Prle na braniku bh telecoma…
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Login77777
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#92852 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma kakav bh telekom on je sića.Elektroprivreda i auto put tu su milijarde u pitanju.Zeleni gmazovi ne smiju dopustiti da im se to otme iz ruku.Jos uvjek mi u usima zvoni bOkiriva izjava, hoce da nam otmu sarajevo.To je banda koje samo novac interesuje, ono prosperitet, buducnost djece, plate radnika, penzioneri, ma ne jebu oni to ni 2%.Iza patriotizma i vjere se kriju i cim je neki belaj i prokuze se to hop u dzamiju u prvi saff il kod reisa il vade iz naftalina RVI i sjecanja na slavne bitke i poginule.Samo da ostane u fotelji i nastavi da pljačka.Bagra.
-
zavrzlama
#92853 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
pici wrote: ↑09/04/2023 08:49 Ma kakav bh telekom on je sića.Elektroprivreda i auto put tu su milijarde u pitanju.Zeleni gmazovi ne smiju dopustiti da im se to otme iz ruku.Jos uvjek mi u usima zvoni bOkiriva izjava, hoce da nam otmu sarajevo.To je banda koje samo novac interesuje, ono prosperitet, buducnost djece, plate radnika, penzioneri, ma ne jebu oni to ni 2%.Iza patriotizma i vjere se kriju i cim je neki belaj i prokuze se to hop u dzamiju u prvi saff il kod reisa il vade iz naftalina RVI i sjecanja na slavne bitke i poginule.Samo da ostane u fotelji i nastavi da pljačka.Bagra.
- uglavnomja
#92854 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ABH017 wrote: ↑09/04/2023 00:24Slažem se i ne stavljam ih u isti koš iz jednostavnog razloga. Naravno da SDA nije direktno ugrožavala opstanak svog naroda, ali indirektno, zbog pohlepe, licemjerstva, bolesnih ambicija, nespospbnosti, biranja podobnih kadrova rukovodstva ove stranke (uz svesrdnu podršku Islamske Zajednice) bacili su ovaj narod na koljena, pokrali ga, ojadili ga, onesposobili, razbili ga totalno. Prošlo je vrijeme kad su se mogli kriti iza vjere, tipa ono lik klanja, posti i krade od države gdje god stigne. I sve mu je oprošteno. U njegovu zaštitu stane reis, muderis i kompletna IZ, a narod jadan i glup kaže "pa dobro, uzeo je od države, nije direktno iz mog džepa. Kradu i Srbi i Hrvati ".sehohari wrote: ↑08/04/2023 00:43
Znam, tu prvenstveno i mislim na stranke ljevice, a ne na Dinu koji mi je vazda bio kontroverzna ličnost.
Ja ne znam da li bih smio staviti SDA u isti koš sa HDZ-om ili SNSD-om. Znam da su svi grozni, ali znam da bi me ovi iz SDA samo pokrali, da li bio Srbin, Hrvat ili Bošnjak, a ovi iz drugih nabrajanih grupacija ili protjerali ili radili ko zna šta sa mnom.
SDA ne organizuje sistematsko zastrašivanje povratnika npr. ili pravi dočeke za nekoga u rangu Kordića.
Kradu od mog i tvog djeteta. Bogate i jačaju svoje porodice. Uništavaju budućnost moje države i moje djece, naše djece. Baš me briga šta rade oni drugi. Da su ovi iz SDA radili pošreno, do sad bi i drugi narodi uvidjeli da država Bosna i Hercegovina može i treba opstati sa svima nama u njoj. Ovako, samo su dali legitimitet svemu onome što rade oni koji žele da unište ovu državu i ovaj narod.
Ako ti to ne možeš da vidiš i shvatiš, ja ti sigurno neću promijeniti mišljenje.
- problemnatravunu
- JohnnyS
#92856 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
DF ako se želi boriti protiv korupcije treba se odmetnuti od SDA
-
HelaS
#92857 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Najefikasnija i najproduktivnija borba protiv korupcije je nezavisno i pravovremeno pravosuđe. A "strategije", i kojekakvi slični planovi, samo su markiranje korupcije i dodatno budžetsko trošenje para, laž i ubleha.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#92858 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jeste riješili štogod
?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
Bossona
#92860 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bakir Izetbegović i njihovi uhljebi optužuju ,,trojku “da žele sa Dodikom i Čovićem podjeliti Bosnu!
