Zar nabrojani nisu bili koalicioni partneri SDA?
Kako ono glasi slogan: "Bili smo i ostaćemo zajedno, u našoj BiH, u Jugoslaviji"....
U centar, ko zeli da shvatiMishelinke wrote: ↑18/04/2023 20:39 Bitno je samo izbaciti SDA sa vlasti, pa makar OHR donio i privremenu mjeru. Bitno je samo da se uđe u kabinete, institucije i javna preduzeća i da se počne raditi kao što se radi u KS-u i neće više SDA nikad doći na vlast. Drastično povećati penzije, plate i smanjiti doprinose, kao prva faza biće dovoljno za još jedan mandat. Onda lagani rast sve toga, izgradnja autoputeva, infrastrukture i pokazati da je SDA kočila svaki vid napretka i na kraju će i Šerići glasati za Trojku/Osmorku.
Dakle, samo SDA ukloniti pod svaku cijenu.
To samo zlonamjerna budala može reći.sajber87 wrote: ↑18/04/2023 20:39Evo ga jedan se odmah prepoznao, sreca je da se takvi nece pitati jer da dobiju jos jedan mandat razjebali bi drzavu ne bi kamen na kamenu ostao. Hvala amerima sto su bosnjacima pomogli da se oslobode svog zla, jer su hdz pritisli da otkace sda iako su covicevci to uradili teska srca, ponovo su pokazali da su uz nas. Znaci tvoja logika je ok su hdz i snsd samo sda ubaciti da brane drzavu i sve ok. Kako ce ti buduci dogadjaji zviznuti samarcinu, ali nazalost sda ovci kao ti iz toga tesko da ce ista nauciti. Tuzno
Jesu. Pa je čudno da ih trojkini botovi žele nazad.Mishelinke wrote: ↑18/04/2023 20:41Zar nabrojani nisu bili koalicioni partneri SDA?
Kako ono glasi slogan: "Bili smo i ostaćemo zajedno, u našoj BiH, u Jugoslaviji"....
Jedino Munire bi branila te sdO prvake sto se Majki Srebrenice tice. Druge nemaju korist od navedeni.Hakiz wrote: ↑18/04/2023 20:43Majke Srebrenice odobravaju tvoj post.sumirprimus wrote: ↑18/04/2023 20:42
Samo goni izetbegovice vrankovice sarajlice osmice hodze mandze i ostalu zgadiju i lopoviju
Sta ti imas sa. Majkama srrebrenice?jel te stid i sram? Koristit u dnevno politicke svrhe? Imate li stida obraza? Samo ledja da vam vidimo i da prqvosudje pocne radit svoj poso.samo hapsi bagru.Hakiz wrote: ↑18/04/2023 20:43Majke Srebrenice odobravaju tvoj post.sumirprimus wrote: ↑18/04/2023 20:42
Samo goni izetbegovice vrankovice sarajlice osmice hodze mandze i ostalu zgadiju i lopoviju
Mishelinke wrote: ↑18/04/2023 20:39 Bitno je samo da se uđe u kabinete, institucije i javna preduzeća i da se počne raditi kao što se radi u KS-u i neće više SDA nikad doći na vlast.
Zato što ih je SDA napravila nezaobilaznim partnerima potpisom Dejtona.Hakiz wrote: ↑18/04/2023 20:42Jesu. Pa je čudno da ih trojkini botovi žele nazad.Mishelinke wrote: ↑18/04/2023 20:41
Zar nabrojani nisu bili koalicioni partneri SDA?
Cime li su i gdje tebe podmazali iskreno?brzo si od posvaca posto forumski begic.PM72 wrote: ↑18/04/2023 20:44Mishelinke wrote: ↑18/04/2023 20:39 Bitno je samo da se uđe u kabinete, institucije i javna preduzeća i da se počne raditi kao što se radi u KS-u i neće više SDA nikad doći na vlast.kako rade i kako se ponašaju-SDA neće morat imat predizbornu kampanju.
Kako god rade, bolje rade nego SDA što je ikad radila.PM72 wrote: ↑18/04/2023 20:44Mishelinke wrote: ↑18/04/2023 20:39 Bitno je samo da se uđe u kabinete, institucije i javna preduzeća i da se počne raditi kao što se radi u KS-u i neće više SDA nikad doći na vlast.kako rade i kako se ponašaju-SDA neće morat imat predizbornu kampanju.
Koga ćeš ti nesretniče da hapsiš?sumirprimus wrote: ↑18/04/2023 20:44Sta ti imas sa. Majkama srrebrenice?jel te stid i sram? Koristit u dnevno politicke svrhe? Imate li stida obraza? Samo ledja da vam vidimo i da prqvosudje pocne radit svoj poso.samo hapsi bagru.
Ja ti provokacijom pokušavam pokazati kako je izjava "SDA je kriva za sve" pogrešna i činjenično, a i zlonamjerna.sumirprimus wrote: ↑18/04/2023 20:44Sta ti imas sa. Majkama srrebrenice?jel te stid i sram? Koristit u dnevno politicke svrhe? Imate li stida obraza? Samo ledja da vam vidimo i da prqvosudje pocne radit svoj poso.samo hapsi bagru.
Fino se ponašaj, Dario Kordić je ponosan na tvoje upise
Ja dres ne mijenjam niti se savijam kako vjetar puše.Pretraži sve moje postove pa ćeš vidjet da sam davno napisao da su veće zlo za Bošnjake SDA i njen osnivač nego svi zlotvori od Eugena Savojskog do Mladića ...sumirprimus wrote: ↑18/04/2023 20:45Cime li su i gdje tebe podmazali iskreno?brzo si od posvaca posto forumski begic.
Kordic je za vas mala maca
Mishelinke wrote: ↑18/04/2023 20:45Zato što ih je SDA napravila nezaobilaznim partnerima potpisom Dejtona.
Bolje imati dva zla u vlasti nego tri.
2<3
Savijas savijas. Dzaba krecis samo je pitan je cime su tebe uprostojili.PM72 wrote: ↑18/04/2023 20:50Ja dres ne mijenjam niti se savijam kako vjetar puše.Pretraži sve moje postove pa ćeš vidjet da sam davno napisao da su veće zlo za Bošnjake SDA i njen osnivač nego svi zlotvori od Eugena Savojskog do Mladića ...sumirprimus wrote: ↑18/04/2023 20:45
Cime li su i gdje tebe podmazali iskreno?brzo si od posvaca posto forumski begic.
Nadao sam se promjenama i nekom pomaku ali ovi presvučeni SDA-ovci su gori i nesposobniji od ijedne vlasti do sada.
Molim da naše tužilaštvo istraži ovo veličanje ratnih zločinaca,
Odma poslje sebije i osmice nudim se sam necu se ni branitStudent_u_Ostavci wrote: ↑18/04/2023 20:52Molim da naše tužilaštvo istraži ovo veličanje ratnih zločinaca,
hvala unaprijed![]()