Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#67201 Re: Liverpool FC
Ma dok su ovi klosari vlasnici, ti igraci su mokri snovi...
Samo mijenjati klosare, govnjivom motkom ih najurit.
Sto odustase od prodaje majke im mile jebem.
-
convict
#67202 Re: Liverpool FC
Sad gledam, Newcastle do kraja dočekuje Tottenham, Arsenal i gostuje Chelseaju, nije nemoguće da prospu 9 bodova. Znam da nema ništa od toga, ali što kažeš, ne da đavo mira.AmiĐa_Idriz wrote: ↑15/04/2023 16:07I ovo će mi kroz glavu prolaziti nakon svakog kiksa ovih iznadAmiĐa_Idriz wrote: ↑09/04/2023 20:33 Pa da imamo bar 2-3 boda više od trenutnog nečemu insan da se nada
Raspored do kraja sezone perfektan. E moji debili.
Čak i ovako gledajući nekim ludim nizom do kraja koji u normalnim okolnostima ne bi bio nestvaran mogli bi se pogurati opet ozbiljno oko top 4. Naravno, ne da mi đavo mira pa ne gledam stvari objektivno. Sreća gubimo glat u ponedjeljak pa ću se opet vratiti na zemlju![]()
- Gandalf
#67203 Re: Liverpool FC
Najgore od svega je, što su kao vlasnici ostali nezainteresovani škrtađijski bejzbolaši. Klub će da bude zaglavljen u nekom limbu od 6-10 mjestu sljedećih 10 godina. Tržište je dinamično i balans moći se promijeni kroz par loših transfer rokova. Ako se po transfer pijaci i ovog ljeta budu provlačili ko kakvi hadalji, nema nas nigdje zadugo. Ostali klubovi neće čekati, već će krenuti ulagati u pojačanja. A neki će biti i toliko drski, da neće čekati da um red bullovi ili benfike preprodaju brazilce po cijeni od 100 milja, već će direktno kupiti te i takve mlađe igrače za normalnije cijene. Uprava kluba je za sada neprikosnovena u laganju koga će dovesti, npr. Belinghama. Biće dobro ako dovedu makar Amrabata a neće ni njega, iako je svemirski brod za ove aktuelne propalitete na sredini terena.
- vaučer
#67205 Re: Liverpool FC
Dobar je Gravenberch, bio bi pametna kupovina. On, McAlister i Caiceido - vrlo dobar prelazni rok.
- no_sekirli
#67206 Re: Liverpool FC
Brighton bas izgleda odlicno na terenu. Pregazili su Chelsea ko plitak potok.
Da im je nekako oteti vezni red
Da im je nekako oteti vezni red
- BHF_Manijak
#67207 Re: Liverpool FC
Ma ja, Bellingham i Gravenberch - tu je to negdje, u pet deka kvalitet. Jebem li vam rod i porod skrti onaj americki!
Dan te jebo nebeski uzimaju skart Bayernov. Frajer se ne moze nametnuti pored Goretzke, Kimmicha, ali ce zato pomoci Liverpolu koji ocajnicki mora rekonstruisati vezni red! Fuj!
Dan te jebo nebeski uzimaju skart Bayernov. Frajer se ne moze nametnuti pored Goretzke, Kimmicha, ali ce zato pomoci Liverpolu koji ocajnicki mora rekonstruisati vezni red! Fuj!
- vaučer
#67208 Re: Liverpool FC
Nije tako davno Ryan bio u istoj razini s Judeom kao jedan od najtraženijih mladih veznjaka. Dakle nije on za tek tako otpisati.
Just sayin’.
A Bayern je u kurcu totalnom.
Just sayin’.
A Bayern je u kurcu totalnom.
- no_sekirli
#67209 Re: Liverpool FC
Ne znam sto bi ga Bajo i pustio. Ne mlze biti skuplji nego su ga platili.
Kako ih ide, ode i Braco i Tuchel do kraja sezone
Kako ih ide, ode i Braco i Tuchel do kraja sezone
- drug_profi
#67210 Re: Liverpool FC
Prodavace za dvije godine za pola cijene.BHF_Manijak wrote: ↑15/04/2023 17:12 Ma dok su ovi klosari vlasnici, ti igraci su mokri snovi...
- drug_profi
-
convict
#67212 Re: Liverpool FC
Brighton tek treba da odigra sa Cityjem, Unitedom i Arsenalom. Uglavnom, mi treba da odigramo kao da još nije sve gotovo.
- Gandalf
#67213 Re: Liverpool FC
To će uraditi City i Chelsea kombinovanim naporima, a naši će kukati kako nemaju love, jer jbg ne igraju ligu prvaka. A ne igraju ligu prvaka jer ne troše lovu koju su zaradili kada su igrali ligu prvakano_sekirli wrote: ↑15/04/2023 23:37 Brighton bas izgleda odlicno na terenu. Pregazili su Chelsea ko plitak potok.
