Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Thorgerson wrote: ↑30/03/2023 12:30
@Rizvan
Ja ne ocekujem nikakva cuda. Znamo kako Lidl izgleda i kome je namjenjen.
Ja ocekujem konkurenciju. Jer dok se Bingo probijao, bio je konkurentan sa cijenama. Otud i slogan Kralj cijena. Ali Bingo to vise nije.
Daleko od toga. I sad su postali prejaki. Bukvalno su sveli konzum i merkator na nekakve marketice. Unistili ih.
Ne ocekujem sad cuda ni tu. Tipa da ce biti nekog ogromnog snizavanja cijena, ali konkurencija je zdrava.
Konkurencije ima i sad, ali onim koji mrze Bingo i Džambića to nije dovoljno. Oni žele nekog ko je finansijski jači i ko će Džambića da "sruši" a za to im je najidealniji njemački LIDL iza kojeg stoji višemilijardijski kapital.
To je otprilike kao da navijaš za Želju a Sarajevo konstantno šamara Želju i onda navijaš da Sarajevo u europskim takmičenjima za protivnika dobije ekipu iz lige petice, npr Tottenham, i da taj isti Tottanham ponizi 5:0 tebi mrsko Sarajevo. Znači velik dio raje zbog toga jedva čeka LIDL, da ga LIDL uvali Bingu.
Gdje se ne mogu gurati?? Sve i jedan trzni centar ima prostor gdje se redaju palete, pa i lidl. Bio i u hoferu, ista stvar...nisi dosao kralju na operu, vec u kupovinu.
Ja ovo nisam nigdje vidio nego u Bingu, dakle ljudi renoviraju objekat i rade u isto vrijeme
U pitanju je Bingo na Pofalićima (Vaso Miskin fabrika), iza ljudi štemaju pločice (ali bukvalno štemaju Hilti mašinama), radnice brišu prazne rafe, na rafama i kasama 2 cm prašine, ali trgovina radi
Al meni opet nije jasno sto se ljudi kažnjavaju pa idu u Bingo kada im ovako smeta!? Umjesto da se okrene na peti i ode u drugi market ono jos ima vremena da hoda po objektu i fotografise. Čemu to
BTW isto ovako se radi zadnjih 5-6 sedmica u hipermarketu Bingo Lukavac. Znaci ne ulazim dok ne završe, čemu samokažnjavanje!
studeni76 wrote: ↑30/03/2023 21:52
Al meni opet nije jasno sto se ljudi kažnjavaju pa idu u Bingo kada im ovako smeta!? Umjesto da se okrene na peti i ode u drugi market ono jos ima vremena da hoda po objektu i fotografise. Čemu to
BTW isto ovako se radi zadnjih 5-6 sedmica u hipermarketu Bingo Lukavac. Znaci ne ulazim dok ne završe, čemu samokažnjavanje!
Parking ispred Bingo Lukavac je prazan bio samo 3 dana kada Bingo nije radio, odmah nakon toga je kao i uvijek pun... nebitno sto se prođe "ispod skele" i kroz prašinu dok traje proširivanje.
studeni76 wrote: ↑30/03/2023 21:52
Parking ispred Bingo Lukavac je prazan bio samo 3 dana kada Bingo nije radio, odmah nakon toga je kao i uvijek pun... nebitno sto se prođe "ispod skele" i kroz prašinu dok traje proširivanje.
To stoji, popodne nema mjesta za parkirati. Sad bi to FGR ekipa rekla da seljaci na bolje nisu naučili
boshniak wrote: ↑12/04/2023 16:35
U medjuvremenu u srbiji danas otvoren 67 objekat Lidla
Kako da shvatimo ovaj komenatar, kao ono "ljudi uveliko uveli 5G mrežu a mi ni pošten 4G nemamo, eto koliko smo zaostali".
Tako sam i ja shvatio tvoj komentar, da je 67. strana piljara u Srbiji znak nekog napretka i razvoja a mi zaostajemo jer imamo 0 "jako bitnih" Lidl piljara.
boshniak wrote: ↑12/04/2023 16:35
U medjuvremenu u srbiji danas otvoren 67 objekat Lidla
Kako da shvatimo ovaj komenatar, kao ono "ljudi uveliko uveli 5G mrežu a mi ni pošten 4G nemamo, eto koliko smo zaostali".
Tako sam i ja shvatio tvoj komentar, da je 67. strana piljara u Srbiji znak nekog napretka i razvoja a mi zaostajemo jer imamo 0 "jako bitnih" Lidl piljara.
peres pasha imas temu binga pa na njoj mozes pisati hvalospjeve o punim rafama proizvoda iz Srbije u svakom bingu
peres pasha imas temu binga pa na njoj mozes pisati hvalospjeve o punim rafama proizvoda iz Srbije u svakom bingu
Ja Bingo spomenuo nisam a papansko jalijaški izrazi tipa pasha, buraz, legendo itd su na drugoj temi.