FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Moderator: anex
-
RtrnOfSalisbury
#5001 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
svaka cast serenadu na tri tisoc hemisija, trebalo je to snimit i ispricat, jerbo to znaci da je sam prico 1000-1500 hemisija posto znamo da zbori vise od gostiju. jos veca cast onijem koji su se to sve odgledali
bilo je vala i bisera a jedan od boljije je kad ga opra ona neka teta, sebijina druga i posla po cigare glede a u svezi sa transpiratorima. isto ona zuja iz srbiju ga posteno sjeba kad je nesto priglupo upito ... jebga kad glupa pitanja predzu u naviku niko se vise ni ne cudi osim upitanog

- Nepenthe11
#5002 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Tek četvrtak... ko će dočekati 3001.
-
nekome
#5003 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
pa nije bas da se ocekuje nesto posebno...
- mayab
#5004 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Još Bajram ..... 
-
sikstinajn
#5005 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
kad dovede onog vojvođanskog hipstera.
nema većih papaka od hipstera.
nema većih papaka od hipstera.
-
tank3
#5006 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Sinoć bio Silajdžić i niko ništa da prozbori 
-
4L0n3
#5007 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Senad nazalost grohno ko stari kauc, ne da silajdzicu do rijeci da dodje, ne znam ni sto ga je zvao na razgovor ako je planirao drzat vaz..
- mirsek
#5008 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Potpisujem haman 100 % sve sto je Silajdzic rekao i radio, od 92 pa do sada.
Najvise mu zamjerim popustanje Dodiku kod pokusaja reforme policije negdje oko 2005. godine koliko se sjecam, to mi je i dalje neshvatljiv cin od strane Harisa.
- rida1976
#5009 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Dodik mu se i dan danas zahvaljuje za obaranje aprilskog paketa. Tu je Haris ubio sve nade da ova drzava moze krenuti ka normali kako tako.
-
tank3
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#5012 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
1. Zakon o privatizaciji
2. Odbijanje aprilskog paketa
3. Nikad ostvareno obećanih 100 % BiH , zapravo zahvaljujući njemu nije dodatno centralizovano ni 0,00000001 % BiH
Upravo tako.
-
doktor78
#5013 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Pa ovaj Helez udara i na svoje stranačke kolege i koalicione partnere 
-
Juliuscezar
#5014 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Imaš 3000 emisija i ne znaš kako su urađene oružane snage BiH
- Osim_13
#5015 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Šjo Zukana Džejle mi, imal šta da ne zna, jebeš CIA-u 
-
zippoo87
#5016 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Joj sto Kasumovic samara ovu bagru iz SDA...pa sunce ti kakve su to seoske varalice...da nisu prevarili samo onog sa kim nisu imali kontakta .
Pa koliko su nas unazadili,mi nismo ni svjesni i sta su nam sve uradili...da bi njih saka jada dobro zivjeli i opljackalo pola drzave.
Pa koliko su nas unazadili,mi nismo ni svjesni i sta su nam sve uradili...da bi njih saka jada dobro zivjeli i opljackalo pola drzave.
- Janjicar
#5017 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
zippoo87 wrote: ↑22/04/2023 20:13 Joj sto Kasumovic samara ovu bagru iz SDA...pa sunce ti kakve su to seoske varalice...da nisu prevarili samo onog sa kim nisu imali kontakta .
Fudo samo lupa pa sta prodje prodje…
Evo isto kao i ovo za mlade snage sto dolaze, promjene
- Altsa
#5018 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
A sta sve ne znamo jadna ti majka sta su prodali.zippoo87 wrote: ↑22/04/2023 20:13 Joj sto Kasumovic samara ovu bagru iz SDA...pa sunce ti kakve su to seoske varalice...da nisu prevarili samo onog sa kim nisu imali kontakta .
-
zippoo87
#5019 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Vidi,za svakoga se moze reci ovo ili ono i svako je malo ovakav,malo onakav i nije savrsen.Janjicar wrote: ↑22/04/2023 20:16zippoo87 wrote: ↑22/04/2023 20:13 Joj sto Kasumovic samara ovu bagru iz SDA...pa sunce ti kakve su to seoske varalice...da nisu prevarili samo onog sa kim nisu imali kontakta .
Pa koliko su nas unazadili,mi nismo ni svjesni i sta su nam sve uradili...da bi njih saka jada dobro zivjeli i opljackalo pola drzave.![]()
Fudo samo lupa pa sta prodje prodje…
Evo isto kao i ovo za mlade snage sto dolaze, promjene![]()
Ali da izadjemo iz te mahalske price...Fudo prica lijepo a iskreno ne znam i radi li lijepo u Zenici...ali eno sve sto su mu pakovali je propalo a ljudi mu dali i drugi mandat.
Tako da ocito nije bas ni toliko lose,ako gledamo BiH standarde.
ALi covjek je otvoren i svako ko je otvoren i prica ovako bez zadrske ,nema potrebe da laze i mulja a sve sto kaze o SDA uvijek je 100% tacno.
Dobro,bude nekada malo i pokoja floskula..."dajmo sansu mladim", ali to je ono sto svi mi govorimo i kazujemo a evo da ti postanes ministar vanjskih poslova,ja ti garantujem da bi se namucio dobro da nadjes sebi 5 savjetnika,koji ZNAJU i koji su IZ STRUKE a hoce da ti budu savjetnici.
