Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
madner wrote: ↑18/03/2023 23:32
Niposto, samo vidim ocito nespojivosti tvojih stavova. Govoris o uzitku u voznji i tome kako A6 kosta za odrzavanje, pravdajuci svoj izbor. Dakle A6 nije u budzetu i svi koji kupe isti rade to da bi produzili polni organ.
Cuo sam tu pricu cesto, obicno od ljudi koji se pravdaju sto nemaju bolje auto. Kao mogao bi ali morao kupiti stan. Kao da oni sto ne kupe bolja auta nisu imali iste potrebe.
madner wrote: ↑18/03/2023 23:32
Niposto, samo vidim ocito nespojivosti tvojih stavova. Govoris o uzitku u voznji i tome kako A6 kosta za odrzavanje, pravdajuci svoj izbor. Dakle A6 nije u budzetu i svi koji kupe isti rade to da bi produzili polni organ.
Cuo sam tu pricu cesto, obicno od ljudi koji se pravdaju sto nemaju bolje auto. Kao mogao bi ali morao kupiti stan. Kao da oni sto ne kupe bolja auta nisu imali iste potrebe.
Ništa ti nisi shvatio, što me u ovom momentu ne iznenadjuje.
Prevelika fokusiranost ka ideji da ispadneš pametan pred širokim masama (i to anoniman što cijeloj priči daje čudan tok) sužava mogučnost širine tvojih shvatanja na minimum.
Da ne zamaramo forum, slobodno mi se obrati privatno, pojasniću ti.
I, BTW, hebo te A6, pokloniću ti jedan polovan ako bališ za njim.
Meni Audi nije marka, vau vau obicni. Ali kada neko napise da bi za 4000 km platio 5000 KM, dijagnoza je jasna.
Kao da i Toyota nema pandan tom A6.
sime_cipol wrote: ↑19/03/2023 00:40
Velike muke su me snasle.
Danas uradio "mali" servis, ode 100 KM, kad majstor govori krajnicu treba mijenjati, a i plocice mogu jos malo. Tacno me hladan znoj obli na onoj ljepoti.
Ja sam jucer. I skratilo me za 570 mema.
Diskovi, plocice, kociono ulje, filteri, motorno ulje.
Nije mi dobro.
Do prvog maja svi cemo samo ABC i kiflu jesti.
Kakav ABC,jesi vidio koliko je poskupio, taj premium sirni namaz?
A i kifle su preskupe, tako da ostaje kakav obicni hljeb i neki vajkrem.
Ja trebam raditi reparaciju letve volana, vidjecu koliko ce me izaci i sta cu morati jesti iducih mjesec dana.
Evolution_IV wrote: ↑19/03/2023 15:29
samo da jos jednom iskoristim priliku da se poserem na zakone koji su kreirani od strane glupana u ovoj drzavi...gledaj igracke
kroz koju god ce bit mozda para, ali kme mora bit euro 5, eur obrazac, pm-terne