Tako sam i ja za prosli, nisam nista radio.Idemedosumom wrote: ↑23/03/2023 12:52Ja sam se za tu varijantu odlucio, nisam nista radio na limariji, a bilo je sto-sta za odraditi. To je neke musterije potencijalne odbilo, dok nije jedan cica dosao koji je otvoreno rekao da ce on to godinu dana vozati, pomalo sredjivati pa ce ga opet na olx staviti.Ateista wrote: ↑23/03/2023 12:05 Ma ja, a opet ako gledam prosjek cijena, to je sve za auta znatno slabija opremom od mog, pa mi zao za tako malo ga dati... Tezak izbor.![]()
Razmisljao sam i da ga probam prodati malo jeftinije bez rada na limariji, ali bas ima vidljivih stvari, bojim se da bi mu to spustilo cijenu puno vise nego sto trebam uloziti da se sredi.
Sredjivanje limarije moze biti dvosjekli mac- ako ne uradis sve kvalitetno (skupo), ostace tragovi radova, pa ce potencijalni kupci pomisliti da je Bog zna sta radjeno na autu. Tako sam ja rezonovao, ne kazem da sam upravu
![]()
Mazdu CX-5.
Ovaj ima bas dosta vidljivih stvari i kvari utisak, nije nista od pravog udesa i to se vidi, ali ima puno sitnica i nekako neugledno djeluje, pogotovo za okaciti na oglas. Trebam oko milju uloziti da se bas sredi, kod gluhonijemih za koje sam bas vidio dobre preporuke da dobro rade, pa se nadam da nece ostaviti utisak lose uradjenog, nisu ni jeftini.
Nemam svakako namjeru nikome kriti da je limarija radjena, ali stoji i to sto kazes da neko ne pomisli da sakrivam nesto ozbiljnije, ne znam ni sam. Da znam i da cu koju stoju losije proci, dao bih ga ovako da se ne peglam.