Trideset godina Izetbegovici optužuju sve iz opozicije za izdaju oni izdali, prodali, opljačkali i rastalili sve sa svojim trodecenijskim partnerima. Pogazili ustav, ukinuli i podijelili Republiku Bosnu i Hercegovinu. Ukinuli ARiH a legalizovali i amnestirali paravojske koje su bile pod komandom i na platnom spisku Beograda i Zagreba. Pregovarali i dogovarali podjelu RBiH, prije agresije i sve godine agresije, tražili da se Bosna podjeli na tri republike, priznali i legalizovali Karadžićevu genocidnu tvorevinu, izdali i prodali narod. Poslije daytona nastavili vaninstitucionalno sastančenje i trgovinu državom po kafanama u tajnosti po uzoru na Aliju sa nasljednicima Karadžića i Bobana (Dodikom i Čovićem) i obesmislili državu i njene institucije.
Spasili državu svog porijekla Srbiju, oprali im krvave zločinačke ruke i abolirali je od odgovornosti i multilijarderske generacijske otpalate za agresiju i genocid sabotažom tužbe.
Baš kao što trideset godina optužuju opoziciju da se bori za vlast i za fotelje a oni trideset godina na vlasti i ne misle sjahat sa vlasti bez mrtve glave .
Trideset godina Izetbegovici optužuju sve iz opozicije za izdaju oni izdali, prodali, opljačkali i rastalili sve sa svojim trodecenijskim partnerima. Pogazili ustav, ukinuli i podijelili Republiku Bosnu i Hercegovinu. Ukinuli ARiH a legalizovali i amnestirali paravojske koje su bile pod komandom i na platnom spisku Beograda i Zagreba. Pregovarali i dogovarali podjelu RBiH, prije agresije i sve godine agresije, tražili da se Bosna podjeli na tri republike, priznali i legalizovali Karadžićevu genocidnu tvorevinu, izdali i prodali narod. Poslije daytona nastavili vaninstitucionalno sastančenje i trgovinu državom po kafanama u tajnosti po uzoru na Aliju sa nasljednicima Karadžića i Bobana (Dodikom i Čovićem) i obesmislili državu i njene institucije.
Spasili državu svog porijekla Srbiju, oprali im krvave zločinačke ruke i abolirali je od odgovornosti i multilijarderske generacijske otpalate za agresiju i genocid sabotažom tužbe.
Baš kao što trideset godina optužuju opoziciju da se bori za vlast i za fotelje a oni trideset godina na vlasti i ne misle sjahat sa vlasti bez mrtve glave .
Last edited by Bossona on 09/04/2023 10:43, edited 1 time in total.
- Prpa.ba
-
ibizza
#92862 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kradu svi, i svi bi isti bili kao i SDA. SDP je vladao, pa je stimao i krao, te zaposljavao, bila je SBiH pa opet isto, bio je Fahro ekonoomija, pa opet isti k. Imas sada NiP koji je proizasao iz SDA i luud je onaj koji misli da ovi nece raditi kao sto su obuceni. Ovo sto ti govoris i sto si ocekivao je utopija...ne moze na prostoru cijele bivse drzave, biti postena vlast na komadicu gdje vladaju pro BiH stranke...kreni od Hrvatske pa sve do Makedonije, sve goli lopov vlada.ABH017 wrote: ↑09/04/2023 00:24Slažem se i ne stavljam ih u isti koš iz jednostavnog razloga. Naravno da SDA nije direktno ugrožavala opstanak svog naroda, ali indirektno, zbog pohlepe, licemjerstva, bolesnih ambicija, nespospbnosti, biranja podobnih kadrova rukovodstva ove stranke (uz svesrdnu podršku Islamske Zajednice) bacili su ovaj narod na koljena, pokrali ga, ojadili ga, onesposobili, razbili ga totalno. Prošlo je vrijeme kad su se mogli kriti iza vjere, tipa ono lik klanja, posti i krade od države gdje god stigne. I sve mu je oprošteno. U njegovu zaštitu stane reis, muderis i kompletna IZ, a narod jadan i glup kaže "pa dobro, uzeo je od države, nije direktno iz mog džepa. Kradu i Srbi i Hrvati ".sehohari wrote: ↑08/04/2023 00:43
Znam, tu prvenstveno i mislim na stranke ljevice, a ne na Dinu koji mi je vazda bio kontroverzna ličnost.
