Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Konačno smo dobili potvrdu iz BHT o izmirenim obavezama, prebacili nas na Ultru do daljnjeg.
Želimo potpisati ugovor na pretplatu u Novotelu. Kako su to obavili dosad oni koji imaju pretplatu kod njih? Preko onih prodajnih predstavnika? Ili se mogu npr. poslati svi ovi dokumenti na mail i reći koju tarifu želim i to je to.
Ona forma na web stranici mi se čini da je za prepaid tarife i to smo već uradili za jedan broj prije par mjeseci, sve ukupno je trajalo više od 2 sedmice, jer su slali dokumente iz Širokog Brijega.
Presao s mtela. Htio prvobitno na telekom i u medjuvremenu dodje ova akcija novotela. Mjerenje brzine na istom mjestu daje apsolutno iste brzine u Sarajevu. 4G+
Kada vas budu zvali i pitali za prijedlog kako mogu poboljšati uslugu, tražite da omoguće plaćanje parkinga kroz moj meni i novotel app.
Takodje, da prikažu količinu interneta kroz app kao i eventualno omoguće widgat iz app.
Gdje se potpisuje ugovor i kako se prijaviti na ovaj paket sa pretplatom?
Ne vidim da igdje imaju poslovnice. Jel treba otići u sjedište firme koji je u Capital toweru na Otoci koliko sam vidio?
Dzakozuki wrote: ↑22/03/2023 13:02
Gdje se potpisuje ugovor i kako se prijaviti na ovaj paket sa pretplatom?
Ne vidim da igdje imaju poslovnice. Jel treba otići u sjedište firme koji je u Capital toweru na Otoci koliko sam vidio?
Ostaviš tu podatke i dogovoriš se gdje će te potpisati ugovor, oni dolaze na adresu i kroz para dana bude sve završeno, ovo je bolje nego da se ide u poslovnicu...
Pozdrav, kako ste zadovoljni prenosom broja iz drugih mreža u novotel i da li ste plaćali za PUK i serijski broj kartice potrebne za prenos broja kod prijašnjih operatera ?
Kod prenosa broja na novotel (dopuna) kad oni prime dokumentaciju koju si ti potpisao i poslao kao korisnik, u roku od 3 radna dana se završi prenos. Najduže se čeka pošta koja tebi dostavlja dokumentaciju kao i kada njima vraća tu istu...
PUK i serijski broj se dobija besplatno kod trenutnog operatera.
Nemam ništa od toga da ih hvalim, ali ko god ima priliku neka grabi ovu ponudu novotel-a pa dokle traje, traje... Ja sam uzeo pretplatu al' se nadam da će i za korisnike na dopuni produžiti ovu akciju za mreža10 i mreža5 pakete.
gentoo wrote: ↑13/04/2023 22:21
Da li se uopste igdje moze uzeti "Start paket" sa SIM karticom? Ili i za to moram ostaviti licne podatke u nekoj random formi ?
Hifa Petrol, Ina, Petrol, Energopetrol, Mivex Shop Dobrinja i na trafikama iNovine.
Ja kupio za 5 KM na Hifa Petrol pumpi u Nedžarićima.
6 dana korisnik, za sada sve fercera ok. Obišao i malo jug države ovih dana, mreža je bila poprilično dobra.
Malo sporiji mobilni internet u početku, poslije se unormalilo.
Gledam da uzmem starijoj osobi ovaj paket sa ugovorom na dvije godine. Ono prvu godinu je 50%, drugu 25%
Ako uvijek budu uključeni mobilni podaci i koristi ih za viber, Facebook i šta ja znam po malo youtube onda može biti tih 30 GB čitav mjesec pretpostavljam? Ako ispuca te GB neće biti naknadnih troškova
nlt wrote: ↑25/04/2023 20:21
Gledam da uzmem starijoj osobi ovaj paket sa ugovorom na dvije godine. Ono prvu godinu je 50%, drugu 25%
Ako uvijek budu uključeni mobilni podaci i koristi ih za viber, Facebook i šta ja znam po malo youtube onda može biti tih 30 GB čitav mjesec pretpostavljam? Ako ispuca te GB neće biti naknadnih troškova
Kad ispuca gige onda nema interneta, mora se dokupit
Sto se tice grada Zenice signal uopsteno na LTE je oky... Download je dobar,upload manje,vise trebao bi biti veci definitivno..Medjutim jel izadjes iz grada na izlet ili malo na sela vec problemi..Evo recimo na parkingu kod novog restorana na Smetovima jedva da ima 2G.. Neuporedivo sto se tice signala sa BH Telecom kojeg ima na svakom čosku.
U FIS-u u Vitezu jedva i 3G da ima.. Dakle ovo je ocigledno dobro kao neka neobavezna, dodatna opcija kad potrosis gige na nekom primarnom broju, tj. BHTelecomu jer su ocigledno najbolji glede pokrivenosti.
Ljudi, stižu li vama računi na email?
Evo već drugi mjesec kako mi se račun pojavi u aplikaciji ali na email ne stiže.
Nije problem, mogu skinuti pdf sa aplikacije ali mi nije jasno zašto ne stiže račun na email?
Najniža cijena od svih operatera. U Italiji je 6 Eura mjesečno sa 30 Gb interneta i neograničenim pozivima prema EU i USA. Možete misliti koliko nas deru. Novotel je sa paketom 10 prilično konkurentan. Samo utakmica donosi dobro običnom čovjeku. Signal je dobar. Nek traje dok traje.
bogata_sirotinja wrote: ↑05/05/2023 10:08
Ljudi, stižu li vama računi na email?
Evo već drugi mjesec kako mi se račun pojavi u aplikaciji ali na email ne stiže.
Nije problem, mogu skinuti pdf sa aplikacije ali mi nije jasno zašto ne stiže račun na email?
Meni je stiglo jučer, dobiješ li bar potvrdu o plaćanju na mail?
nikeze wrote: ↑05/05/2023 10:14
Najniža cijena od svih operatera. U Italiji je 6 Eura mjesečno sa 30 Gb interneta i neograničenim pozivima prema EU i USA. Možete misliti koliko nas deru. Novotel je sa paketom 10 prilično konkurentan. Samo utakmica donosi dobro običnom čovjeku. Signal je dobar. Nek traje dok traje.
Koji paket u Italiji? Ja sam plaćao 10 EUR za 3 GB. Ovo što nude naši operateri sa 10-15-20 GB nema nigdje od zemalja koje sam obišao. Hrvatski TCom mi je bio najeftiniji sa roamingom.
Kažu, ponoviće slanje kroz sistem.
Adresa je ispravna, nije otišlo ništa u spam pa sad, vidjećemo...
Inače, poljuljao ih je novotel.
Eno, m:tel počeo davati personalizovane ponude za prelazak sa dopune na pretplatu.
Regularno daju DUPLE GB a sad daju na nižoj tarifi i 1000min za pozive ka m:tel fiksnoj i mobilnoj mreži koji se troše paralelno sa ostalim minutama.
Vjerujem da ovo njih ništa ne košta zato su i dali...
Mada, daju samo 11mj. od 24mj. UO.