Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara (HDZBiH) obratila se nakon sastanka.
Održali smo jedan u nizu sastanaka. Prešli smo sve tačke među kojima je i formiranje Vlade FBiH. Aktivnosti i dogovori traju. Ja sam Vladu imenovala, čeka se potvrda u Parlamentu. Uvjerili su nas da je većina stabilna. Ne znamo hoće li i kakva će odluka Visokog predstavnika biti. HDZ je protiv nametanja rješenja. Smatramo da mi sami možemo donositi zakone – rekla je Bradara.
Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara (HDZBiH) obratila se nakon sastanka.
Održali smo jedan u nizu sastanaka. Prešli smo sve tačke među kojima je i formiranje Vlade FBiH. Aktivnosti i dogovori traju. Ja sam Vladu imenovala, čeka se potvrda u Parlamentu. Uvjerili su nas da je većina stabilna. Ne znamo hoće li i kakva će odluka Visokog predstavnika biti. HDZ je protiv nametanja rješenja. Smatramo da mi sami možemo donositi zakone – rekla je Bradara.
Kada vidim sta sada Osmorka radi, onda mi i SDA (protiv koje sam kontinuirano od njenog osnivanja 1990.) izgleda simpaticno.
Ima li granice do koje ce trpiti da se HDZ i SNSD seru po njima u ime "relaksacije odnosa i reformskog zamaha?
Imaju li ti ljudi imalo osobnog dostojanstva?
Jordan1961 wrote: ↑18/04/2023 18:27
Kada vidim sta sada Osmorka radi, onda mi i SDA (protiv koje sam kontinuirano od njenog osnivanja 1990.) izgleda simpaticno.
Ima li granice do koje ce trpiti da se HDZ i SNSD seru po njima u ime "relaksacije odnosa i reformskog zamaha?
jos jedan zabrinuti glasac i osoba koja nije glasala za sda pa jbt rekao bi covjek da je dojučerašnja opozicija imala milion glasova koliko je zabrinutih građana
Jordan1961 wrote: ↑18/04/2023 18:27
jos jedan zabrinuti glasac i osoba koja nije glasala za sda pa jbt rekao bi covjek da je dojučerašnja opozicija imala milion glasova koliko je zabrinutih građana
Desice ti se ono sto se desilo nakon raspada Platforme - povratak SDA u velikom stilu. Ali ce onda biti jos manje drzave - ako je i bude uz ovakvu Osmorku. Nazalost. Sa svakom propustenom sansom, izgledi da se ovdje organizira kakva-takva drzava su sve manji. A Srbija i Hrvatska vrebaju i trljaju ruke. Covjek se nada doci ce "novi pregovaraci" ali eto sta dobije.
Btw. sve sto je SDA napravila dok je bila na vlasti (ekonomija, pravosudje, zdravstvo, skolstvo ..... nastavi niz) treba srusiti, zemlju nasoliti i preorati pa iz temelja ponovo. Sto se mene tice.
Sve je ovo zato sto sda ne zeli da pusti vlast a koju drzi grcevito zahvaljujuci kinder jajima
Da je drzave pravosudje bi radilo svoj posao a mi bili rijeseni kriminalne organizacije.
Sda nas drzi taocima i utu svrhu su upregli koga god su mogli od botova, medija, preletača, satelita u df.u do ivz.a
Meni je sda kriva za sve.
Recimo za vlast u federaciji. Tu je lova i tu je njihova moc uhljebljivanja i troosenja nasih milijardi decenijama.
Nema price o drzavi dok ne rijesimo u svom dvoristu bandu lopovsku.
Sda nas drzi taocima
sumirprimus wrote: ↑18/04/2023 19:23
Recimo za vlast u federaciji. Tu je lova i tu je njihova moc uhljebljivanja i troosenja nasih milijardi decenijama.
Nema price o drzavi dok ne rijesimo u svom dvoristu bandu lopovsku. Sda nas drzi taocima
sumirprimus wrote: ↑18/04/2023 19:23
Nema price o drzavi dok ne rijesimo u svom dvoristu bandu lopovsku.
Sda nas drzi taocima
sumirprimus wrote: ↑18/04/2023 19:18
Sve je ovo zato sto sda ne zeli da pusti vlast a koju drzi grcevito zahvaljujuci kinder jajima
Da je drzave pravosudje bi radilo svoj posao a mi bili rijeseni kriminalne organizacije.
Sda nas drzi taocima i utu svrhu su upregli koga god su mogli od botova, medija, preletača, satelita u df.u do ivz.a
SDA je kriminalna organizacija
HDZ je humanitarna organizacija "Caritas"
SNSD je humanitarna organizacija "Dobrotvor"
Dragan je Majka a Mile Tereza. Imaju po kitu viska, a ostalo je sve isto.
Kad se spomene da je SDA zlo, dobar Bosnjo odmah odgovara sa "a HDZ, a SNSD???". Kao et, nek je i SDA zlo, sto vise zla vlada, valjda ce svima biti bolje.