Ja ne znam da li bih smio staviti SDA u isti koš sa HDZ-om ili SNSD-om. Znam da su svi grozni, ali znam da bi me ovi iz SDA samo pokrali, da li bio Srbin, Hrvat ili Bošnjak, a ovi iz drugih nabrajanih grupacija ili protjerali ili radili ko zna šta sa mnom.
SDA ne organizuje sistematsko zastrašivanje povratnika npr. ili pravi dočeke za nekoga u rangu Kordića.
Kradu od mog i tvog djeteta. Bogate i jačaju svoje porodice. Uništavaju budućnost moje države i moje djece, naše djece. Baš me briga šta rade oni drugi. Da su ovi iz SDA radili pošreno, do sad bi i drugi narodi uvidjeli da država Bosna i Hercegovina može i treba opstati sa svima nama u njoj. Ovako, samo su dali legitimitet svemu onome što rade oni koji žele da unište ovu državu i ovaj narod.
Ako ti to ne možeš da vidiš i shvatiš, ja ti sigurno neću promijeniti mišljenje.
Ako hoces da imas korupciju max 5%, onda je za tebe ( a Bgm i mene) DE ili Skandinavija.
- JohnnyS
-
velikonja
#92864 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
samo relax...
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-p ... /230409019
oh, wait....mi pojedini to ne razumijemo, to je u stvari dio masterplana i zapravo ide ka jacanju bih
oh, wait....mi pojedini to ne razumijemo, to je u stvari dio masterplana i zapravo ide ka jacanju bih
-
laik1981
#92865 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne sikiraj se, sad ce Zeljko i Bakir njega po prstima.. Ups, ili se Zeljko i Bakir u potpunosti slazu sa njim kada su stranci u pitanju?velikonja wrote: ↑09/04/2023 11:02 samo relax...
oh, wait....mi pojedini to ne razumijemo, to je u stvari dio masterplana i zapravo ide ka jacanju bih![]()
Kako ono ide? Murphy go home
- tramvajtrojka
#92866 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dodik i njegove najave koliko je puta ovako izjavio ove gluposti ni on sam ne zna , lupa kao maksim po diviziji da vidi hoce li se neko upecati, totalno je pukao i izgleda smijesno kad nema bakira na drugoj strani da igraju igru ti meni vojvodo ja tebi serdare dizanja tenzija, jednostavno lik ne zna sta ce sa sobomlaik1981 wrote: ↑09/04/2023 11:10Ne sikiraj se, sad ce Zeljko i Bakir njega po prstima.. Ups, ili se Zeljko i Bakir u potpunosti slazu sa njim kada su stranci u pitanju?velikonja wrote: ↑09/04/2023 11:02 samo relax...
oh, wait....mi pojedini to ne razumijemo, to je u stvari dio masterplana i zapravo ide ka jacanju bih![]()
Kako ono ide? Murphy go home![]()
-
velikonja
#92867 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
tramvajtrojka wrote: ↑09/04/2023 11:15Dodik i njegove najave koliko je puta ovako izjavio ove gluposti ni on sam ne zna , lupa kao maksim po diviziji da vidi hoce li se neko upecati, totalno je pukao i izgleda smijesno kad nema bakira na drugoj strani da igraju igru ti meni vojvodo ja tebi serdare dizanja tenzija, jednostavno lik ne zna sta ce sa sobom
ne ne, sad ce murphy pozvati tuziteljstvo da reaguje
i ujedno pozvati lidere trojke, da im da inpute oko narednih koraka koji idu ka jacanju bih....al' za 2155 godina valjda...
