Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Toliko su ljudi ružnih stvari rekli za Hasana Salihamidžića, a na kraju mu je sin opet naš reprezentativac.
Totalno nepravedno ocrnjen čovjek, realno danas na jednoj od najjačih funkcija u fudbalu u svijetu.
Za nas je to papčić iz Jablanice koji se nikad nije trudio.
Ja mislim da samo nije imao sreće sa selektorima i postavama saveza, tad ni korida nije bila ravna savezu i organizaciji i utakmicama i šta se radilo po hotelima, avionima i sl.
DaysleepeR wrote: ↑22/03/2023 11:40
Toliko su ljudi ružnih stvari rekli za Hasana Salihamidžića, a na kraju mu je sin opet naš reprezentativac.
Totalno nepravedno ocrnjen čovjek, realno danas na jednoj od najjačih funkcija u fudbalu u svijetu.
Ja mislim da samo nije imao sreće sa selektorima i postavama saveza, tad ni korida nije bila ravna savezu i organizaciji i utakmicama i šta se radilo po hotelima, avionima i sl.
Hasana su pljuvale samo totalne nogometne neznalice i patriJote sa pet zuba u glavi. Jedan od rijetkih profesionalaca koji je bio u reprezentaciji, za vrijeme onog javasluka Ilje, Muniba i slicnih. To sto su idioti smatrali da Hasan posto igra u Bayernu mora sam pobjedjivati protivnicke reprezentacije vise govori o tome kakav polusvijet ga je pljuvao. Haj' ti objasni polupismenom covjeku da nije isto igrati sa Kahnom, Ze Robertom, Lizarazuom itd. i sa Jakirevicem, Hotom, Dedicem...
Upravo tako.
A jedan Halilovic koji je redovno posjecivao rodbinu u BiH, otpepao nas je cim mu se ukazala prilika.
Zato, neka Hasanovog sina, pa makar lopte ne znao sutnut. Valjat ce nam na duze staze. Nikad ne znas kad nam Hasan moze valjati.
I danas ga neki blate, jer mu se sin zove Nick. Možda bi bolje prošao da je Hasib. Uglavnom, njegova stvar, ali naši ljudi često zabadaju nos gdje im nije mjesto.
van Basten wrote: ↑23/03/2023 09:57
Sve su prilike da islandjanima pripremamo iznenadjenje u liku Mesanovica kao startera...
Tooooo Hadzijaaaa... nismo bolje od tebe ni zasluzili
Hahahaha
Nevjerovatno, Stevanovic krini igrac na tribine, da bi ovaj mog(r)ao igrati
van Basten wrote: ↑23/03/2023 09:57
Sve su prilike da islandjanima pripremamo iznenadjenje u liku Mesanovica kao startera...
Tooooo Hadzijaaaa... nismo bolje od tebe ni zasluzili
Zaista cudan potez BiH selektora.
Ako krene lose - nece mu ovo biti dobro.
Inace Stevanovic, koji je poslat na tribine - najvise pretrci u Reprezentaciji Bosne i Hercegovine.
luckylaka wrote: ↑23/03/2023 11:23
Ima li debil opravdanje za ovaj potez.Kakvo ponizenje za Stevanovica
Pa i dijete zna da se menadzeri decenijama vrte oko saveza svaki selektor je pokleknuo,valjda ce nauciti mislim na Faruka na greskama sto prije,jer one se skupo placaju,sto se tice utakmice ocekujem pobjedu.