kmekStudent_u_Ostavci wrote: ↑10/04/2023 22:06 Ne smije se više ni Kur'an citirati![]()
Sarajevska HNS struja više i ne krije svoju mržnju prema islamu i muslimanima.![]()
islamofobija
kmek
kmekStudent_u_Ostavci wrote: ↑10/04/2023 22:06 Ne smije se više ni Kur'an citirati![]()
Sarajevska HNS struja više i ne krije svoju mržnju prema islamu i muslimanima.![]()
Botino može li se po 24 sata na forumu raditi. Koliko vas ima na profilu sunce ti poljubim pa 24 sata pišešete o politicitramvajtrojka wrote: ↑10/04/2023 22:20Pa sarajevsko neces naci u Sarajevu u 80% kafica a ne sta vise a u 100% kafica neces naci njihovu reklamu kao nekih drugih to apsolutno nista ne govori osim nesposobnosti te kompanije da se probije na tržištuHrmpallier wrote: ↑10/04/2023 22:17 Nešto u vezi "Otvorenog Balkana".
Zanim me, može li se u kafićima, kafanama i restoranima na Palama i u RS okolini Saraeva kupiti pivo iz Federacije ?
U istočnoj Bosni na spomenutim mjestima je to misaona imenica. Pored Lava, Jelena i Nektara, zadnjih godina se probilo Zaječarsko, koje je istisnulo Lava.
Pitam zato što sam nedavno slušao prof'sorcu Ekonomskog faxa u Saraevu, koja je zagovornik O.B.
Situacijom sa piwom sam ilustrirao kako to danas izgleda BEZ O.B, a možemo tek ds mislimo šta bi bilo kada bi bili unutra.
Dakle, još jednom: Ima li federalnog piva u ugostiteljstvu RS- ovskog okruženja Saraeva. Ako nema tamo, da ne pričamo o drugim dijelovima mile nam domovine preko entitecke linie.
Ja sam čuo da u sekularnim državama ne smije Kur'an da se citira, ne znam koliko ima istine u tome?Bloo wrote: ↑10/04/2023 22:36kmekStudent_u_Ostavci wrote: ↑10/04/2023 22:06 Ne smije se više ni Kur'an citirati![]()
islamofobija
kmek
ne znam samo kako je onakav uspavan uspio da primjeti reisa
Ja mislio trebamo se uzdati u Ruse, Turke i Kineze
Kad nam Rusi Zahu, Prpu i ekipu budu obucavali…sime_cipol wrote: ↑10/04/2023 22:57Ja mislio trebamo se uzdati u Ruse, Turke i Kineze
Hvala ti Valentine
Sekularizam je odvojenost religije i države, ne naroda i države.
Haj krst, vec ona crkva koja ima par stotinjak metara.
Da. Nije problem, bošnjačko, hrvatsko, srpsko KPGT. neka ih. Neka i krstova, crkava i džamija.
To rade već 25 godina. Toplu vodu otkrivate.Hakiz wrote: ↑10/04/2023 23:11Da. Nije problem, bošnjačko, hrvatsko, srpsko KPGT. neka ih. Neka i krstova, crkava i džamija.
Ali ne u izjavama premijera koje mu služe za javnu promociju.
On ono nije napisao na privatnom dijelu svog računa, na koji on pušta ko će ući, koji je blokiran za javnodt, napisao je na javnom, koji svi vide. Reklamira se na taj način, kao neprijatelj dijela građana kojima je premijer.
Sto smeta im sto je on "musliman" ili sta vec?Hakiz wrote: ↑10/04/2023 23:11Da. Nije problem, bošnjačko, hrvatsko, srpsko KPGT. neka ih. Neka i krstova, crkava i džamija.
Ali ne u izjavama premijera koje mu služe za javnu promociju.
On ono nije napisao na privatnom dijelu svog računa, na koji on pušta ko će ući, koji je blokiran za javnodt, napisao je na javnom, koji svi vide. Reklamira se na taj način, kao neprijatelj dijela građana kojima je premijer.
Zato što sve drugo znači da se zalažemo za raspad države.skoronikako wrote: ↑10/04/2023 23:12 Koliko je ovdje ljude strah serijatske drzave, iako mozda jedan politicki subjekt, i to marginalni, ustvari i promovise takvu ideju. Prvoj SDA ne odgovara takvo sto jer bi morala odgovarati za sve svoje prevare.
Nego, 100% za sekularno, na svakom pedlju ove napacene zemlje, ali se cini da cemo se buniti samo na ovim pedljima gdje zive emancipovaniji ljudi, oni tamo znaju i udarat kad im udaris na vjeru.
Jedno pitanje, da li je neko sa teme slucajno bio u direkciji ZRS u Doboju? Cisto na temu sekularizma da da osvrt.
Opet ponavljam, jedan politicki subjekt je ustvari za to. Pravi se hampa oko stvari koje su totalno nebitne. FN svakako ne bi dobio glas od ovih koji se ibrete, a svakako bi dobio glas od ciljane publike bez obzira objavio sta ili ne. Skandaloznije izjave prodju bez komentara "jer smo od tih i navikli." A ove nas kao iznenadjuju.sehohari wrote: ↑10/04/2023 23:14Zato što sve drugo znači da se zalažemo za raspad države.skoronikako wrote: ↑10/04/2023 23:12 Koliko je ovdje ljude strah serijatske drzave, iako mozda jedan politicki subjekt, i to marginalni, ustvari i promovise takvu ideju. Prvoj SDA ne odgovara takvo sto jer bi morala odgovarati za sve svoje prevare.
Nego, 100% za sekularno, na svakom pedlju ove napacene zemlje, ali se cini da cemo se buniti samo na ovim pedljima gdje zive emancipovaniji ljudi, oni tamo znaju i udarat kad im udaris na vjeru.
Jedno pitanje, da li je neko sa teme slucajno bio u direkciji ZRS u Doboju? Cisto na temu sekularizma da da osvrt.
Srbi i Hrvati to rade jer im fragmentacija društva ide u prilog, zato što time odvraćaju ljude druge vjere, a u 99% slučajeva znači i druge nacije.
Znaci zaziva sebi propast, sta je problem?