LSD wrote: ↑28/03/2023 00:31
Godinama raja targetira trenere na klupi, obicne pijune, a ne targetira bandu iz Saveza koji dovodi upravo takve pokemone za selektore.
Evo i mi ovdje na forumu. Ovdje se piše samo o Rukfašu, slabo koga interesuje uhljebljena bagra (Vico, Miske, Colpa, Dzemidzic itd) i sta oni rade, niko njih ne poziva na odgovornost, trazi se samo Farukova glava (što ce ovi svakako isporuciti prije ili kasnije i tako smiriti razjarenu javnost

)...kako to da nikad niti jedan novinar nije pitao "Bogati Miske, ti dovede i Prosineckog i Bugarina i sad Faruka, svi ce oni odletiti a ti i dalje ostajes".. a oni kreiraju, oni dovode, a onda smijenjuju da bi glumili spasioce.
Pa njima je lako vladati, dok imaju takvu nekriticnu javnost plitke pameti.
Od nezavisnosti nas nogometni Savez je birao iskljucivo fosile i relikvije iz davne proslosti - Muzurovic, Musovic, Smajlovic, Sliskovic, Blazevic, Susic, Bazdarevic, Prosinecki, Bajevic, Hadzibegic....birali sve same starudije iz bivse drzave, sa praistorijskim poimanjem fudbala..ni pomislili nisu da moderniziju malo shvatanje fudbala koji je u međuvremenu napredovao...
kao kad bi u 2023 godini koristili i dalje Windows 98 i nadali se da sa njim budemo konkurentni Windowsu 10 ili 11 
jednom su se zayebali i doveli mlađeg, modernijeg trenera bugarina, ali on je svakako outsider iz te price....i vise nikad nece ponoviti takvu gresku....banda iz saveza zna da javnost veze nema o fudbalu, da su u njihovim glavama Pape ili Mesa i dalje neprikosnoveni fudbalski autoriteti.
Dok je npr. Hrvatska davala sanse mlađim trenerima (Bilicu, Kovacu, Stimcu, Dalicu), mi to nikad nismo ni pomisli...mi i sad hocemo Vahu od 70 godina
Dok je takve javnost, medija, novinara koji sute - Savez ce i dalje birati fosile.