Evo da otvaras firmu i da me pitas imam li ti nekoga preporuciti radnika,ne bi ti imao koga preporuciti bez velikog rizlika da ne prevari i tebe i mene...A hajde sada u tu kalkulaciju,izaberi 20 dobrih osoba,pa da od 5 odaberes 3 mlade osobe ?
Tesko,je li tako ????Znam ,dobre stvari nije lako raditi ali vrijedi.
- cyprus
#5020 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Nisam bio neki fan Zukana, ali za ovo večeras 
- Osim_13
#5021 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Bravo za ovaj prilog Senade
Samo istinom protiv bolesnika.
Samo istinom protiv bolesnika.
- Osim_13
#5022 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Smrt u najtežim patnjama sve i jednom "ekspertu" sa one presice, kosti izlazile a smrt ne došla.
- Janjicar
#5023 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ne nemoj me pogresno shvatiti. Fuad drzi veliki broj glasača sto je jedino kompetentno u politici i zbog toga ga treba postovati, bez obzira dobro on radio ili ne, mora ga se postovati zbog glasaca koje on predstavlja. Hocu da kazem da lupa u smislu da je on pravio SDA u zenici 20 godina…zippoo87 wrote: ↑22/04/2023 20:31Vidi,za svakoga se moze reci ovo ili ono i svako je malo ovakav,malo onakav i nije savrsen.
Ali da izadjemo iz te mahalske price...Fudo prica lijepo a iskreno ne znam i radi li lijepo u Zenici...ali eno sve sto su mu pakovali je propalo a ljudi mu dali i drugi mandat.
ALi covjek je otvoren i svako ko je otvoren i prica ovako bez zadrske ,nema potrebe da laze i mulja a sve sto kaze o SDA uvijek je 100% tacno.
Dobro,bude nekada malo i pokoja floskula..."dajmo sansu mladim", ali to je ono sto svi mi govorimo i kazujemo a evo da ti postanes ministar vanjskih poslova,ja ti garantujem da bi se namucio dobro da nadjes sebi 5 savjetnika,koji ZNAJU i koji su IZ STRUKE a hoce da ti budu savjetnici.
Evo da otvaras firmu i da me pitas imam li ti nekoga preporuciti radnika,ne bi ti imao koga preporuciti bez velikog rizlika da ne prevari i tebe i mene...A hajde sada u tu kalkulaciju,izaberi 20 dobrih osoba,pa da od 5 odaberes 3 mlade osobe ?
Za firmu se slazem samo sto ovo pozicija ministra nije ni slicna. Da bi dosao na tu poziciju tu imas tim koji gradis godinama, ljude koje rade na terenu itd. Ako si ti postao Ministar i nemas tim od 5-10 ljudi onda si prolazio na kompenzacionim listima i vuk’o sa 500 glasova max.
PS. Bas Niho Krajinovic sutra ne bi imao 10 ljudi da mu kaze da ima ministarsku poziciju ? Ja mislim da bi imao strucne ljude i spremne i postene samo eto sto ne moze dobiti priliku.
-
zippoo87
#5024 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Pa evo ako gledamo realnost i praksu kod politicara...mozda da je do sada 1% izabranih ministara imalo tu ekipu i strucne ljude...ostalih 99% su zaposljavali uhljebe.Janjicar wrote: ↑22/04/2023 20:57Ne nemoj me pogresno shvatiti. Fuad drzi veliki broj glasača sto je jedino kompetentno u politici i zbog toga ga treba postovati, bez obzira dobro on radio ili ne, mora ga se postovati zbog glasaca koje on predstavlja. Hocu da kazem da lupa u smislu da je on pravio SDA u zenici 20 godina…zippoo87 wrote: ↑22/04/2023 20:31
Vidi,za svakoga se moze reci ovo ili ono i svako je malo ovakav,malo onakav i nije savrsen.
Za firmu se slazem samo sto ovo pozicija ministra nije ni slicna. Da bi dosao na tu poziciju tu imas tim koji gradis godinama, ljude koje rade na terenu itd. Ako si ti postao Ministar i nemas tim od 5-10 ljudi onda si prolazio na kompenzacionim listima i vuk’o sa 500 glasova max.
PS. Bas Niho Krajinovic sutra ne bi imao 10 ljudi da mu kaze da ima ministarsku poziciju ? Ja mislim da bi imao strucne ljude i spremne i postene samo eto sto ne moze dobiti priliku.
Dakle ili nema toliko sposobnih ljudi na raspolaganju,ili je svrha samo da se neko tu uhljebi ili treca opcija,da su tu obicne marionete i da ih uopste ne zanima nista,niti su planirali ista raditi na tim pozicijama.
Istina je sve troje po malo ali znam da iako ima dosta sposobnih ljudi i puno boljih od politicara...nece ti sposobni ljudi u politiku,jer nema svako zeludac za ove gadosti koje se tamo rade i nama serviraju...zato tamo i idu samo gori od najgorih i zato i jesmo u ovoj situaciji...jer iz godine u godinu dolaze samo gori i gori...bazen pametnih se smanjuje odlascima ljudi a bazen debila u politici i institucijama se povecava,jer samo takvi i ostaju na raspolaganju .
-
tank3
#5025 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ovaj Zu/ekan sve živo ispričao javno, gdje je bio i šta je radio
Pravi čovjek na pravom mjestu
. Ko zna kad će vidjeti sljedećeg sastanka sa ozbiljnim ljudima. Na prvo derneku će sve izlajati i što treba i što ne treba 
Pravi čovjek na pravom mjestu