuci te glasace a mogu izgubiti svoje jer su ih dobili na anti sda prici.
Izadji malo iz zone komfora i vidi sta pricaju ljudi koji su davali glasove Nipu i SDP. I kad ce im opet dati. NS je tu jedina konstanta. Ionako su priljepak svuda sem u KS a dali im sve sto zele.
Kako li ce Niksic reagovati ne uspije li ga Smit ubacit u fotelju
Ja dobro znam sta govorim dobro znam sta ljudi pricaju, a i vidim kako su glasali na prijevremenim lokalnim iako su slicni tebi govorili sve ce sda uzeti pa iz keca u keca 3 1
Sta kaze ogresevic problem je mijatovic ne mogu vladu podrzati u kojoj je on ali zato je vlaisavljevicka iz hdz a ok nju nisu pomenuli, odavno sam ja govorio ko su i sta su nes i sbih.
Narod je po meni objektivan i zanima ga dobrobit čitave države, ako možeš i to i da istovremeno budeš pripadnik stranke, onda valjda jesi.
Vidi mi smo članovi zbog ideje, nismo funkcioneri i barem ja od te stranke nemam ništa. Postao sam član jer smatram Socijaldemokratiju ispravnim putem. Glasao sam sad na jednom nivou za NS nekad davno me ova lopina Begić zajebala da za njega glasam. Nisam ovca.
Vidi mi smo članovi zbog ideje, nismo funkcioneri i barem ja od te stranke nemam ništa. Postao sam član jer smatram Socijaldemokratiju ispravnim putem. Glasao sam sad na jednom nivou za NS nekad davno me ova lopina Begić zajebala da za njega glasam. Nisam ovca.
Ne bih ni ja glasala za stranku za koju mislim da bi i meni lično bilo lošije nakon izbora, ima sigurno i lične koristi i kod "naroda". Al' ne bih ni rekla da nemaš ništa od stranke, ovisi šta uradiš s tim, i mislim da se gubi inicijalna objektivnost.
Leverage wrote: ↑25/04/2023 19:39
Ni ne predstavljam se kao objektivan.
Pa svi ovdje znaju sve o mom partijskom opredjeljenju. Ovdje iznosim lične stavove, a ne partijske.
A to u šta se ti uzdaš i šta čitaš iskreno me ne zanima ni najmanje. Ne pišem ovdje da bih se tebi svidio, niti da bih te privolio da glasaš za bilo koga.
Pa svi ovdje znaju sve o mom partijskom opredjeljenju. Ovdje iznosim lične stavove, a ne partijske.
A to u šta se ti uzdaš i šta čitaš iskreno me ne zanima ni najmanje. Ne pišem ovdje da bih se tebi svidio, niti da bih te privolio da glasaš za bilo koga.
Okej, nemoj onda pomiješati taj lični stav sa partijskim kad pišeš ovdje i nema frke.
Okej, nemoj onda pomiješati taj lični stav sa partijskim kad pišeš ovdje i nema frke.
Nekad se ti stavovi poklapaju. Evo jedan primjer, i moj i partijski stav je da treba šutnut SDA iz vlasti.