Zlocinacki mulanski rezim nastavlja sa dopremom oruzja i opreme ruskim zlocincima

Dakle? Sistem administrator na njihovoj mrezi, hladno ove dokumente isprinto, par stotina njih presavio u dzep i iznio van osiguranog objekta nakon snouden slucaja? Ma daj zaebavaju na ssve redom
Ne moras pratiti ruske izvore, to je osnovno da znamo obim ofanzive.
Dobar podsjetnik koliko pojma nemam o ljudima i svemu ostalom (a i nem'o kad sam obični forumaš).

Ja sam ga slavio (Dejtonski Mirovni Sporazum) - kad nisam krep'o do njega.

Slično mislimo.pici wrote: ↑14/04/2023 16:30Postoje rjesenja prvo je i najnepovoljnije je da se Zamrzne konflikt i ukrajina potpise Dejton.Drugo je da Ukrajinci oslobode sto vise teritorije i natjeraju na pregovore sa kremljom i potpisu opet Dejton.Trece je da poraze ruse i oslobode sve teritorije.statixx wrote: ↑14/04/2023 16:12 Znaci s jedne strane imamo one koji govore da ono sto uzmu ove godine je kapak i ocekuju se pregovori, a s druge, da ce trebati vise godina da se Ukrajina oslobodi. Ako rezultati ofanzive budu skromni, moguce je da ce pomoc poceti blijediti, ali ako budu dobri u mjeri da ce logistika i odrzavanje okupiranih teritorija dugorocno biti neodrzivo, pomoc ce i dalje dolaziti.
Moje misljenje je opcija dva i volio bi da grijesim.Zapad nece dovjeka stancati ukre i snadbjevati ih.Najvise je na samim ukrajincima dokle mogu i hoce.Ja im zelim da bace sve do jednog orka iza granice a onda da se mordor raspadne.
Konflikna situacija u Donbasu odgovara amerima, imaju bedem prema mordoru kojim drze ruse u šaci.Najvjerovatnije ce nesto slicno uraditi sa Kinom.
Imamo sjevernu i juznu koreju, tajvan, bliski istok, sjevernu afriku, balkan, srednju i juznu ameriku, kubu, gruziju, moldaviju, nagorno karabah itd itd.
Proizvodjaci oruzija trljaju ruke, lova kapa li kapa.
Šta taj teroristički i zaostali režim radi od jedne divne zemlje i naroda...tramvajtrojka wrote: ↑14/04/2023 16:41Zlocinacki mulanski rezim nastavlja sa dopremom oruzja i opreme ruskim zlocincimaSpoilerShow
Mislim da USA neće popustiti u Ukrajini.pici wrote: ↑14/04/2023 16:30Postoje rjesenja prvo je i najnepovoljnije je da se Zamrzne konflikt i ukrajina potpise Dejton.Drugo je da Ukrajinci oslobode sto vise teritorije i natjeraju na pregovore sa kremljom i potpisu opet Dejton.Trece je da poraze ruse i oslobode sve teritorije.statixx wrote: ↑14/04/2023 16:12 Znaci s jedne strane imamo one koji govore da ono sto uzmu ove godine je kapak i ocekuju se pregovori, a s druge, da ce trebati vise godina da se Ukrajina oslobodi. Ako rezultati ofanzive budu skromni, moguce je da ce pomoc poceti blijediti, ali ako budu dobri u mjeri da ce logistika i odrzavanje okupiranih teritorija dugorocno biti neodrzivo, pomoc ce i dalje dolaziti.
Moje misljenje je opcija dva i volio bi da grijesim.Zapad nece dovjeka stancati ukre i snadbjevati ih.Najvise je na samim ukrajincima dokle mogu i hoce.Ja im zelim da bace sve do jednog orka iza granice a onda da se mordor raspadne.
Konflikna situacija u Donbasu odgovara amerima, imaju bedem prema mordoru kojim drze ruse u šaci.Najvjerovatnije ce nesto slicno uraditi sa Kinom.
