poyy

Moderators: _BataZiv_0809, anex
A ovo su oni sto stancaju dijelove u nekakvom podrumu?Evolution_IV wrote: ↑04/04/2023 22:29partsouq.com
mislim da je naslovnica davno spomenuo, a ja bezveze procesljao tada i stavim u bookmark i eto zatrebalo mi, al nemaju bas sve...
kakav podrum, imaju skladiste veliko i lageruju, oem su dijeloviRagibUzoriti wrote: ↑05/04/2023 08:33A ovo su oni sto stancaju dijelove u nekakvom podrumu?Evolution_IV wrote: ↑04/04/2023 22:29
partsouq.com
mislim da je naslovnica davno spomenuo, a ja bezveze procesljao tada i stavim u bookmark i eto zatrebalo mi, al nemaju bas sve...
Kazu Alibaba izmislila kvalitet za ove...![]()
![]()
![]()
Ništa. To je normalno da se desi skidanjem klapni jer je zapravo jedna od svrha tih klapni je vrtloženje zraka koje pospješuje omjer goriva i zraka (posebno na manjim obrtajima) što u konačnici daje više okretnog momenta na nižim obrtajima.prankster wrote: ↑06/04/2023 03:06 525d xdrive f10 160kW
Nakon ukidanja klapni fizicki i softwerski auto ide 10-15% slabije. Ne radi dobro kickdown i nema bas onog ispaljivanja pogotovo na manjim obrtajima...vuce on relativno dobro ali ubrzava samo linearno, bez tog trenutka kad uradi kickdown i napuni. Sad je i malo bucniji nego prije. Dijagnostika kaze nema gresaka, svi parametri uredni. DPF ociscen.
Prije toga je bio poprilicno agresivan, cak i kad vozim 100-120 i stisnem gas do kraja, kickdown se bas osjeti i izvuce. Klapne su ukinute jer je ustanovljeno na redovnom servisu da su u losem stanju iako je auto isao pravo dobro tada.
Sta bi jos moglo biti? Vozio sam vec jednom majstoru, kaze da obe turbine pune i da ne vidi na prvu nikakav problem.
Prvi put cujem da je neko primjetio pogorsanje performansi nakon flaps off zahvata. Uglavnom ljudi tvrde da je bolje, ali mislim da je to vise placebo, jer smatram da su efekti minimalni.prankster wrote: ↑06/04/2023 03:06 525d xdrive f10 160kW
Nakon ukidanja klapni fizicki i softwerski auto ide 10-15% slabije. Ne radi dobro kickdown i nema bas onog ispaljivanja pogotovo na manjim obrtajima...vuce on relativno dobro ali ubrzava samo linearno, bez tog trenutka kad uradi kickdown i napuni. Sad je i malo bucniji nego prije. Dijagnostika kaze nema gresaka, svi parametri uredni. DPF ociscen.
Prije toga je bio poprilicno agresivan, cak i kad vozim 100-120 i stisnem gas do kraja, kickdown se bas osjeti i izvuce. Klapne su ukinute jer je ustanovljeno na redovnom servisu da su u losem stanju iako je auto isao pravo dobro tada.
Sta bi jos moglo biti? Vozio sam vec jednom majstoru, kaze da obe turbine pune i da ne vidi na prvu nikakav problem.
kad vozis agresivnije
Ali tad vise trosi.

Vozićeš na benzin automatski svako jutro dok se motor ne ugrije.
Il jednostavno zamjeni za dizeladrug_profi wrote: ↑06/04/2023 11:07Vozićeš na benzin automatski svako jutro dok se motor ne ugrije.
A dobro je prebaciti na benzin ako voziš dugo na visokim obrtajima. Znači autoput u prekoračenju, ili uspon na autoputu (tipa gorski kotar) ili ga gasaš preko Ivana. Gdje god se duže vrijeme vrti preko 3000.
Ne bih hvala.Leon16v wrote: ↑06/04/2023 14:05Il jednostavno zamjeni za dizeladrug_profi wrote: ↑06/04/2023 11:07
Vozićeš na benzin automatski svako jutro dok se motor ne ugrije.
A dobro je prebaciti na benzin ako voziš dugo na visokim obrtajima. Znači autoput u prekoračenju, ili uspon na autoputu (tipa gorski kotar) ili ga gasaš preko Ivana. Gdje god se duže vrijeme vrti preko 3000.![]()
Ne znam, danas sam kod majstora bio, on ne moze do sub nista znati jer ima jos auta, a mora mu ispod skidat nesto da vidi jel motor zaribo, prije nego sto ce se ugasit nije nista puklo nit je drobilo, samo se ugasio