Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- tramvajtrojka
- 512MB
#91227 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mene kada su ovi istaknutiji SDP botovi počeli uvjeravat da:A_A_AKCIJA wrote: ↑03/04/2023 21:41 Ja moram primijetiti da je tema na botovskom polju zamrla.
Valjda ih razočarao pokušaj protesta?
A mislim da je više efekta imalo što Dino neku noć reče da će se provjeravati huškački profili, IP adrese...![]()
Osmica pomnožen s nulom, pa belaj, nema više zaštite.
- predizborna je svakako šuplja
- ne može se utjecat na kandidate Čovića/Dodika
- treba gutat žabe
- samo da ode SDA
- samo moremo birat iz muslimanske kvote
- itd itd
... shvatio sam da je umjesto SDA samo došla druga SDA. Isto njesra drugo pakovanje.
SDP/NS su zamandalile bravu na vrata socijaldemokratije. U biti im je šema: "SDA je krala dosad, e pa sad hoćemo i mi malo." Bošnjaci nemaju političare dorasle vremenu i prostoru. Sve i jedan kofol "probosanski" političar je korumpirano govno kojem ni država i narod nisu ni na desetom mjestu.
Temu treba pod ključ.
-
Officer Crabtree
#91228 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
@tramvajtrojka

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#91229 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
NS nije socijaldemokratska stranka.512MB wrote: ↑03/04/2023 23:02Mene kada su ovi istaknutiji SDP botovi počeli uvjeravat da:A_A_AKCIJA wrote: ↑03/04/2023 21:41 Ja moram primijetiti da je tema na botovskom polju zamrla.
Valjda ih razočarao pokušaj protesta?
A mislim da je više efekta imalo što Dino neku noć reče da će se provjeravati huškački profili, IP adrese...![]()
Osmica pomnožen s nulom, pa belaj, nema više zaštite.
- predizborna je svakako šuplja
- ne može se utjecat na kandidate Čovića/Dodika
- treba gutat žabe
- samo da ode SDA
- samo moremo birat iz muslimanske kvote
- itd itd
... shvatio sam da je umjesto SDA samo došla druga SDA. Isto njesra drugo pakovanje.
SDP/NS su zamandalile bravu na vrata socijaldemokratije. U biti im je šema: "SDA je krala dosad, e pa sad hoćemo i mi malo." Bošnjaci nemaju političare dorasle vremenu i prostoru. Sve i jedan kofol "probosanski" političar je korumpirano govno kojem ni država i narod nisu ni na desetom mjestu.
Temu treba pod ključ.
Ja sam rekao da je nesto od obecanja bila predizborna suplja, a ti si se ko pijan plota toga uhvatio kao ono, evo ih, uhvaceni na djelu. Zamisli, neko nesto obecao u predizbornoj pa nije ispunio ili nije nikad ni namjeravao... Necuveno.
Samo dokaz da rasprava nikada nije cilj nego nametanje svog poimanja kako se nesto treba odraditi.
Za pocetak svima vama koji pametujete sa strane, bujrum dodjite pa kusajte vase ideje koje prostirete ovdje. Ne kazem da nema forumasa koji imaju dijametralno suprotne stavove od mene i zive ovdje, ali njihovo misljenje vise postujem jer ce snositi posljedice svojih odluka.
Zato je smjehotresno da neko poput tebe nekoga naziva botom, a u stvari si lik koji dodje da vidi kako komsija popravlja auto i pametuje sta bi moglo biti bez da pogleda pod haubu.
- Prpa.ba
#91230 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Svicarskim loginima i beckim tramvajima je svaka zlatna i iz musafa, a Point i megabajt gledaju tudje auto i pametuju.
Logicno.
Logicno.
- dr_Evil
#91231 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Evo ja jos cekam da vidim izdaju domovine i koruptivne afere. Kad se desi onda cemo o tome sto nastavljaju raditi kao SDFA
palermo wrote: ↑03/04/2023 16:55U koaliciji ? U vrijeme najzescih ratnih sukoba u Mostaru, srednjoj bosni bili u koaliciji ? Pa ovdje ce na kraju izaci I prava istina, nije bilo uopste rata izmedju legalnih snaga drzave BiH I paravojnih formacija HVO- a....sve je to izmisljotina kriminalno- koruptvnih snaga u BH drustvu.
Washingtonski potpisan 18.03.1994, Dario Kordic president 09.06.94-02.12.95. Da u koaliciji!
Paravojne formacije priznao Alija u Washingtonskom, zatim u Daytonu, i onda im opet ALija dodijelio status branitelja BiH, proglasio legalnom formacijom i platio staz, penzije, invalidnine, dodijelio stanove.
Sta cu, volim da izmisljam, samo ebi ga, nisam nista izmislio.
- dr_Evil
- dr_Evil
#91233 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Hoce li ti biti dusi lakse ako i Srbija ima? Jel to red da kradu i vlasi ako i beg krade?noviforumas wrote: ↑03/04/2023 17:58
Ma bitno je sta ambasada kaze, drzava manje-vise. Bas procitah Murphyevo obracanje, kaze da nam korupcija destabilizira zemlju.Izgleda da jedino Srbija nema taj problem s korupcijom. Treba kupiti kakvu nekretninu tamo, nikad se ne zna.
- dr_Evil
#91234 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Neee, najbolja argumentacija je "vidi kako u Vucica nisu nista nasli, znaci da begovi nisu korumpirani nego im samo vlasi podmecu, i to za ramazan"A_A_AKCIJA wrote: ↑03/04/2023 21:50Nisam očekivao da će SDA tako brzo prihvatiti korupciju kao svoju osobinu.Roccohljup wrote: ↑03/04/2023 21:13 Zlaja skroz prolupo....covjek prica o kriminalcima on okrenu na "muslimane"![]()
Ovaj spin, po kojem je borba protiv korupcije borba protiv Bošnjaka, je jad i bijeda.
