Da, svi paketi za rezidencijalne korisnike su na flat rate osnovi.
A kopiko ti je bilo prije skidanja 2 igre za PS5?Ovig dana skinuo 2 igre za PS5 i sad mi brzina 5mb/s![]()
Moderator: Benq
imas li ugovor obavezni ili ne, ako ne mozes sada u akciji za dodatnih 35 KM dobiti brzinu od 500/100
Ja se žalio na CRC greške u upload - da ih ne mogu izbrisati ni hard resetom.

Ovo na Androidu samo podržavaju Google Pixel 7 (i 7 Pro) mobiteli od prošlog mjeseca (dual esim standby). Za iPhone nisam 100% siguran ali mislim da ne podržavaju uopšte još uvijek.
Kod mene još uvijek baca na 3g ili 2g kada zovem. Nema VoLTE opcije.Mishelinke wrote: ↑19/04/2023 23:01 Pojavila mi se opcija VoLTE na Samsung telefonu (settings, mobile network). Kad pozivam, primjetio sam da ne prelazi na 3G.
Jel i kod vas tako?
Kod mene ima, danas je primijetio. I kad ukucamcicagorio wrote: ↑19/04/2023 23:23Kod mene još uvijek baca na 3g ili 2g kada zovem. Nema VoLTE opcije.Mishelinke wrote: ↑19/04/2023 23:01 Pojavila mi se opcija VoLTE na Samsung telefonu (settings, mobile network). Kad pozivam, primjetio sam da ne prelazi na 3G.
Jel i kod vas tako?
Code: Select all
*#*#4636#*#*Ovo izgleda dostupno u zavisnosti od lokacije i bazne stanice.Mishelinke wrote: ↑19/04/2023 23:38Kod mene ima, danas je primijetio. I kad ukucamstoji mi uključena opcija "VoLTE Provisioned".Code: Select all
*#*#4636#*#*
Pixel 7. Stavio sam postpaid broj na esim, a ultra je na sim slotu, ali svakih nekoliko sati se prekine konekcija na sim kartici(dobijem notifikaciju sim 1 not allowed ). Jedino nakon restarta proradi fizicka sim karta, i opet nakon nekoliko sati stane. A vidio sam da pixel 7 podrzava dual esim, pa mislio da probam tim putem.
U svakom slučaju dobre vijesti da su počeli puštati VoLTE, nadam se da će uskoro biti dostupno svugdje.crnivrag wrote: ↑19/04/2023 23:42Ovo izgleda dostupno u zavisnosti od lokacije i bazne stanice.Mishelinke wrote: ↑19/04/2023 23:38
Kod mene ima, danas je primijetio. I kad ukucamstoji mi uključena opcija "VoLTE Provisioned".Code: Select all
*#*#4636#*#*
Na Dobrinji 1 još nije dostupno.
Je li samo u podešavanjima ili ima natpis Volte pored statusa mreže na početnom ekranu?Mishelinke wrote: ↑19/04/2023 23:01 Pojavila mi se opcija VoLTE na Samsung telefonu (settings, mobile network). Kad pozivam, primjetio sam da ne prelazi na 3G.
Jel i kod vas tako?
Vrlo mogućecrnivrag wrote: ↑19/04/2023 23:42Ovo izgleda dostupno u zavisnosti od lokacije i bazne stanice.Mishelinke wrote: ↑19/04/2023 23:38
Kod mene ima, danas je primijetio. I kad ukucamstoji mi uključena opcija "VoLTE Provisioned".Code: Select all
*#*#4636#*#*
Na Dobrinji 1 još nije dostupno.
E tu nema ništa, na početnom ekranu ništa ne piše. Pojavila mi se ta postavka kao kod tebe u postavkama mreže i odmah sam provjerio provizioniranje putem koda i provizionirano je, bar tako stoji.Posmatrac_007 wrote: ↑20/04/2023 00:27Je li samo u podešavanjima ili ima natpis Volte pored statusa mreže na početnom ekranu?Mishelinke wrote: ↑19/04/2023 23:01 Pojavila mi se opcija VoLTE na Samsung telefonu (settings, mobile network). Kad pozivam, primjetio sam da ne prelazi na 3G.
Jel i kod vas tako?
Meni ima u podešavanjima ali i dalje prelazi na 2g/3g kada poziva.
Nema prekida interneta, tj. možda ima malo na trenutak samo, ali dok traje poziv nestane 4G ikonica a pojavi se H+, 3G ili E, zavisno od lokacije i pokrivenosti signalom.Hyperthalamus wrote: ↑20/04/2023 10:18 Ja ne znam kako kod vas...ja sam surfao preko 4g, za vrijeme trajanja poziva....osoba me zvala i trebala joj neka informacija...rekoh "de ostani na vezi, sad cu provjeriti na internetu....i znaci...nikakvog prekidanja mobilnih podataka za vrijeme obicnog poziva kod mene nema (to sto pricate da vam se nakon poziva pojavi 4G ikonica u statusu).
Može dvije esim na iPhone ali moraju biti različiti brojevisyd2o2 wrote: ↑19/04/2023 23:58Pixel 7. Stavio sam postpaid broj na esim, a ultra je na sim slotu, ali svakih nekoliko sati se prekine konekcija na sim kartici(dobijem notifikaciju sim 1 not allowed ). Jedino nakon restarta proradi fizicka sim karta, i opet nakon nekoliko sati stane. A vidio sam da pixel 7 podrzava dual esim, pa mislio da probam tim putem.
To ce uvijek prebaciti na 3g ili 2g, ne mogu ussd kodovi da idu preko 4g/volte.Del_Boy1 wrote: ↑20/04/2023 10:22Nema prekida interneta, tj. možda ima malo na trenutak samo, ali dok traje poziv nestane 4G ikonica a pojavi se H+, 3G ili E, zavisno od lokacije i pokrivenosti signalom.Hyperthalamus wrote: ↑20/04/2023 10:18 Ja ne znam kako kod vas...ja sam surfao preko 4g, za vrijeme trajanja poziva....osoba me zvala i trebala joj neka informacija...rekoh "de ostani na vezi, sad cu provjeriti na internetu....i znaci...nikakvog prekidanja mobilnih podataka za vrijeme obicnog poziva kod mene nema (to sto pricate da vam se nakon poziva pojavi 4G ikonica u statusu).
Probaj pozvati *110# i prati ikonice.

Moguće, ali može probati i bilo koji poziv samo nek prati ikonice tokom poziva.the_markos95 wrote: ↑20/04/2023 22:23To ce uvijek prebaciti na 3g ili 2g, ne mogu ussd kodovi da idu preko 4g/volte.