Zato mup KS radi pravu stvar i zaustavio je horde i placenike sa busevima koji bi da remete javni red i mir u Sarajevu, jos jednom se pokazala profesionalnost sarajevske policijePrpa.ba wrote: ↑31/03/2023 12:55 Koliko mrznje, bahacenja, pljuvanja, prozivanja neistomišljenika krezubim talibanima i kadirovcima...
radi ministarskih mandata Vojinu, Sanji, Kljaki, i ostalim anonimusima sa manje ili vise sudskih sporova i krivičnih prijava. Delic iz PiP-a je jos Aristotel za ostale nesudjene ministre.
![]()
![]()
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- tramvajtrojka
#90501 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Prpa.ba
#90502 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Rado biste vi ukidali i pravo glasa Bosnjacima, ali nece moci. 
-
A_A_AKCIJA
#90503 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ko je tebi žice u glavi spajao?Vaya wrote: ↑31/03/2023 12:45Ma znam to, ali sa tim Igorovim nedavanjem saglasnosti su se u sustini popisali po svemu sto pricaju protiv Lende zadnjih mjesec dana...
Ovo sto radi Igor, nema nikakve razlike ono sto radi Lendo. Lendo ne daje saglasnost sto nema SDA-ovih ministara u vlasti, Igor ne daje saglasnot sto između ostalog SDP ne daje ministre koji se njemu sviđaju, naravno on ce tu fokus staviti na Kljaku i Vlaisavljevicku, ali bez obzira to su opet SDP-ovi koalicioni partneri...![]()
Ja mislim da Murphy sjedi sada u ambasadi i razmislja, jeb'o majku s kim sa se ja sastavio da radim...![]()
Luda kuća...![]()
![]()
Ne da nije isto, nego se u putu nisu sreli.
Stoja ne želi da da saglasnost jer ima primjedbe na imena u Vladi koju je predložila parlamentarna većina. Dakle, kadrovi su problem, većina nije.
Lendo ne daje saglasnost jer SDA nije u parlamentarnoj većini, a on to ucjenom pokušava da uradi. Po Ustavu, Zastupnički dom daje prijedlog mandatara, a pošto SDA nema većinu u ZD, Lendo se pravi mutavi i pokušava to da promijeni na plemensku princip u kojem se samo Dom naroda pita, a ZD nema nikakvu funkciju.
Uz to bi nas vratio 200 godina unazad i uveo praksu da Bošnjak, Hrvat i Srbin predsjednik i dva podpredsjednika FBiH biraju Vladu i svoje nacionalne ministre. Osim što je kretenski, maloumno, necivilizacijski, uz to je i neustavno i potpuno ignoriše zastupnički dom kao instituciju gdje sjede zastupnici koji su birani po GRAĐANSKOM principu. Dakle, Lendo bi sahranio građansku državu za šaku vlasti.
I šta, oni kažeš, DF građanska opcija, a žmiri na ove vratolomije?
-
Vaya
#90504 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sta je bilo Ujko, prpa, ha...tramvajtrojka wrote: ↑31/03/2023 12:57Zato mup KS radi pravu stvar i zaustavio je horde i placenike sa busevima koji bi da remete javni red i mir u Sarajevu, jos jednom se pokazala profesionalnost sarajevske policijePrpa.ba wrote: ↑31/03/2023 12:55 Koliko mrznje, bahacenja, pljuvanja, prozivanja neistomišljenika krezubim talibanima i kadirovcima...
radi ministarskih mandata Vojinu, Sanji, Kljaki, i ostalim anonimusima sa manje ili vise sudskih sporova i krivičnih prijava. Delic iz PiP-a je jos Aristotel za ostale nesudjene ministre.
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno su blokade iz svih pravaca na ulazu u Sarajevo...
Ne daju ni jednom autobusu da uđe...
- BHCluster
#90505 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sve sto su spocivali drugim sve ove godine a njihovi botovi uredno prenosili po forumima su do sad uradili oni. Zamisli samo sve te godine pljuvanja sad lizu.Student_u_Ostavci wrote: ↑31/03/2023 12:43Šta god da pokušava, aminovao je sve što Lendo radi.
Još jedan SDPovski pucanj sebi u cjevanicu.
- BHCluster
#90506 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
sta bi sa pravom na slobodne i mirne proteste?Vaya wrote: ↑31/03/2023 13:01Sta je bilo Ujko, prpa, ha...tramvajtrojka wrote: ↑31/03/2023 12:57
Zato mup KS radi pravu stvar i zaustavio je horde i placenike sa busevima koji bi da remete javni red i mir u Sarajevu, jos jednom se pokazala profesionalnost sarajevske policije![]()
![]()
![]()
Trenutno su blokade iz svih pravaca na ulazu u Sarajevo...![]()
![]()
Ne daju ni jednom autobusu da uđe...![]()
- Roccohljup
#90507 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Radi nje, kljake i onog za policiju. Covjek ima pravo 100% i svaka mu cast na principijelnosti. Kamo srece da je vise takvih koji su spremni ustati cak i protiv stavova vlastite stranke ako su isti na stetu drzave i naroda.