Da im je nekako oteti vezni red![]()
Začarani krug bejzbolaškog škrticizma kada je soccer u pitanju.
- BHF_Manijak
#67214 Re: Liverpool FC
Ihh brate koliko tih mega talenata propadne i nikad se ne razvije u zeljene sfere, kolik ti Bog hoce.
Primjer Renato Sanches... Brujala Evropa o njemu i na kraju karina.
- no_sekirli
#67215 Re: Liverpool FC
Ja kontam da je bolje dati 150 miliona na dvojac Caicedo MacAllister nego sve "karte" uloziti na Judea. Mislim, ako nisu spremni potrositi 150-200 miliona na ljeto, onda ne trebaju trositi ni marke.Gandalf wrote: ↑16/04/2023 11:39To će uraditi City i Chelsea kombinovanim naporima, a naši će kukati kako nemaju love, jer jbg ne igraju ligu prvaka. A ne igraju ligu prvaka jer ne troše lovu koju su zaradili kada su igrali ligu prvakano_sekirli wrote: ↑15/04/2023 23:37 Brighton bas izgleda odlicno na terenu. Pregazili su Chelsea ko plitak potok.
Da im je nekako oteti vezni red![]()
![]()
Začarani krug bejzbolaškog škrticizma kada je soccer u pitanju.
I sa postojecim timom necemo ispasti iz lige, moze se zaletiti kakav kup, mozda EL i tako...
- AmiĐa_Idriz
#67216 Re: Liverpool FC
Pa to je u suštini od starta ok stanovište i tako bi svi trebali razmišljati, samo je popizditis kad si ti to sve mogao uraditi godinu - dvije unazad dok si prodavao priču kako čekaš Bellinghama 
- MMM1977
#67217 Re: Liverpool FC
Možemo mi pisati šta hoćemo ali Klop je glavni krivac. Nećemo valjda tvrditi da Vila ili Brajton imaju bolji roster od nas.
Puno bi bolje bilo da smo zadržali Manea i da nismo bacili 100M na Darvina nego da smo se pojačali tamo gdje smo svi znali da smo tanki. O transferima Gakpa i Artura ne treba trošiti riječi.
I pored svih tih grešaka da nije gurao svoju pročitanu filozofiju danas bi bili u puno boljoj poziciji.
Puno bi bolje bilo da smo zadržali Manea i da nismo bacili 100M na Darvina nego da smo se pojačali tamo gdje smo svi znali da smo tanki. O transferima Gakpa i Artura ne treba trošiti riječi.
I pored svih tih grešaka da nije gurao svoju pročitanu filozofiju danas bi bili u puno boljoj poziciji.
- AmiĐa_Idriz
#67218 Re: Liverpool FC
Ornstein potvrdio da se sastajalo sa Gravenberchovim predstavnicima.
Bio je trač da su zimus bili na Anfieldu.
Bio je trač da su zimus bili na Anfieldu.
- BHF_Manijak
#67220 Re: Liverpool FC
Ma jasta, bolje kupiti 6 igraca po 20 miliona, nego jednog kvalitetnog za 100. Ovi od po 20 ce te bas unaprijedit. Treba sto vise carvalha, elliotta, oxova, xhaka, keita, arthura i slicnih...
Samo daj masu, jebo kvalitet.
Joj da hoce ublehasi prodat klub jebo im bejzbol sisu majcinu.
A i Klopp opasno nervira s ovom politikom. Izadji bolan i jebi im majku vise, nemas sta izgubiti, ekipa ti je ionako mlohava kurcina. Apsolutno nemas sta popusiti.
A i Klopp opasno nervira s ovom politikom. Izadji bolan i jebi im majku vise, nemas sta izgubiti, ekipa ti je ionako mlohava kurcina. Apsolutno nemas sta popusiti.
- Gandalf
#67222 Re: Liverpool FC
Ne mora značiti što je igrač 20 miliona da je loš, treba znati naći skrivenog dragulja od igrača - Darwin je trebao biti u rangu Haalanda - na žalost prije će od njega biti novi Caroll. S druge strane su kupili Robertsona za 8 miliona, mene njihov skauting više živcira i od škrtosti, zar nisu oni mogli naći prošlog ljeta nekog Caiceda i Mac Alistera. Jok, oni su slinili za Keitom i Milnerom, kako vrijedno treniraju i kakili kako im niko ne treba, kako imaju 8 igrača na sredini terena, a zapravo nemaju maltene nikoga.BHF_Manijak wrote: ↑16/04/2023 19:12 Ma jasta, bolje kupiti 6 igraca po 20 miliona, nego jednog kvalitetnog za 100. Ovi od po 20 ce te bas unaprijedit. Treba sto vise carvalha, elliotta, oxova, xhaka, keita, arthura i slicnih...
- no_sekirli
#67223 Re: Liverpool FC
Ako necemo biti subjektivni i pogledamo malo zadnjih par sezona, fascinantno je i ovo sta se postiglo.
