"np+np=npI2np
Ovo je formula koja daje odgovor na ovo dolje pitanje koje slijedi, "np" označava najmanji prostor, kojega sam nazvao Nulti prostor, eto pitanja:
"Imamo dva najmanja prostora od kojih nema ništa manje, dakle se sastoje sami od sebe.
Oni su jedan pored drugoga te se dodiruju.
Pitanje glasi KOLIKO JE VELIKI prostor u kojemu se ta dva najmanja prostora dodiruju:
a) jedan takav prostor
b)dva takva prostora
c) istovremeno i jedan i dva takva prostora".
Koji je odgovor točan?"
Točan odgovor je pod c), i ŠTO to onda konkretno znači za prostor?
Opisuje se jedno SVOJSTVO prostora za koje nitko od ljudi još ne zna (osim mene kao autora), ali o tome već davno ZNAJU Bogovi, Vansvemirci koju su cijeli svemir PROGRAMIRALI da radi po ZAKONIMA koje su ONI odredili, isto kao i ŽIVOT ne samo na Zemlji nago na SVIM planetima gdje život, dakle živa bića postoje.
Ovo o NAJMANJEM PROSTORU za sada je hipotetsko pitanje, sa odgovorom koji DAJE novo svojstvo prostora u svim dimenzijama, kada ćemo mi ljudi biti daleko napredniji OTKRITI ćemo da POSTOJI taj najmanji prostor, a onda će važiti i ZAKONI koje moje formule opisuju, pa i ovo svojstvo iz ovoga pitanja, a koje tvrdi da najmanji prostor NIJE samo jedne veličine, nego da je u svojoj dimenziji fiksne veličine (apsolutan), a u SVIM drugim dimenzijama da je PROMJENLJIVE veličine (relativan).
Isto tako iako je ja NAJMANJI prostor u našoj dimenziji zbilja neto najmanje što postoji (daleko manji od Planckove duljine, nema ama baš ništa manjeg u sebi), ipak u tom najmanjem prostoru POSTOJI mnoštvo svjetova, dimenzija u kojima žive bića KAO mi ljudi, i postoji mnoštvo svemira kao što je ovaj naš, ali to NIJE ni vidljivo a ni opipljivo iz naše dimenzije, SVE će to moja teorija i dokazati, dakle nije ovo tema za vjernike u bilo što nego za slobodne mislioce, koji su dovoljno hrabri da krenu na put ka jedinoj pravoj istini o svima nama i svemu postojećem, e da!