tocno mjesec dana od posljednje poruke nagrnuli evo
uplata i uplata a nemam sms bankarstvo
jedna uplata 129 km
knjige koje sam 2011 kupio za 30 sad prodajem na sniženju za 70
zao mi derat ljude mogo sam i 80 pa i 90 uzeti
Moderator: anex
Nemoj da ti bude žao.
Kakve su to knjige kojim raste vrijednost?
Dobre i rijetke knjige...strucne svih faksova profila i vremena, povijesne o bosni, sve o bosanskoj crkvi, stiven king, algoritam, cista filozofija, Hume, kant, hrestomatije,
Citaju obicno kokuzi, a hadze radije za tih 70 maraka kupe neku majicu ili slicno. Zato mi nije jasno ko daje 70 maraka za knjigu... zato i pitam.Truba wrote: ↑06/04/2023 17:54 Ne znam zasto takve rijeci i ponizavanje tudjeg pisanja
To je komplet 8 knjiga koje niko nema a lik je bio u siroj konkurenciji za nobela prema knjizevnim krugovima nozemo ocekivati novog srpskog nobelovca
Prevodjen od portugala do japana
Spanjolski i engelski u obje amerike ne racunam
Menen osobno ne zanima vise
Pa se rjesavam
Kasicna investicija...sjecam se i dana 2011 kad sam na kvandratu na cvili kupio knjige
To je blago
Ko ne razumije...ne mozea objasniti
Pravo znanje se ne stice iz knjiga nego iz sirovog zivota. Vise ces nauciti na kafi sa nekim ko je prosao sito i reseto u zivotu nego iz knjiga nekog wannabe nobelovca. Znanje je veoma bitno, ali primjenjivo znanje koje ce ti omoguciti da ostvaris sve svoje snove. A znanje tipa koliko krugova ima u Danteovom Paklu ili koje godine su bili krstaski ratovi... koga boli kara.zippoo87 wrote: ↑06/04/2023 20:29 I ja krenu da reagujem ali evo preduhitriste me...znaci lik je trol i to los trol
Govori o knjigama da su smece ...znaci njemu je i znanje smece,nebitno.
@Truba ...imam i ja nekih knjiga...trebam ti uslikati pa poslati slike,da vidim ima li sta vrijedno milju KM u mojoj kolekciji![]()