jesi li ti fakat glup ili treniras?sajber87 wrote: ↑08/04/2023 10:00
Ponovo procitaj post i ako ne shvatis sustinu do tebe je, sve kad se zavrsi pokazace se koliko su smitove odluke vodile ka suverenoj i nezavisnoj drzavi koja moze da funkcionise bez ohr a. On je doveden da radi za razliku od incka koji je planski postavljen da spava, ovo je samo pocetak po 150. put kazem, najvise brige u buducnosti treba da ima dodik, ako ti od drveta ne vidis sumu do tebe je nije do mene. Bodo nije sdf ovac jer nije korumpiran, ne krade iz narodnih dzepova, ne bavi se falsifikatima ne namjesta tendere, bratijskom politikom kadroviranja ne rastjeruje bosnjake po svijetu koji nisu u stranci ne prodaje zarad licnih interesa funkcije hdz u i snsd u vise nego sto im pripada itd. Za dvije max tri godine cemo vidjeti ko je u pravu ti ili ja, ako budes ti necu imati problem da ti javno priznam da sam bio u zabludi ali isto ocekujem i od tebe. Pozz
ja sam eto glup, gluh i slijep, pa te pitam za bodu... ti odgovaras da JA procitam post....
nafali covjeka ( bodu ) koji otvoreno kaze da smit pogoduje samo hdz i 'ladno nastavi kako smitove odluke vode ka suverenoj....