-
Vaya
#90508 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
To moze tamo negdje gdje nema OHR-a i Hayata da moze snimiti...
- agent_zero
#90509 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
dr_Evil wrote: ↑31/03/2023 08:04Poceo si sa lazi prvo kazes OSA pod cetnicima, a tamo americki covjek, i to Bosnjak. Druga stvar i do sad je apsolutno tako bilo, na svim pozicijama bili HDZ i SNSD ljudi, makar su do 2018 bili SDSovci oni sta ih je Alije docekao sa "pa gdje ste do sada", a onda Bakir 2018 izbacio SDS i ubacio SNSDovce na sve pozicije. Jer zaposljava se po nacionalnom, pardon stranackom kljucu.jao_situacije wrote: ↑31/03/2023 07:58
nisam ja tebi drug
ja nisam u nikakvom sistemu
prestani da lažeš o stvarima koje su javno dostupne i provjerljive botu
u sigurnosnim agencijama je dosada bilo pravilo da se na rukovodećim pozicijama nalaze pripadnici različitih naroda a ne jednog naroda
to pravilo je promijenila četnička trojka kada je otela pozicije
Ali tebi i Jovan Divjak cetnik, tako da je sve uredu![]()
![]()
Druze botino! Covjek od sistema, kojem se sada rusi sistem pod nogama!
Jadni sda trol, pojede si nokte i na rukama i na nogama.
Sve valja i sve je super kad je sda u vlasti, med i mlijeko, a jedemo zlatnim kašikama
- tramvajtrojka
#90510 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nakon najava od prethodnih mjeseci od strane sdaovaca i njihovih botova o nasilnim protestima i branjenju drzave od nekoga i necega normalno je ovo i pohvalno djelovanje sarajevske policijeVaya wrote: ↑31/03/2023 13:01Sta je bilo Ujko, prpa, ha...tramvajtrojka wrote: ↑31/03/2023 12:57
Zato mup KS radi pravu stvar i zaustavio je horde i placenike sa busevima koji bi da remete javni red i mir u Sarajevu, jos jednom se pokazala profesionalnost sarajevske policije![]()
![]()
![]()
Trenutno su blokade iz svih pravaca na ulazu u Sarajevo...![]()
![]()
Ne daju ni jednom autobusu da uđe...![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#90511 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
MUP dobro radi svoj posao
besposličari bi da blokiraju ljude koji se vraćaju s posla
besposličari bi da blokiraju ljude koji se vraćaju s posla
- agent_zero
#90512 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ko hoće neka ide, niko nikom ne brani.
ALI --- Neko je dobro napisao u komentarima na klix članku, gdje su bili svi ti "aktivisti" sa protestima tokom 30 i kusur godina sda strahovlade i genocidisanja vlastitog naroda?
- dječak sa šibicama
#90513 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Stojanovic ce na kraju isposlovati da se Izetbegovic i Covic dogovore, a SDPu od sake do lakta.
Genijalna strategijska politika.
-
made_in_sarajevo
#90514 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
hocemo podsjetiti SDA kako su ono skinuli sestorku u kantonu iako nisu bili ni blizu vecine kao sto je sad osmorka na federaciji, pa i trojka sama je bliza vecini nego je SDA bila u kantonu sarajevu. gdje su tad bosnjaci, srbi, predsjednici bili, hocemo se podsjetiti kako je mirza celik trazio da otme pecat od skupstine da bi on to nelegalno vodio, pa se pojedini iz sda za glavu fatali i sklanjali u stranu sa celik i devic rade. kako je ono oborena sestorka, ahaa zeljko obraz komsic i fahro rekli da su uvrijedjeni i povrijedi radi helikoptera i sa sda jedva navukli 18 ruku da izglasaju novu vladu. dakle vecina u skupstini donijela novu vladu. dakle lendo pasa moj dobri, vecina rekla sda nas moze za kurac povuci, vlade sa sda nema i tacka. ne znam sta je problem, imas dom naroda kmecite kako ste ugrozeni, ali vladu necete imati, jer vecina je tako rekla, isto kao sto ste vi onda sestorci tako rekli u kantonu sarajevu.
i jos nesto, hoce li vise iko objasniti kako ce to bosnjaci postati manjina i nece imati pravo glasa, a zadnjih 30 godina su imali pravo glasa i hdz je valjao.
i jos nesto, hoce li vise iko objasniti kako ce to bosnjaci postati manjina i nece imati pravo glasa, a zadnjih 30 godina su imali pravo glasa i hdz je valjao.
-
gistro
#90515 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja sad prolazio tim putem, nisam vala vidio nešto policije
- agent_zero
#90516 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Stojanović je samo skontao da ljudi nisu glasali za promjene da bi im se gurali kandidati za ministre u tipičnoj sda mantri (kriminalci, prevaranti, podobni, poslušni, nekvalifikovani...).dječak sa šibicama wrote: ↑31/03/2023 13:12 Stojanovic ce na kraju isposlovati da se Izetbegovic i Covic dogovore, a SDPu od sake do lakta.
