Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Telemach wrote: ↑21/04/2023 19:20
Pozdrav @heat,
Od kolega smo dobili povratnu informaciju a su Vas pozivale, i da je kreiran nalog za dolazak tehničke ekipe na adresu u cilju detaljne provjere i otklanjanja poteškoća na koje nailazite pri korištenju Telemach usluga. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Hvala vam.
Samo da dodam:
-Epg “zaledi” nakon premotavanja i isti nema nikakve funkcije dok se ne resetuje.
-Box se samostalno ugasi i upali.
Lijepi pozdrav
heat wrote: ↑22/04/2023 12:58
Hvala vam.
Samo da dodam:
-Epg “zaledi” nakon premotavanja i isti nema nikakve funkcije dok se ne resetuje.
Lijepi pozdrav
Pozdrav @heat,
Nema na čemu. Zamolit ćemo Vas da sve primjedbe po pitanju rada EON box uređaja prenesete kolegama koji će doći na Vašu adresu i izvršiti detaljne provjere. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
rida1976 wrote: ↑21/04/2023 21:54
Ma nek “prepišu” ovo iz SBB, 15-16 KM je meni recimo fer cijena i uzeo bih odmah
potpis na ovo 80 km za 1Gbps na cijenu paketa je van pameti , pogotovo jer nema nekih značajnijih pomaka u uploadu naspram onoga što već imamo u paketu (30Mbps ) , a 500 DL-a je više nego dovoljno velikoj većini .
iskreno , nisu mi nikako jasni ovi potezi ni cjenovnici , niti ljudi koji ih osmišljavaju . da je npr 1000/100 mogao bih i razumjeti , ovako ne mogu ni uz najbolju volju
rida1976 wrote: ↑21/04/2023 21:54
Ma nek “prepišu” ovo iz SBB, 15-16 KM je meni recimo fer cijena i uzeo bih odmah
potpis na ovo 80 km za 1Gbps na cijenu paketa je van pameti , pogotovo jer nema nekih značajnijih pomaka u uploadu naspram onoga što već imamo u paketu (30Mbps ) , a 500 DL-a je više nego dovoljno velikoj većini .
iskreno , nisu mi nikako jasni ovi potezi ni cjenovnici , niti ljudi koji ih osmišljavaju . da je npr 1000/100 mogao bih i razumjeti , ovako ne mogu ni uz najbolju volju
Šta je to sve što ti uračanavš u ovih 80 KM i po tebi je van pameti?
Sasvim sam lijepo objasnio, al evo opet...Uracunao sam ono sto i ide, tj.dodatnih 500 Mbps downloada i 20 Mbps uploada na ono što vec imamo. 80 km za to na cijenu paketa od 83 km je van pameti , al ' ako tebi nije ,ok poštujem.
Uzmi u obzir i to da premium paket već ima 500/30 internet ,more tv kanala i servisa i košta 83 km , kako i čime opravdavas cijenu nadoplate samo za brži net koja je gotovo ista kao i cijena kompletnog najboljeg paketa u ponudi koji imaju ?
Dvadesetak ,trideset maraka i to maksimalno, sve preko je pljačka,samo pogledaj koliko sbb traži jbt
Pitanje za Telemach podrsku, moze li se dobiti neki drugi kablovski modem umjesto Ubee EVW32C-0N-010 koji trenutno imam?
Ovaj svaki dan izgubi konekciju i treba ga restartovati.
Hvala.
bhgr22 wrote: ↑23/04/2023 10:38
Pitanje za Telemach podrsku, moze li se dobiti neki drugi kablovski modem umjesto Ubee EVW32C-0N-010 koji trenutno imam?
Ovaj svaki dan izgubi konekciju i treba ga restartovati.
Hvala.
Pozdrav @bhgr22,
Navedeni Home Gateway uređaj je sastavni dio opreme koja se dobija na korištenje u okviru EON Full i Premium Duo i Trio paketa. Ukoliko postoje poteškoće u radu usluga, zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona. Kolege iz sektora napredne tehničke podrške će Vas pozvati u što kraćem roku i izvršiti detaljnu provjeru rada Vaše internet usluge.
RAZIEL wrote: ↑23/04/2023 17:08
Moze li se na ovom Cisco EPC3928 stavit da radi Wi FI na 5 Ghz? Meni stoji na 802:11 band: Enabled 2.4Ghz al nemam opciju da promjenim to.
Pozdrav @RAZIEL,
Cisco EPC3928S Home Gateway uređaj ne podržava spajanje na 5Ghz WiFi mrežu. Predlažemo Vam prelazak na EON Full ili Premium paket usluga, kako biste na korištenje dobili napredni Home Gateway uređaj s podrškom za 5Ghz WiFi mrežu. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
heat wrote: ↑22/04/2023 12:58
Hvala vam.
