Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jbga ovu bas koristim bas svaki Dan Ali eto iznevjerili su me levati
Za nasu ligu oni imaju podatke o terminima samo za naredno kolo. Sve dalje od toga oni stave jedan termin za sve, pa kasnije prepravljaju.
Pa da li je savez uopste donio odluku kada se I u koliko sati igraju utakmice u zadnjih cini mi se 6 ili 7 kola POSTO vidim da I na flashscore ili rezultatidatcom isto pise da svi igraju subotom u 15:00 ili kod mene u 8
Za nasu ligu oni imaju podatke o terminima samo za naredno kolo. Sve dalje od toga oni stave jedan termin za sve, pa kasnije prepravljaju.
Pa da li je savez uopste donio odluku kada se I u koliko sati igraju utakmice u zadnjih cini mi se 6 ili 7 kola POSTO vidim da I na flashscore ili rezultatidatcom isto pise da svi igraju subotom u 15:00 ili kod mene u 8
Te stranice stave neki okvirni datum i satnicu, Zeljo igra sutra npr
Te stranice stave neki okvirni datum i satnicu, Zeljo igra sutra npr
Ma ovo sam nasao od sledeceg kola ,znam kad Zeljo igra 2028
zrinja rutinski gazi. zeljini amateri spavaju u odbrani.
dobro za nas jer mora se razmisljati o tom 4. mjestu vise nego o kupu kojeg bi bilo fino odbranit ali realno tesko.
Šta kazu neki nije nesta ovaj Rendulić, 11 utakmica 11 pobjeda ili pak 12,je li bitno. Pokakim se na sve ostale ekipe i trenere, kao da je Gvardiola himself i MC, pa niko tom strašnom Zrinjskom pera ne moze odbiti.
Pravda za Sablju Opra ga Bašić, nismo ni mi organizovaniji moj treneru.
Željezničar ima i problem ho-ruk igre, ističe na kraju novi trener Plavih.
"Jako malo taktike sam pokušao, jer nema osnovne taktike. Ova ekipa je navikla da igra ho-ruk i ja to ne volim. Želio sam da vidim neke igrače, tako da smo pokušali dosta stvari. Ovo je daleko, daleko od onoga što mi možemo i trebamo."
Nafuran kao i Duduk, izgleda. Vidjet ćemo te evropske metode i kod njega. Ali da niko boda Zrinjskom nije mogao otkinuti u 12 kola, nije mi jasno. Nisu toliko jaki koliko su drugi anemični ili fakat jesu druga dimenzija.
Nije lik nista slagao,naprotiv mi to godinama gledamo .Eh sad je pitanje hoce li on znati sta promijeniti ili ne,pa cemu se obiti o tintaru kako Velkoski kaze.