edit: da, dodik jeste dalabu, al kad ima podrsku, jaako je opasan....a trenutno mi se cini da ima podrsku odredjenih krugova, ne usa da me se pogresno ne shvati ali ima...a vi nastavite relativizirati, k'o i alija 92, pa cemo Hin tespihom i lugom otjerati
- tramvajtrojka
#92868 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jes jes bas nam je bilo top kad je Bakir sa ove strane odgovarao prebrojavanjima, ukidanjem RS-a, debilizmi sa jedne i druge strane i dizanje tenzija dok su se talili u kafanama a na forumima zabrinuti gradjani i dijapsora najavljivali ratove i odcjepljenja zadnje desetljećevelikonja wrote: ↑09/04/2023 11:24tramvajtrojka wrote: ↑09/04/2023 11:15
Dodik i njegove najave koliko je puta ovako izjavio ove gluposti ni on sam ne zna , lupa kao maksim po diviziji da vidi hoce li se neko upecati, totalno je pukao i izgleda smijesno kad nema bakira na drugoj strani da igraju igru ti meni vojvodo ja tebi serdare dizanja tenzija, jednostavno lik ne zna sta ce sa sobom
ne ne, sad ce murphy pozvati tuziteljstvo da reaguje![]()
![]()
![]()
, smidt pozvati na dogovor
![]()
![]()
![]()
i ujedno pozvati lidere trojke, da im da inpute oko narednih koraka koji idu ka jacanju bih....al' za 2155 godina valjda...
-
sajber87
#92869 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ovaj put je malo drugacije, kao sto sam govorio mile predosjeca ili zna nestotramvajtrojka wrote: ↑09/04/2023 11:15Dodik i njegove najave koliko je puta ovako izjavio ove gluposti ni on sam ne zna , lupa kao maksim po diviziji da vidi hoce li se neko upecati, totalno je pukao i izgleda smijesno kad nema bakira na drugoj strani da igraju igru ti meni vojvodo ja tebi serdare dizanja tenzija, jednostavno lik ne zna sta ce sa sobom
- Leverage
#92870 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Čović će uraditi ono što od njega očekuje Plenković.sajber87 wrote: ↑09/04/2023 11:28Ovaj put je malo drugacije, kao sto sam govorio mile predosjeca ili zna nestotramvajtrojka wrote: ↑09/04/2023 11:15
Dodik i njegove najave koliko je puta ovako izjavio ove gluposti ni on sam ne zna , lupa kao maksim po diviziji da vidi hoce li se neko upecati, totalno je pukao i izgleda smijesno kad nema bakira na drugoj strani da igraju igru ti meni vojvodo ja tebi serdare dizanja tenzija, jednostavno lik ne zna sta ce sa sobom, samo ovaj put sa tkz probosanske strane nisu tu oni koji sa njim napadaju amere ohr tj zapadne saveznike i vladaju potpuno identicno(pljacka korupcija tenderi kupovina medija nasim novcem itd) kao nas mile, zato je bitno sto prije formirati vladu federacije bez dodikove politicke brace sda i df, da bi nas mile mogao krenuti u nezavisnost koju najavljuje duugo vremena. Nagradno pitanje , da li ce covic biti uz mileta ili cd mu okrenuti ledja, hmm
![]()
A Plenković očekuje da se prikloni "dobrim momcima" iz Sarajeva.
-
mirza_15
#92871 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kritikuju izmjene zbog jeftinih političkih poena, a kupuju zastupnike i koriste blagodati nametnutih odluka da bi još koji dan upravljali javnim dobrima i firmama.Prpa.ba wrote: ↑09/04/2023 04:08 Kakva visprena razmjena teza, nedostaje samo malo kolorita o islamizaciji i talibanizaciji da bude kompletan dojam.![]()
Da sumiramo, Bakir i Komsic kritikuju nametnute izmjene jer im idu u korist, a Hrabro srce & Britka sablja HNS-a podrzavaju nametnute izmjene jer im ne idu u korist.![]()
Bakir ne valja sto je u nekom od sporazuma spomenuo legitimno predstavljanje ne definisuci pojam, cime je proigrao Covica i stvorio prilike za pobjedu na izborima u Mostaru, ali Hrabro srce & Britka sablja HNS-a valja jer podrzava i implementira legitimno predstavljanje onako kako je definisano kroz fasistu Schmidta i sluzbeni Zagreb.![]()
Ipak, oko ove definicije britkih sablji HNS-a mozemo se zaista sloziti:Ne zna više ni on sam gdje šta laže i petlja. Nikakvog plana, vizije, organizacije, samo trenutna korist, ako se šta može izvući za sebe i to je to. Ta dvoličnost, munafikluk ga je i doveo ovdje gdje je sada. Što je najgore, veliki dio naroda ga još uvijek slijedi i sve nas vuče sve dublje i dublje u propast.
