Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa NG+ obični, možeš igrati sve od nule sa opremom iz prošlog run-a. Imaš i neke nove armoure, ali ništa posebno.
Novi armori, sva oprema i oruzje se mogu level vise nadograditi, nove mogucnosti u niflheim areni tako da se sada moze birati i artreus kao i bilo ko od companiona kao npr Thor, novi enchantmenti, novi/dodatni nacin dodavanja enchantmenta, novi skill mod level za upgrade skillova, novi tier za labors, bosovi imaju nove poteze i opremu na svim tezinama, novi stats boostovi kao i mogućnost skipanja cinematics.
Rijetko koja igra doda ovoliko novih stvari u ng+ tako da ne treba pokusavati to umanjiti jednostavno jer hejtas igru iz odredjenih razloga cak neke od najpopularnijih igara ne dodaju nista u ng+ osim da igras ponovo sa opremom koju imas.
tap3ah75 wrote: ↑06/04/2023 21:30
Sviđa mi se ako su ubacili bilo šta osim nekog štita/opasača i takvih stvati.
Super, onda će se možda i odigrati ng+
Hvala Arnes
Ne treba ocekivati nesto kao dlc, ono nova podrucja, misije i slicno ali za ng+ je ovo stvarno dosta novosti zbog kojih bi bilo sigurno zabavno nekad opet odigrati
Ne znaci meni ništa apk, ja sam na iOS-u. A ne može se regija mijenjati, tj može jednom gosinje, s obzirom da sam bio na hr kada je stigla bih prebacio sam se na bih. Tako da u principu to je to. Nemam aplikaciju narednih 10 mjeseci. Kakva glupost
Bendzi777 wrote: ↑08/04/2023 21:54
Ne znaci meni ništa apk, ja sam na iOS-u. A ne može se regija mijenjati, tj može jednom gosinje, s obzirom da sam bio na hr kada je stigla bih prebacio sam se na bih. Tako da u principu to je to. Nemam aplikaciju narednih 10 mjeseci. Kakva glupost
Od kada je to? Prije se moglo prebacivati koliko hoces, bar dok sam ja imao iphone prije neke 3 godine
Je li neko prenosio PlayStation avionom? Planiram kupiti u Austriji i prenijeti u BIH, ali nemam pojma kako bi to islo sa security i slicno.. da li bih moral placati neke poreze ako vide da je u kutiji i to(?)
ug_lee wrote: ↑10/04/2023 21:45
Je li neko prenosio PlayStation avionom? Planiram kupiti u Austriji i prenijeti u BIH, ali nemam pojma kako bi to islo sa security i slicno.. da li bih moral placati neke poreze ako vide da je u kutiji i to(?)
ug_lee wrote: ↑10/04/2023 21:45
Baci kutiju, izgrebi ga malo i zalijepi neku naljepnicu na njega
stronghold wrote: ↑19/03/2023 16:11
Prvi put prekinuo nakon 4h igre na ps4, nakon godinu dana ide nova šansa na ps5, lets goo
prekrasna igra. samo treba malo da se zahukta. ja sam je prekucao 6 puta. 4 na ps4 i dva na ps5 ( ps5 verzija )
90 hours in
Al msm da sam overlevelovo sad,samo na skelligeu sam cijedio side misije 2-3 dana. Tako da mi je na death march težini skroz lagano borit se protiv kojekakvih beštija u mainu sam odbranio kaer morhen, pa sam tu stao, jer mi je postalo malo repetitivno. Još znači imam to finiširat i onda mi ostaje blood and wine riješit, vidjet ću da pokupim i ovo što mi je ostalo po Novigradu i hearts of stone,iako ću bit debelo overlevelovan, msm da sam na 40om sad.