Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na dva načina. Aplikacija za skeniranje portala. A druga je Telegram, ima vjerovatno more kanala sa tom tematikom. Ja sam dobio invite za jednu pa se ponekad provuče pokoja aktivna. U glavnom na ta dva načina.
40 maraka iptv na 3 mjeseca i žao vam platit, 13 maraka mjesečno.
Bila je akcija skoro na jednoj stranici sto sam nasao preko google 50 KM 12 mj.
Skoro svaki kanal u full hd ili 4 k.
Ako neko zeli link mogu mu poslat.
Na dva načina. Aplikacija za skeniranje portala. A druga je Telegram, ima vjerovatno more kanala sa tom tematikom. Ja sam dobio invite za jednu pa se ponekad provuče pokoja aktivna. U glavnom na ta dva načina.
Hvala druže, imam to isto i mnogo drugih stvari za đaba
MehmedPasaMoric wrote: ↑16/04/2023 18:27
Ma ima i placena lista svojih cari, kad znas da ce ti 100% raditi svaki kanal, da je svaki uvijek na istoj poziciji u listi, kad nastelujes epg itd
Naravno, kada nemaš drugu alternativu i ja bi vazda birao siguran izvor pa ako treba platiti nije problem, ali zato nemaš nikakve probleme.
Sa druge strane, sve dok to isto možeš dobiti besplatno samo se malo zamučiš biraću ovo drugo.
Stranica im je izbrisana zadnja koju su koristili baydod.online
A izgleda da su im i broj ukinuli posto ne prolaze poruke na whatsapp.
Host name je evolpro pa mozda to kome moze pomoci,testirao sam dosta listi ali ova je po meni najbolja bila
irac300 wrote: ↑21/04/2023 00:26
Odabrati opciju za promjenu liste, a onda uključiti "all active providers".
Nije mi ta opcija bila uključena jer volim da su mi liste razdvojene, pogotovo u opciji live stream. Međutim i kada sam je uključio...
....ništa se epohalno nije desilo.
A što je najgore ne prikazuje mi nikako sekciju media library
Nece na apk u emulatoru neki kanali nasi, hoce ali usporena slika. Liste su mi sve skoro crkle, strane mislim da nisu. Sreca potrefi se lista s kanalom s muzikom za staru neki dan, ali ja nemam gdje osim u apk na emulatoru Viasat History gledati. Sreca taj kanal radi tj nije mu usporena slika.
Gledao Hitlera juce malo, kako je parade za svoje rodzendane organizirao itd. Mozda cemo ja i stara kupit listu, prije ili kasnije, ali mozda i necu jer slabo sta sad gledam. Veceras mozda ako bude radilo utakmicu pogledam.
Trosim oko 7-8 GB potkovnog prometa sedmicno, a prije trosio oko 20-30.
Ovaj Profil je varalica. Oglasava se na Facebooku u vezi IPTv los skroz a ne vraca pare. Kao ako niste zadovoljni, povrat novca. Predstavlja se na Facebook kao Edin Donlic. https://m.facebook.com/eldin.donlic.1?g ... So&paipv=0
ANamelessGhoul wrote: ↑30/04/2023 22:36
Elementum u zadnje vrijeme baš slabo, skoro nikako, ne nalazi torrente. Mislim nemoguće za ove baš poznate serije. Ne kontam u čemu je problem
Da, i ja sam primjetio. Gotovo da većinu vremena, u zadnje vrijeme, serije gledam preko Streamia umjesto Kodia.
ANamelessGhoul wrote: ↑30/04/2023 22:36
Elementum u zadnje vrijeme baš slabo, skoro nikako, ne nalazi torrente. Mislim nemoguće za ove baš poznate serije. Ne kontam u čemu je problem
Da, i ja sam primjetio. Gotovo da većinu vremena, u zadnje vrijeme, serije gledam preko Streamia umjesto Kodia.