Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dr_Evil wrote: ↑12/04/2023 07:47
Koliko biste platili Octaviu 1.6Hdi, 2015, 4x4, u odlicnom stanju sa 115.000km na satu, dokumentovanih svake godine?
Limuzina ili karavan?
Oprema?
Mjenjac?
Karavan, manuel, opreme huh: ima Bad Road paket, grijace siceva naprijed i pozadi, kJuka pokretna, Business pack elegance, Webasto, srebrene nosace na krovu, sicevi pola koza, ljetne i zimske gume dobre.
Slabo se ja kontam u opremu iskreno da ti kazem, pa ne znam sta da ti navedem
drug_profi wrote: ↑12/04/2023 09:55
Ništa ti to ne valja... daću ti ja 15 milja za to da se ne patiš sa prodajom.
Ma i nije moj, kolega sa posla prodaje, a ja nesto kontam sto ga ne bih kupio, pa kad odem za skandinaviju pokupim i za bosnu ga kad podjem nazad za koju heftu. Ucinilo mi se da se moze malo zaradit, ali vjerovatno se varam
Ima jedna Octavia 2013, 1.6 TDI sa 130k na satu, limuzina na prodaju. Prvi vlasnik, servisi, gume nove. Nema je u oglasima.
Oprema haman osnovna.
17k fiksno.
drug_profi wrote: ↑12/04/2023 09:55
Ništa ti to ne valja... daću ti ja 15 milja za to da se ne patiš sa prodajom.
Ma i nije moj, kolega sa posla prodaje, a ja nesto kontam sto ga ne bih kupio, pa kad odem za skandinaviju pokupim i za bosnu ga kad podjem nazad za koju heftu. Ucinilo mi se da se moze malo zaradit, ali vjerovatno se varam
pa eto, i na OLX su cijene za to godiste od 18 do 23 hiljade. Vjerovatno zavisno od stanja, kilometraze i opreme. Pregledaj i ti malo oglase pa vidi ima li sta uporedivo sa tim autom.
Ma nema onda racunice, Bosna ce biti siromasnija za jedno odlicno auto, a ja cu ustediti hrpu zivaca Trebao bih ga prodati za min. 20.000 + porez,carina, da bi se isplatilo.
dr_Evil wrote: ↑12/04/2023 10:15
Ma nema onda racunice, Bosna ce biti siromasnija za jedno odlicno auto, a ja cu ustediti hrpu zivaca Trebao bih ga prodati za min. 20.000 + porez,carina, da bi se isplatilo.
Kanit se corava posla
Ma pusti ba forum. Pregledaj OLX, profiltriraj, nađi uporediva vozila i skontaj ima li te.
drug_profi wrote: ↑12/04/2023 10:18
Ma pusti ba forum. Pregledaj OLX, profiltriraj, nađi uporediva vozila i skontaj ima li te.
Ma gledao sam, nema tih godista sa ovom kilometrazom, ima nesto vise oko 150-160 ali sicaret vracanih. Koliko se u nas vracaju kilometri covjek bi pomislio da bi neko platio malo vise kad je neko u stanju da dokumentuje kilometrazu.
Malo mi izgleda ko lutrija, mada ko ne igra i ne dobiva.
B6Redhell wrote: ↑11/04/2023 23:19
Nemaju ti. . Ali ima ovaj. Sluzbeni kamionet f150 u servisu. Skripi nesta. Pa mi dali ovaj mali fordiĆ 1200km na satu. sa 2.0t. 180kw. Kidaa. @EFD22 lajk dis..
drug_profi wrote: ↑12/04/2023 10:18
Ma gledao sam, nema tih godista sa ovom kilometrazom, ima nesto vise oko 150-160 ali sicaret vracanih. Koliko se u nas vracaju kilometri covjek bi pomislio da bi neko platio malo vise kad je neko u stanju da dokumentuje kilometrazu.
Malo mi izgleda ko lutrija, mada ko ne igra i ne dobiva.
Vjerovatno je oko 20 milja plafon koji se moze dobiti ovdje.
B6Redhell wrote: ↑11/04/2023 23:19
Nemaju ti. . Ali ima ovaj. Sluzbeni kamionet f150 u servisu. Skripi nesta. Pa mi dali ovaj mali fordiĆ 1200km na satu. sa 2.0t. 180kw. Kidaa. @EFD22 lajk dis..
Zar ima osmica karavan. Morat cu guglat…
Je l' ovo Maverick?
Jest. Nije neki ljepotan ali fino ide. I cudan unibody dizajn.
Ti si bas neozbiljan ako amarovo misljenje uzimas za ozbiljno.
Pa ko njega ovdje jos uzima za ozbiljnog sagovornika
Znam o kojoj Skodi govoris,nije ti ono nikakva wow oprema.
Doduse kada bi je stavio na olx bila bi jedna od boljih u svojoj konkurenciji ako ne i najbolja.
A mozes uzeti na njoj mozda neke 4 milje zarade
Last edited by RagibUzoriti on 12/04/2023 17:42, edited 2 times in total.