joj sta sam mailova dobio, jos dok je prof. Zdralovic bila asistent, neke radove sam i pregledaoSara03 wrote: ↑18/06/2022 11:36Pretpostavljam da misliš na ovo:Umjetnik a wrote: ↑15/06/2022 11:57 Je li ima iko priručnik za citiranje i navođenje izvora kad se piše magistarski rad. Prof. Ždralović je to dijelila.
Hvala
CITIRANJE
Upute za pisanje eseja
Nadam se da će ti pomoći.![]()
Pravni fakultet
-
azdralovic
#3601 Re: Pravni fakultet
-
Umjetnik a
#3602 Re: Pravni fakultet
Hvala puno i ovo će pomoćiSara03 wrote: ↑18/06/2022 11:36Pretpostavljam da misliš na ovo:Umjetnik a wrote: ↑15/06/2022 11:57 Je li ima iko priručnik za citiranje i navođenje izvora kad se piše magistarski rad. Prof. Ždralović je to dijelila.
Hvala
CITIRANJE
Upute za pisanje eseja
Nadam se da će ti pomoći.![]()
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#3603 Re: Pravni fakultet
Jest da dižem temu iz hibernacije, ali najbolja odluka u mome životu je ona da batalim pravni fakultet i odem u sasvim drugom smjeru
Kad samo čujem kakvu su golgotu prošli ljudi sa iskopleksiranim fosilima od profesora koji sebe smatraju božanskim bićima, da bi na kraju čamili na birou, radili po magacinima i buticima ili nosali tacne. Hvala Bogu pa sam to odjebao na vrijeme...Ko nije imao mamu i tatu da ga uvale u neku od institucija ili državnu firmu, bacio je godine u vjetar.
Savjet svim svršenim srednjoškolcima je da ne upisuju ovo sranje od fakulteta ukoliko nisu porodica advokata, notara ili jakih političkih veza. Poštedite sebe stresa, maltretiranja i iživljavanja na vrijeme. Od mene toliko
Savjet svim svršenim srednjoškolcima je da ne upisuju ovo sranje od fakulteta ukoliko nisu porodica advokata, notara ili jakih političkih veza. Poštedite sebe stresa, maltretiranja i iživljavanja na vrijeme. Od mene toliko
-
kuli1961
#3604 Re: Pravni fakultet
Pravni fakultet i cjelokupna pravna nauka, stručna i opšta javnost trpi neizmjernu štetu usljed tvog odustanka
- Domaci izdajnik
-
kuli1961
#3606 Re: Pravni fakultet
Varas se... 
-
DebelinJoe
#3607 Re: Pravni fakultet
I danas bez fakultetske diplome nosaš tacnu? Jesam upravu?Lajavikrelac wrote: ↑06/04/2023 14:14 Jest da dižem temu iz hibernacije, ali najbolja odluka u mome životu je ona da batalim pravni fakultet i odem u sasvim drugom smjeruKad samo čujem kakvu su golgotu prošli ljudi sa iskopleksiranim fosilima od profesora koji sebe smatraju božanskim bićima, da bi na kraju čamili na birou, radili po magacinima i buticima ili nosali tacne. Hvala Bogu pa sam to odjebao na vrijeme...Ko nije imao mamu i tatu da ga uvale u neku od institucija ili državnu firmu, bacio je godine u vjetar.
Savjet svim svršenim srednjoškolcima je da ne upisuju ovo sranje od fakulteta ukoliko nisu porodica advokata, notara ili jakih političkih veza. Poštedite sebe stresa, maltretiranja i iživljavanja na vrijeme. Od mene toliko![]()
- Domaci izdajnik
#3608 Re: Pravni fakultet
Ja? Ne nosam tacnu, nosao sam je sa 19 godina što nije nikakva sramota
Nisi ti glup, mislim da si skapirao poentu mog upisa.
- zmaj56
#3609 Re: Pravni fakultet
E, vala baš tako.deogest wrote: ↑11/04/2021 19:42 Definitivno najgora institucija na Balkanu, sto je zalosno jer samo ime fakulteta treba da bude olicenje morala, sto svakako ni blizu nije.
Dovoljno je samo pogledati skelu ispred ulaza kao i to da se 20 godina nije ni okrecilo unutra, da znas gdje si. Zalim sto sam ikad nogom krocio na tu "instituciju". Normalan covjek koji voli tu profesiju bi trebao kilometrima biti udaljen od ovog fakulteta.
Kad se sjetimo seksualnih skandala "uvazenih" profesora i lijepih studentica. Ehhhh.
Ozbiljno sad...ne radite to sebi i nikad ne upisujte pravo tu.
Završio sam pravo 1979 u Sarajevu. U septembru ove godine odoh da obiđem instituciju i nisam mogao očima povjerovati.
Zgrada u gorem stanju nego prije 50 godina.
Hale se ništa nisu promijenile. Čučevci i smrad kao prije. Kratko, užas. Odmah sam pobjegao odatle.