Proigrao je on svakoga i misli da tako može vječno. Proigrao, sve u svoj vakat, i iskoristio SBB, SDP, SBiH, američku ambasadu, britansku ambasadu... Mislio je da je zbog toga maher i faca i zaboravio riječi rahmetli babe Atifa. Sine veli, ko izradi svakoga s kojim nešto dogovori nije faca i maher nego šibicar i lažov. I sada kmeka što neće niko sa kriminalnom, korumpiranom mafijaškom organizacijom osim kupljenog DF-a. Kada je konkretno u pitanju mostarski sporazum pogledati na dnu dokumenta ko su svjedoci sporazuma. Osim onoga napisanog nešto se i usmeno obećalo, a tome svjedočili ambasadori i ljudi iz OHR-a. Sam VP se više puta pozvao na mostarski sporazum namećući odluku. Nametnute odluke su direktna posljedica mostarskog sporazuma. Čak i na papiru je prilično jasno definisano. Stranci skontali da lik nije pouzdan. Da obeća jedno, a radi drugo i odbacili ga ko staru čarapu. Da ne pričamo kako forumski puk danima spinuje pogrešno interpretiranu Dininu izjavu, a sasvim im je ok kada Bake koji u tom trenutku nema nikakvu funkciju osim predsjednika stranke i člana rukovodstva jednog doma parlamenta ide u Zagreb da u ime svih Bošnjaka sa Plenkovićem razrađuje detalje izbornog zakona. Javno i transparentno. Valjda je ok kada suverenitet države isporučuje Bake. Šutili su tada i dežurne patriJote u borbi za federalne hazne javnog novca iz DF-a. Ne grize se ruka koja te hrani.
Dakle, Bake dobro proigrava ali je rezultat njegovog proigravanja autogol za 0:3 u sudijskom vremenu. Iako je u igru ubacio posljednjeg džokera Lendu svima je jasno da je utakmica izgubljena. Džaba je bacio pare kupujući vijećnike i zapošljavao članove porodice za tog džokera.
-
Škobo Habu
#92872 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dodiku treba više izaći na megdan.
Do sada mu je Bakir izlazio uvijek u susret. Spašav'o ga i produžav'o mu mandat, jer je tako pravio i sebi prostora odvlačeći pažnju sa stvarnih problema unutar bošnjačkog korpusa.
Dodik priča jednu te istu priču već decenijama, uvijek je svodeći na "strani faktor". Vrlo dobro znamo da uzročnik stvarnih problema u BiH nisu strane ambasade, već Dodikova politika o "zajedničkom dogovoru", a onda poslije takvih sastanaka izađe i kaže da je dugoročan politički cilj Srba u BiH samostalna RS i njeno pripajanje matici Srbiji.
Sa Dodikom se nema šta pregovarati, u ovakvim globalnim okolnostima svaka eskalacija od strane Dodika prema Zapadu i NATO-u znači unaprijed izgubljenu bitku.
Do sada mu je Bakir izlazio uvijek u susret. Spašav'o ga i produžav'o mu mandat, jer je tako pravio i sebi prostora odvlačeći pažnju sa stvarnih problema unutar bošnjačkog korpusa.
Dodik priča jednu te istu priču već decenijama, uvijek je svodeći na "strani faktor". Vrlo dobro znamo da uzročnik stvarnih problema u BiH nisu strane ambasade, već Dodikova politika o "zajedničkom dogovoru", a onda poslije takvih sastanaka izađe i kaže da je dugoročan politički cilj Srba u BiH samostalna RS i njeno pripajanje matici Srbiji.
