Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
laik1981 wrote: ↑18/04/2023 21:00
Ko god kaze da je jedina trenutna alternativa SDA gora od SDA njega i treba etiketirati.. U sustini takvim izjavama se sam etiketiras.. Imas sa jedne strane SDA i njihovu podguznu muhu, a sa druge ovu prosirenu trojku.. Nema tu puno supljeg filozofiranja.. Ili zelis jedne na vlasti ili druge.. Trecih nema..
Ja ne želim HDZ i SNSD na vlasti. A trojka ih želi onoliko koliko ih želi SDA.
Nema tu puno šupljeg filozofiranja.
Ti biras izmedju trojke i SDA.. Kada budes birao u rs-u i u kantonima gdje su hrvati u vecini onda se mozes pitati za SNSD i HDZ.. Potpisao neko 95. takav sistem, a njihovi sljedbenici i dan danas zivotom brane legitimnost..
PM72 wrote: ↑18/04/2023 21:04
Trojka ili osmorka svojim radom i imenovanjima dokazuju da im je stalo samo do vlastitih fotelja i da ih qri bolac šta će biti na sljedećim izborima.
Njima je bitno da se sada uvale i ovaj mandat pokupe kajmak, jer sudeći po njihovom djelovanju neće biti ni sljedećih izbora ni države.
Ja ne želim HDZ i SNSD na vlasti. A trojka ih želi onoliko koliko ih želi SDA.
Nema tu puno šupljeg filozofiranja.
Ti biras izmedju trojke i SDA.. Kada budes birao u rs-u i u kantonima gdje su hrvati u vecini onda se mozes pitati za SNSD i HDZ.. Potpisao neko 95. takav sistem, a njihovi sljedbenici i dan danas zivotom brane legitimnost..
Vidi, kada je Njemačka okupirala Francusku, neko je bio Šarl de Gol, neko maršal Peten.
Ako su SNSD/HDZ Njemačka/Japan, trojka je odlučila da bude Peten. Ne Šarl de Gol.
Meni to smeta, tebi ne smeta.
Bez puno filozofije.
P. S.
SDA je Italija.
Last edited by Hakiz on 18/04/2023 21:13, edited 1 time in total.
laik1981 wrote: ↑18/04/2023 21:00
Ko god kaze da je jedina trenutna alternativa SDA gora od SDA njega i treba etiketirati.. U sustini takvim izjavama se sam etiketiras.. Imas sa jedne strane SDA i njihovu podguznu muhu, a sa druge ovu prosirenu trojku.. Nema tu puno supljeg filozofiranja.. Ili zelis jedne na vlasti ili druge.. Trecih nema..
Nisi me shvatio.Trojka ili osmorka svojim radom i imenovanjima dokazuju da im je stalo samo do vlastitih fotelja i da ih qri bolac šta će biti na sljedećim izborima.
Shvatio sam ja tebe ali opet se izbor svodi na SDA vs. trojka.. Kada i ako sjednu u te federalne fotelje tada ce se tek moci ocjenjivati njihov rad.. Koliko god da su nesposobni i maliciozni za SDA su Norveska.. Jednostavno trojka, koja je trenutno jedina alternativa SDA, ne moze u istu recenicu sa Bakirovom i Sebijinom zlocinackom organizacijom..
jazzer wrote: ↑18/04/2023 20:00
Covic i Dodik su zlo ali ni blizu nisu nanijeli zla Bosnjacima koliko je to uradila SDA A sve pod plastom brige za njih i njihovog prosperiteta. I, naravno, vjere. A svjedoci smo da je prosperiralo 100 porodica.
Ovi sto se zadovoljavaju poslom u nekom javnom preduzecu ili nekim sitnim parama koje su dobili po nekom osnovu, pa ih ovdje dizu u nebesa, samo potvrdjuju tezu o skoro pa nepopravljivoj steti koju su nanijeli ovom narodu.
sumirprimus wrote: ↑18/04/2023 21:10
Sda lopovi lopovi sve ste nam pokrali, narod ste na maline respiraore kopcali.
Treba ih strogo osuditi i kazniti ...
Ali nemoj bgt. da služe kaznu u Lepoglavi i Padinskoj Skeli.
X-morka je krenula upravo takvim putem, da se SDA korupcijom i kriminalom obračunava uz pomoć Zagreba i Beograda.
sumirprimus wrote: ↑18/04/2023 21:10
Sda lopovi lopovi sve ste nam pokrali, narod ste na maline respiraore kopcali.
Treba ih strogo osuditi i kazniti ...
Ali nemoj bgt. da služe kaznu u Lepoglavi i Padinskoj Skeli.
X-morka je krenula upravo takvim putem, da se SDA korupcijom i kriminalom obračunava uz pomoć Zagreba i Beograda.
Poznato mi nesto ovo tvoje.. Kao da sam nesto slicno vec cuo..
Nisi me shvatio.Trojka ili osmorka svojim radom i imenovanjima dokazuju da im je stalo samo do vlastitih fotelja i da ih qri bolac šta će biti na sljedećim izborima.
Shvatio sam ja tebe ali opet se izbor svodi na SDA vs. trojka.. Kada i ako sjednu u te federalne fotelje tada ce se tek moci ocjenjivati njihov rad.. Koliko god da su nesposobni i maliciozni za SDA su Norveska.. Jednostavno trojka, koja je trenutno jedina alternativa SDA, ne moze u istu recenicu sa Bakirovom i Sebijinom zlocinackom organizacijom..
Dino,Čampara,Ademović,Muzur,Semir itd...bili su do skoro članovi kineske komunističke partije ili SDA? Oni su bili vrh te zločinačke organizacije...
Njemačka je postala demokratsko društvo i privredno čudo jer je nacistička stranka bila zakonom zabranjena i kod njih nije bilo moguće da bivši nacista postane član zelenih ili CDU.Ne može ratni zločinac ili stvaralac zločinačke organizacije biti "bivši".