Na Instagramu još stoji kako je i bilo.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Najtuznije je sto se mi vise cudimo sto ona nije otisla nego to sto je klub godinama taoc ulice, naravno ako je to istina.Logovan wrote: ↑20/03/2023 11:25Vala ne znam da ima takva plata da se to sve trpi.F&N wrote: ↑20/03/2023 11:00
Ne bi me cudilo, cuo sam da joj je suprug imao neku raspravu sa pripadnicima HZ neku noc...
Kakav moras biti ego manijak, sebicna osoba, da cijelu porodicu dovodis u ovako nezgodne situacije. Da ti saraju radnju, zasrecu po kafanama, da ti supruga presrecu. Ili su to tako velike pare da se isplatiti trpiti sve za makar jos jednu platu.![]()
Mi sve radimo za mene nebitne stvari a sportski segment i teren ko to sisa.Logovan wrote: ↑30/03/2023 21:42 https://scsport.ba/fk-sarajevo-otvara-j ... OzqVGXD9U0
Evo shopa, sve ostalo je nebitno.![]()
Mi ti ovdje obicno pricamo oko Sarajeva.sime_cipol wrote: ↑31/03/2023 11:45 Ovi levati iz trojke ce sve prodati
SDA ce poderati sljedece izbore
Momak je malo zalutao ili ga prenjelo ,sto bi reko nas Pape.Logovan wrote: ↑31/03/2023 12:10Mi ti ovdje obicno pricamo oko Sarajeva.sime_cipol wrote: ↑31/03/2023 11:45 Ovi levati iz trojke ce sve prodati
SDA ce poderati sljedece izbore![]()
![]()
sime_cipol wrote: ↑31/03/2023 11:45 Ovi levati iz trojke ce sve prodati
SDA ce poderati sljedece izbore
Prije 2 mjeseca pričao.rocco_siffredi wrote: ↑01/02/2023 16:44 Čuo sam da Ismir Mirvić hoće da proda prostore kluba u Titovoj i sve premjesti u Butmir.

Odlično, hvala.kakaljin wrote: ↑31/03/2023 19:06SAOPŠTENJE
FK Sarajevo želi demantovati pisanja pojedinih medija koja su izazvala nezadovoljstvo kod naših navijača, a koja insinuiraju izmještanje prostorija našeg kluba u Butmir.
Investiranje i proširenje kapaciteta u Trening centru u Butmiru ne znači napuštanje opštine Centar i zgrade u kojoj je sjedište kluba. Adresa bordo kluba ostaje ista kakva je bila još od 1949. godine, a to je ulica "Maršala Tita".
#fksarajevo #fks #saopstenje
https://www.facebook.com/FudbalskiklubSarajevo
Kratko i jasno