Sa Dodikom se nema šta pregovarati, u ovakvim globalnim okolnostima svaka eskalacija od strane Dodika prema Zapadu i NATO-u znači unaprijed izgubljenu bitku.
-
Škobo Habu
#92873 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Znato Prpa i njemu slični samo kibicuju.mirza_15 wrote: ↑09/04/2023 11:42
Kritikuju izmjene zbog jeftinih političkih poena, a kupuju zastupnike i koriste blagodati nametnutih odluka da bi još koji dan upravljali javnim dobrima i firmama.
Proigrao je on svakoga i misli da tako može vječno. Proigrao, sve u svoj vakat, i iskoristio SBB, SDP, SBiH, američku ambasadu, britansku ambasadu... Mislio je da je zbog toga maher i faca i zaboravio riječi rahmetli babe Atifa. Sine veli, ko izradi svakoga s kojim nešto dogovori nije faca i maher nego šibicar i lažov. I sada kmeka što neće niko sa kriminalnom, korumpiranom mafijaškom organizacijom osim kupljenog DF-a. Kada je konkretno u pitanju mostarski sporazum pogledati na dnu dokumenta ko su svjedoci sporazuma. Osim onoga napisanog nešto se i usmeno obećalo, a tome svjedočili ambasadori i ljudi iz OHR-a. Sam VP se više puta pozvao na mostarski sporazum namećući odluku. Nametnute odluke su direktna posljedica mostarskog sporazuma. Čak i na papiru je prilično jasno definisano. Stranci skontali da lik nije pouzdan. Da obeća jedno, a radi drugo i odbacili ga ko staru čarapu. Da ne pričamo kako forumski puk danima spinuje pogrešno interpretiranu Dininu izjavu, a sasvim im je ok kada Bake koji u tom trenutku nema nikakvu funkciju osim predsjednika stranke i člana rukovodstva jednog doma parlamenta ide u Zagreb da u ime svih Bošnjaka sa Plenkovićem razrađuje detalje izbornog zakona. Javno i transparentno. Valjda je ok kada suverenitet države isporučuje Bake. Šutili su tada i dežurne patriJote u borbi za federalne hazne javnog novca iz DF-a. Ne grize se ruka koja te hrani.
Dakle, Bake dobro proigrava ali je rezultat njegovog proigravanja autogol za 0:3 u sudijskom vremenu. Iako je u igru ubacio posljednjeg džokera Lendu svima je jasno da je utakmica izgubljena. Džaba je bacio pare kupujući vijećnike i zapošljavao članove porodice za tog džokera.
-
laik1981
#92874 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
A mi cemo njima dvojici reci da idu kuci.. Onako patriotskivelikonja wrote: ↑09/04/2023 11:24tramvajtrojka wrote: ↑09/04/2023 11:15
Dodik i njegove najave koliko je puta ovako izjavio ove gluposti ni on sam ne zna , lupa kao maksim po diviziji da vidi hoce li se neko upecati, totalno je pukao i izgleda smijesno kad nema bakira na drugoj strani da igraju igru ti meni vojvodo ja tebi serdare dizanja tenzija, jednostavno lik ne zna sta ce sa sobom
ne ne, sad ce murphy pozvati tuziteljstvo da reaguje![]()
![]()
![]()
, smidt pozvati na dogovor
![]()
![]()
![]()
edit: da, dodik jeste dalabu, al kad ima podrsku, jaako je opasan....a trenutno mi se cini da ima podrsku odredjenih krugova, ne usa da me se pogresno ne shvati ali ima...a vi nastavite relativizirati, k'o i alija 92, pa cemo Hin tespihom i lugom otjerati![]()
- SmokingMan
#92875 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije idealno, nešto ćemo dobiti i izgubiti, ali je očito da radimo pravu stvar i ne možemo izgubiti više od onoga što smo ispustili iz ruku tokom agresije na BIH, sve dok nas Ronhil poziva da se povinujemo sferi njegovih ličnih interesa. Sva ova kakofonija panike je muzika za moje uši.
Last edited by SmokingMan on 09/04/2023 12:03, edited 1 time in total.