Ekipica, došlo je vrijeme da se pozdravimo. Išaret koji mi je došao nije me ušutkao, već naprotiv naveo me na razmišljanje kome i čemu poklanjam svoje vrijeme. Sa kim ja to tabirim o temama, koje krive Drine pokušavam da ispravim i sa kojim nepoznatim personama vodim prepisku? Vrijeme nismo osvojili, vrijeme nam je poklonjeno i ono curi. Da li je najpametnije da propuštamo svoje vrijeme gubljenjem istog u raspravama i objašnjavanjima sa totalno nebitnim likovima? Stvarni život je izvan foruma, tamo se dokazujte, a ja više neću dopuštati anonimusima da mi uzimaju ni deseti dio pažnje kao do sada. Aparatčici, nosači flajera, muftači koji iza ćoška vire ne bil im se ovi što su zauzeli fotelje smilovali pa ih počastili nekom sadakom, podguzne muhe, imate mahanje. Ostalim kolegama, prema onome kako se ophode, ljudima prije svega, veliki pozdrav. Čitamo se i gledamo se na nekoj normalnijoj temi u neko normalnije vrijeme. Ne dajte im svoje vrijeme, ne dajite botovima hranu. Živite život, jebo rasprave sa nebitnim likovima. Bosna će opstati i mi u njoj. Na greškama se uči. Živili.

Mislim da sam svojim dugogodišnjim pisanjem na forumu više dao nego što sam dobio. Ako sam i trunku pozitivnog napravio, nekoga svojim pisanjem obradovao ili uljepšao mu dan biću zadovoljan, bogatiji sam čovjek.
Gospodična, ti nisi pobjedila, ti si samo bila triger koji mi otvara oči i kaže bježi što dalje od snobova nedorečenih.
Kažeš KURCOBOLJA? Damski nema šta. To kako vam je dato da radite dovest će do toga da će ovdje ordinirati 10 20 likova koji će se do podne svađati međusobno, a od podne čoporativno napadati na nekog zalutalog jadnika koji će doći i napisati post. Već viđeno na forumu suseda.