Ja nisam glasao da bi mi kriminalci kao nekakve Kljake i Hopovci bili ministri.
Nikšić je uništiti sve ostale stranke Trojke i neće ih biti na mapi na idućim izborima.
-
Vaya
#90517 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mamlazi par excellance...dječak sa šibicama wrote: ↑31/03/2023 13:12 Stojanovic ce na kraju isposlovati da se Izetbegovic i Covic dogovore, a SDPu od sake do lakta.
SDP treba pod hitno da sazove kongres i Denis da preuzme stranku, dok je Nermin nije sjeb'o skroz... Kako je Kifla, a NS povalio SDP oko Federacije malo je reci... Najtvrđi, najveći i najvrući nivo vlasti su ostavili Nerminu i to ostavili ga da se provaljuje... Da Sabina prosle sedmice nije zakrestala na Zlatana Begica, ne bih znao ni da postoji... Gdje je Peđa, gdje je Forto?
Hej moj Nermine, kljusino...
- dječak sa šibicama
#90518 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ali najjace bi bilo da SDP spasavanjem SDA, dobije mahanje sutra kad SDA krene u formiranje federalne vlade sa sve Covicem, Sanjom, Cavarom zagrljeni i doticni vise ne budu neprijatelji Bosnjaka vec partneri u vlasti 
-
Vaya
#90519 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Na Facebooku imam ovog jednog SDA jurisnika iz Zivinica, postavio objavu, da su na onom pravcu u Srednjem, malo prije Imidz-T kada se ide iz pravca Tuzla - Sarajevo, ono prosirenje preko puta osnovne skole, tu stoji u nizu 6-7 autobusa na prosirenju, oni izasli iz autobusa, a okolo njih policija...
- Login77777
#90520 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- dječak sa šibicama
#90521 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa cetnici silaze niz Vraca, to je ta shema.Login77777 wrote: ↑31/03/2023 13:20Ma izmisljaju im pristalice na tviteru i sluzbeni im kanal hayat tv.
- Rejhana
#90522 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kolega koji posmatra sa strane reče da su dovukli poluprazne autobuse vehabija iz Krajine.
Gledaj kad se u po frke počnu marisati među sobom vehbosi i oni iz Mula Sadra
Gledaj kad se u po frke počnu marisati među sobom vehbosi i oni iz Mula Sadra
- agent_zero
- dr_Evil
#90524 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ako Denis preuzme sto kolega Vaya navija, ja onda ocekujem strateski savez sa SDA u roku 5 dana, vodja raje Lagumdzija, sve uz podrsku treceg vozda Silajdzijcadječak sa šibicama wrote: ↑31/03/2023 13:18 Ali najjace bi bilo da SDP spasavanjem SDA, dobije mahanje sutra kad SDA krene u formiranje federalne vlade sa sve Covicem, Sanjom, Cavarom zagrljeni i doticni vise ne budu neprijatelji Bosnjaka vec partneri u vlasti![]()
Tada SDP postaje prava drzavotvorna i patriotska, jezgro, nukleus stranka
-
Vaya
#90525 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja navijam da konačno tuzlanska struja SDP-a preuzme stranku...dr_Evil wrote: ↑31/03/2023 13:28Ako Denis preuzme sto kolega Vaya navija, ja onda ocekujem strateski savez sa SDA u roku 5 dana, vodja raje Lagumdzija, sve uz podrsku treceg vozda Silajdzijcadječak sa šibicama wrote: ↑31/03/2023 13:18 Ali najjace bi bilo da SDP spasavanjem SDA, dobije mahanje sutra kad SDA krene u formiranje federalne vlade sa sve Covicem, Sanjom, Cavarom zagrljeni i doticni vise ne budu neprijatelji Bosnjaka vec partneri u vlasti![]()
![]()
Tada SDP postaje prava drzavotvorna i patriotska, jezgro, nukleus stranka![]()
Mislim, da smo konačno zasluzili to, mislim da to sto branimo Tuzlu od 1945 od mrskih neprijatelja, ja mislim da bi bilo zasluga da preuzmemo...
Ne navijam da se uđe sa SDA, ali bih zato sutno iz koalicije NiP, ali bih zato se svojski potrudio da njihovo mjesto zauzme DF, te zajedno sa NS, NES i SBiH da se proba nesto napraviti...kad vec pitas sta bih zelio da se desi..
Jer to bi bio lijevi blok, drzavno poprilicno osvjesten i patriotski orijentisan... Izbacio bih krimose SDA, te bi također izbacio gladne krimose iz SDA, a koji se nisu uspjeli namiriti u SDA, pa onda napravili NiP, a također bi UZP elementu izbio njihovu zlatnu polugu među muslimanima, Kiflu, da ne napravi belaje...