Specijalni rat. Ispadoše u Bošnjaka samo korumpirani sposobni. Ključ uspjeha, oni što se znadoše "snaći".
Kakav očajnički pokušaj, i opet se čitav narod gura pod voz, da se spasi ekipa oko Bakira.
Ali najbolja argumentacija je, pa cijeli svijet je korumpiran, šta fali malo i mi? Pa jeste, i u Afganistanu i Danskoj umiru ljudi od istih bolesti, što ne znači da su bolnice, medicina i nauka sranje. Što ne znači da se treba prestati boriti.
A uglavnom komensarišu dijasporci koji uživaju u svim benefitima te iste borbe protiv korupcije. Niko od njih ne nosi kovertu doktoru, ne smiješ dati cvaju policajcu i voziti pjan, ne daje 20 hiljada eura za posao, ne moraju biti u stranci da rade, da im firma dobije tendere, šefovi klinika imaju diplomu, jednako kao i šefovi obavještajnih službi.
I začudo, većina ih muslimani, rade na mrskom krstaškom zapadu, nije ih protjeralo, otelo imovinu...
Opet, teško im je spojiti dvije tačke i donijeti normalan zaključak. Draže im SDA vratolomije i teorije zavjera.
- dr_Evil
#91235 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kljako zvani 10.000KM, svima po gradu obecao posao ako glasaju za njega, obecao da ce im srediti fondove za pokretanje posla. Naravno uz pomoc Hurde iz SDA je zaposlio nekolicinu, sretoh jednog od njih pitam ga pa sta radis u vodovodu, kaze ne znam ali sam primio prvu platu neki dan.
SDA uziva u tome sada sto je Kljako dospio gdje jeste, prvo jer je njihov covjek, drugo jer je pokvaren kao i oni pa imaju priliku da kazu da su svi isti. Zato Nermin ovo sebi nikad nije smio dozvolit. Svi koji su ga podrzali rektalni alpinisti unutar SDP-a treba da se stide iskreno.
I onda ti botovo dodaju jos pricu sto smeta Kljako kad ne smeta Nesic. Oni uzivaju da zapravo u bratstvu i jedinstvu kriminala, osjecaju se dobro kad znaju da je lopovluk jednako rasprostranjen.
Ali dijaspora sta podrzava lopove je slag na torti.
-
saabsa
#91236 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nego ko nam je ono glasao za ovu spodobu ....
- "Našisti"
SDP
Nip
-
saabsa
#91237 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nerko je najveći kancer trojke, i što prije ode sa scene veća je šansa da MOŽDA nekad i budemo normalna država.dr_Evil wrote: ↑04/04/2023 08:54Kljako zvani 10.000KM, svima po gradu obecao posao ako glasaju za njega, obecao da ce im srediti fondove za pokretanje posla. Naravno uz pomoc Hurde iz SDA je zaposlio nekolicinu, sretoh jednog od njih pitam ga pa sta radis u vodovodu, kaze ne znam ali sam primio prvu platu neki dan.
SDA uziva u tome sada sto je Kljako dospio gdje jeste, prvo jer je njihov covjek, drugo jer je pokvaren kao i oni pa imaju priliku da kazu da su svi isti. Zato Nermin ovo sebi nikad nije smio dozvolit. Svi koji su ga podrzali rektalni alpinisti unutar SDP-a treba da se stide iskreno.
I onda ti botovo dodaju jos pricu sto smeta Kljako kad ne smeta Nesic. Oni uzivaju da zapravo u bratstvu i jedinstvu kriminala, osjecaju se dobro kad znaju da je lopovluk jednako rasprostranjen.
Ali dijaspora sta podrzava lopove je slag na torti.
- Prpa.ba
#91238 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nikom od navedenih ne bi bio problem, sto dokazuje sve sto se desava zadnjih mjeseci. 
-
saabsa
- dr_Evil
#91240 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mozda, ali jednu ispravnu odluku je napravio koja treba zlatom da se ureze. "Nikad sa SDA fasistima". Ta odluka ga odrzava na vlasti jer svi razumiju da je SDA najveci kancer BiH.
Mimo te odluke, izgleda da nije kapacitet.
- dr_Evil
- Prpa.ba
#91242 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kojović o glasanju za Čavaru, političara s crne liste: Mučna odluka koja ne prestaje da me mori
-
saabsa
-
saabsa
#91244 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Što kažu i pokvaren sat dva puta dnevno pokaže tačno vrijeme...
Damiru Nikšiću i on i SDP da spomenik za života dignu jer da nije onda puko do sad bi o SDPu pričali kao o kakvom rahmetliji, "dobar je bio ali ga jebaše..."
- dr_Evil
- Idemedosumom
#91246 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sto bi Bata rekao, botovska tuga je golema 
- Point.
#91247 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Standardna ekipica trojka botića i u današnjoj epizodi na repeat.
- BHCluster
- Student_u_Ostavci
#91249 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
SDF nahuškala rudare da štrajkuju.
Fudo, pojavi se da znamo jesi li živ?!
Fudo, pojavi se da znamo jesi li živ?!
- dr_Evil
#91250 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Srecom SDFA nikad nije imala kredibilitet, da jeste tesko bi mogla opravdati 30 godina koalicije sa ratnim zlocincima, mrziteljima Bosnjaka, i zasto cak i danas sultan Erdogan mora zvati Dodika da ga moli da primi Bakira pod svoje skute.
Ali ne brini, nemoj da pricamo o tome sta je bilo, hajde da izmislimo izdaju pa da pricamo o tome!