Zainteresovan sam u toliko sto volim avijaciju generalno , I sve me oko toga interesuje, ali ne planiram se bavi ti kontrolom leta.CoffeeMan wrote: ↑10/04/2023 11:46 Vidim da na njihovoj stranici jos nema nista vezano za rezultate ili obavjestenje da su rezultati gotovi, tako da mozda dostavljaju onome kome su pregledali a kad svima jave onda ce obavijestiti i one koji nisu ili kolega jednostavno podrazumijeva da je polozio engleski a ovdje ili od nekog cuo da je u maju FEAST.
Jer ja kad neko spomene temu a nije previse zainteresiran za detalje, kazem recenicu iz koje bi neko mogao pomisliti da znam da sam polozio engleski (jer mislim da hocu posto mi test nije bio tezak ali nisam se jednom u zivotu zeznuo tako....) i da idem na novi test sigurno a ustvari jos nemam rezultate.
EDIT:
Ah tek sada vidim da je kolega bio konkretan tj. naveo 08.maj za FEAST... onda je dobio rezultate sigurno.
EDIT 2:
Gledam sad neko je ovdje napisao da je 14.03 dobio poziv za engleski a ja sam taj poziv dobio tek 15.03 tako da je moguce da ce i ovo se razvuci na par dana.
Nadam se samo da ovdje nema shtela , jer ako za kontrolore leta sa stelom ljudi idu onda smo bas nepopravljivi.