Imamo sjevernu i juznu koreju, tajvan, bliski istok, sjevernu afriku, balkan, srednju i juznu ameriku, kubu, gruziju, moldaviju, nagorno karabah itd itd.
konačno je lirika krimskih plaža je dobila svoju liberalnu mimikrijuBernardinac wrote: ↑14/04/2023 19:39Mislim da USA neće popustiti u Ukrajini.pici wrote: ↑14/04/2023 16:30
Postoje rjesenja prvo je i najnepovoljnije je da se Zamrzne konflikt i ukrajina potpise Dejton.Drugo je da Ukrajinci oslobode sto vise teritorije i natjeraju na pregovore sa kremljom i potpisu opet Dejton.Trece je da poraze ruse i oslobode sve teritorije.
Iz jednostavnog razloga jer je to njihov nacionalni interes.
USA je danas duboko podjeljena zemlja jer Rusija godinama radi da je razjebe. Ameri to znaju.
Trump, Tucker Carlson, Snowdeni i slični "korisni idioti" koju je Rusija doslovno napravila zajedno sa milijonima internet trollova diljem Svijeta.
Milanovići-Orbani(plaćeni uzurpatori), Erdoganovi, Bin-Selmani, Bakiri, Dodikovci, Vučići, Kadirovi(feudalno vjerski kastni sistem nepotizma i kriminala podobnih),
ekspanzija rusa i kineza po Africi itd, itd...
USA je odavno svjestna a sada i ostatak Zapada otvara oči šta se spremalo godinama od strane tzv. "multipolarista".
Cilj je "IZVRATIT" ljudsku civilizaciju naopačke i demokratiju predstaviti kao mit i totalno nepotrebnu.
Cilj je zaustaviti civilizacijske dosege Zapada(ljudska prava i slobode) i stvoriti "moderni" feudalni poredak svjetskih moćnika i strogo kontroliranih društava.
Ako USA i Zapad pokleknu u Ukrajini sve ono što danas Zapad živi pada u vodu.
Ova borba je dugotrajna i tek je počela.
Ta ista Kina i ista Rusija zaboravlja ko je taj zapadBernardinac wrote: ↑14/04/2023 19:39Mislim da USA neće popustiti u Ukrajini.pici wrote: ↑14/04/2023 16:30
Postoje rjesenja prvo je i najnepovoljnije je da se Zamrzne konflikt i ukrajina potpise Dejton.Drugo je da Ukrajinci oslobode sto vise teritorije i natjeraju na pregovore sa kremljom i potpisu opet Dejton.Trece je da poraze ruse i oslobode sve teritorije.
Iz jednostavnog razloga jer je to njihov nacionalni interes.
USA je danas duboko podjeljena zemlja jer Rusija godinama radi da je razjebe. Ameri to znaju.
Trump, Tucker Carlson, Snowdeni i slični "korisni idioti" koju je Rusija doslovno napravila zajedno sa milijonima internet trollova diljem Svijeta.
Milanovići-Orbani(plaćeni uzurpatori), Erdoganovi, Bin-Selmani, Bakiri, Dodikovci, Vučići, Kadirovi(feudalno vjerski kastni sistem nepotizma i kriminala podobnih),
ekspanzija rusa i kineza po Africi itd, itd...
USA je odavno svjestna a sada i ostatak Zapada otvara oči šta se spremalo godinama od strane tzv. "multipolarista".
Cilj je "IZVRATIT" ljudsku civilizaciju naopačke i demokratiju predstaviti kao mit i totalno nepotrebnu.
Cilj je zaustaviti civilizacijske dosege Zapada(ljudska prava i slobode) i stvoriti "moderni" feudalni poredak svjetskih moćnika i strogo kontroliranih društava.
Ako USA i Zapad pokleknu u Ukrajini sve ono što danas Zapad živi pada u vodu.
Ova borba je dugotrajna i tek je počela.