Nadjite mi jos neki tim koji je osvojio par pehara, a da vec 5 godina nema rezervnog desnog beka niti rezervu na desnom krilu. Nemamo ni klasicnu spicu. A non stop se forsira gegen u formaciji 433.
Mora se priznati da je Pepun ipak level vise vec neko vrijeme za sve nogometne trenere. Ima ideje koje na kraju postanu mainstream i inovacija.
Najprije je imao tikataka fazon sa milijardu kratkih pasova i izludjivao sve okolo, onda je uveo sistem bez spice, pa je igrace selio sa jedne na drugu poziciju, od Silve pravio beka, i sad je potjerao bekove i igra sa 4 jebena stopera od kojih je od jednog napravio zadnjeg veznog.
Sto ovo sve pisem? Ne da dizem Pepu spomenik, iako bi ocigledno trebalo, nego da kazem da i Klopp i njegov tim moraju izaci iz sablona i poceti experimentirati. Narocito moze sada, jer nije opterecen, sezona je 99% vec izgubljena.
I da, igrac od 100 miliona ne znaci nikakav napredak. Samo pogledamo Chelsea, te druge timove koji su trosili vise. Pa i Keitu i Oxa, koji su do sada klub sigurno kostali preko 100 miliona, a vise sam ja pridonio sto sam uplacivao membership svaku godinu
Nadjite mi jos neki tim koji je osvojio par pehara, a da vec 5 godina nema rezervnog desnog beka niti rezervu na desnom krilu. Nemamo ni klasicnu spicu. A non stop se forsira gegen u formaciji 433.
Mora se priznati da je Pepun ipak level vise vec neko vrijeme za sve nogometne trenere. Ima ideje koje na kraju postanu mainstream i inovacija.
Najprije je imao tikataka fazon sa milijardu kratkih pasova i izludjivao sve okolo, onda je uveo sistem bez spice, pa je igrace selio sa jedne na drugu poziciju, od Silve pravio beka, i sad je potjerao bekove i igra sa 4 jebena stopera od kojih je od jednog napravio zadnjeg veznog.
Sto ovo sve pisem? Ne da dizem Pepu spomenik, iako bi ocigledno trebalo, nego da kazem da i Klopp i njegov tim moraju izaci iz sablona i poceti experimentirati. Narocito moze sada, jer nije opterecen, sezona je 99% vec izgubljena.
I da, igrac od 100 miliona ne znaci nikakav napredak. Samo pogledamo Chelsea, te druge timove koji su trosili vise. Pa i Keitu i Oxa, koji su do sada klub sigurno kostali preko 100 miliona, a vise sam ja pridonio sto sam uplacivao membership svaku godinu
-
tuitamo
#67224 Re: Liverpool FC
Liverpool u napadu ima 5 top igraca i najbolje desno krilo svijeta. Jednog od njih je platio 100mil€.no_sekirli wrote: ↑16/04/2023 23:18 Ako necemo biti subjektivni i pogledamo malo zadnjih par sezona, fascinantno je i ovo sta se postiglo.
I da, igrac od 100 miliona ne znaci nikakav napredak. Samo pogledamo Chelsea, te druge timove koji su trosili vise. Pa i Keitu i Oxa, koji su do sada klub sigurno kostali preko 100 miliona, a vise sam ja pridonio sto sam uplacivao membership svaku godinu![]()
Kloppu upravo fali to sto si pohvalio kod Pep-a
Inovacija, kreativnost a mozda i znanje.
Liverpool po meni ima najboljeg golmana, stopera, bekove, i krilo lige. Napad je prejak. A u vezi ima igraca sa kojima se nije ni probalo a skupo su placeni.
Trebalo bi biti dosta za puno bolji plasman.
-
convict
#67225 Re: Liverpool FC
Dobar je Konate, ali daleko od toga da je najbolji stoper lige.tuitamo wrote: ↑16/04/2023 23:51Liverpool u napadu ima 5 top igraca i najbolje desno krilo svijeta. Jednog od njih je platio 100mil€.no_sekirli wrote: ↑16/04/2023 23:18 Ako necemo biti subjektivni i pogledamo malo zadnjih par sezona, fascinantno je i ovo sta se postiglo.
I da, igrac od 100 miliona ne znaci nikakav napredak. Samo pogledamo Chelsea, te druge timove koji su trosili vise. Pa i Keitu i Oxa, koji su do sada klub sigurno kostali preko 100 miliona, a vise sam ja pridonio sto sam uplacivao membership svaku godinu![]()
Kloppu upravo fali to sto si pohvalio kod Pep-a
Inovacija, kreativnost a mozda i znanje.
Liverpool po meni ima najboljeg golmana, stopera, bekove, i krilo lige. Napad je prejak. A u vezi ima igraca sa kojima se nije ni probalo a skupo su placeni.
Trebalo bi biti dosta za puno bolji plasman.