To je i više nego dobra vijest.
Izgleda da neće ništa biti od penjanja na krov, nego držati daljinski i čekati...
Samo ne reče Boki Antena da li je Draško Milinović to govorio u skorije vrijeme ili davno?
Moderator: anex
To je i više nego dobra vijest.
Davno. I mnoge stranice na forumima su napisane o ovoj temi.Ko bi to našao
I ja sam primjetio da signala sa Vlašića skoro da i nema, dok sa Udrigova fercera bez trunke prekida.Mrvica 77 wrote: ↑09/04/2023 21:30 Iskreno se nadam da ovaj forum "škicaju" i ljudi iz Semtela i isto tako ću im iskreno reći što o njima mislim - da su gomila nesposobnjakovića
Večeras signal opet luduje, vrlo česti padovi kvalitete, a rijeđe i jačine...
I naravno onda slika i ton se rasipaju
Mjesecima nisu u stanju napraviti to kako spada, mislim stvarno
Netko je ovdje napisao da je Vlašić pušten u rujnu, sada je travanj i još uvijek znači nakon nekih 7 mjeseci ne radi kako spada
Držim fige da natječaj za MUX A dobije OiV, da vide kako se to radi...
Pa to je očito, pitanje imaju li završenu srednju školu za taj posao koji obavljaju.
Odakle si pa lovis psunj ako nije problem mozes li mi rec ili poslat to pojacalo tera sliku?ja sam od psunja udaljen 90 km ali tren.nemogu nesto da ulovim signal inace dvbt iso solidno dok je bio.hvalaarminicos wrote: ↑10/04/2023 17:35 Zato ja nista od antena ne stavljam niti testiramamateri iz Zone to rade..pitaj boga kada ce to biti rijeseno. Sebi sam slozio sistem na moru. Logaritamska UHF antena 21-48 kupljena kod engelaxil i pojacalo kanalno po narudzbi iz centar elektronike za 3 kanala sa pojacanjem regulacijom 15 do 25 dB. I radi sve kao doxa. Kuci imam staru dobru Engel MAX 90 antenu koja zna da lovi Psunj sa udaljenosti od 130 km + Terra pojacalo montirano na 20 cm od antene i ispravljac kraj tv-a 12V. Mogu reci da su Terra pojacala broj 1 u Svijetu..ako ima imalo prisutnog UHF signala to ce ga pojacalo naci..imam jos neka njemacka sto sam porucivao online i ona su dobra. Sto se tice kotlina brda tu se najbolje pokazala mrezasta antena..cak vidim u SLO se moze kupiti 2x mreze sastavljene u jednu to je pun pogodak za kotlinu brda..ko je na ravnici Logaritamska idealna. Probao sam jos Iskrine Yagi antene 2x modela do sada i od EngelAxil Yagi ali nista posebno..nisam neke rezultate dobivao.

Probao prije nekih pola sata, taman u vrijeme kad si pisao post...