Samo da dodam:
Lijepi pozdrav
Pozdrav @heat,
Nema na čemu. Zamolit ćemo Vas da sve primjedbe po pitanju rada EON box uređaja prenesete kolegama koji će doći na Vašu adresu i izvršiti detaljne provjere. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Dragi Telemase,
dolazio je vas kolega i zamijenio HDMI kabal i resetovao postavke na EON boxu. Ja se nadam da ce to rijesiti gore navedeni problem reprodukcije slike.
PS. Sa dolaskom servisera u nedjelju, vi ste prekucali “igricu” iliti servisnu podrsku. Svaka cast i najbolje pohvale za vas ! H V A L A
heat wrote: ↑23/04/2023 17:24
Dragi Telemase,
dolazio je vas kolega i zamijenio HDMI kabal i resetovao postavke na EON boxu. Ja se nadam da ce to rijesiti gore navedeni problem reprodukcije slike.
PS. Sa dolaskom servisera u nedjelju, vi ste prekucali “igricu” iliti servisnu podrsku. Svaka cast i najbolje pohvale za vas ! H V A L A
Pozdrav @heat,
Nema na čemu. Hvala Vam na dostavljenim povratnim informacijama. Drago nam je da ste zadovoljni podrškom koju kompanija Telemach pruža svojim korisnicima. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Telemach wrote: ↑23/04/2023 17:26
Pozdrav @heat,
Nema na čemu. Hvala Vam na dostavljenim povratnim informacijama. Drago nam je da ste zadovoljni podrškom koju kompanija Telemach pruža svojim korisnicima. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Da ne napisem zahvalnicu vama i pohvalu za uslugu, onda bih bio su*ak.Hvala vama na pomoci i saradnji, giganti !
RAZIEL wrote: ↑23/04/2023 17:08
Moze li se na ovom Cisco EPC3928 stavit da radi Wi FI na 5 Ghz? Meni stoji na 802:11 band: Enabled 2.4Ghz al nemam opciju da promjenim to.
Pozdrav @RAZIEL,
Cisco EPC3928S Home Gateway uređaj ne podržava spajanje na 5Ghz WiFi mrežu. Predlažemo Vam prelazak na EON Full ili Premium paket usluga, kako biste na korištenje dobili napredni Home Gateway uređaj s podrškom za 5Ghz WiFi mrežu. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Vidit cu ja sa drugim provajderima daju li 5 gigahercni uredjaj za isto ili manje novca. Hvala na odgovoru. Lp
Telemach wrote: ↑22/04/2023 13:00
Pozdrav @heat,
Dragi Telemase,
Što jest po tom pitanju "nisu normalni"
Ja jednom u subotu naveče prijavio neki problem.
U nedjelju ujutro majstor došao.
Mi ni doručkovali nismo bili.
RAZIEL wrote: ↑23/04/2023 17:40
Vidit cu ja sa drugim provajderima daju li 5 gigahercni uredjaj za isto ili manje novca. Hvala na odgovoru. Lp
Pozdrav @RAZIEL,
Nema na čemu. Podsjećamo da je kompanija Telemach dužna da korisniku omogući punu brzinu i stabilnu internet konekciju do modema. Za rad, brzinu i stabilnost internet usluge putem WiFi mreže ne možemo garantovati. Predlažemo Vam da u privatnoj režiji nabavite dodatni router sa više eksternih antena ili WiFi Mesh uređaj sa podrškom za WiFi 5 ili WiFi 6 standard, kako biste ostvarili veće internet brzine putem WiFi mreže. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
tap3ah75 wrote: ↑23/04/2023 17:41
Isti slucaj i kod mene, al’ smo doruckovali.
Ma nema im konkurencije u BiH, jednostavno!
Posto je tako, onda se mora biti insan i pohvaliti/zahvaliti.
Pozdrav @tap3ah75,
Hvala Vam na pohvalama i ukazanom povjerenju. Drago nam je da ste zadovoljni podrškom koju pruža kompanija Telemach. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Telemach wrote: ↑23/04/2023 17:22
Pozdrav @RAZIEL,
Ne znam na koju konkurenciju misliš, ali ako je glavni konkurent da ga ne imenujem ,najveći problem je u tome što ako ta konkurencija i daje 5GHz wifi router najčešće ne daje brzine koje mogu iskoristiti ni 2.4 do kraja,kamoli 5GHz tako da opet ništa ne dobivaš .
Gledaj se ti s njima dogovoriti nekako drug ,ili nabavi svoj i završi stvar.
Isti slucaj i kod mene, al’ smo doruckovali.
Ma nema im konkurencije u BiH, jednostavno!
Posto je tako, onda se mora biti insan i pohvaliti/zahvaliti.
Složiću se ... što se tiče podrške nema im konkurencije.
Generalni sponzor Festivala je kompanija Telemach BH. U želji da djela mladih filmskih autora dopru do što šire publike, Telemach BH će u okviru EON video kluba pripremiti specijalni poklon katalog OFF Plus sa filmovima i serijama s prošlogodišnjeg izdanja festivala, koji će korisnicima ove aplikacije biti dostupni od 25. aprila bilo kada i bilo gdje, te na svim uređajima - televizoru, mobitelu, tabletu i kompjuteru.