Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To toni bavarski mangupe.
Ma nema se sta tu testirati. Prave M mašine nemaju premca. Vrh. Špicokaa mada i alpina B3 je vrh. Malo mi neobicno ekrani. Valjalo bi se na to naviknuti. Nebi imo protiv toga bas puno…
Što se mene tiče, biće teško nadmašiti izgled aktuelne facelift G30 serije 5. Strašno lijep auto, posebno u M izvedbi. Meni najljepši auto koji se trenutno proizvodi/prodaje.
Što se mene tiče, biće teško nadmašiti izgled aktuelne facelift G30 serije 5. Strašno lijep auto, posebno u M izvedbi. Meni najljepši auto koji se trenutno proizvodi/prodaje.
my pure beauty
Mada sam vidio i novu seriju 5 bez kamuflaze pa i i5, izgledaju sasvim ok, evolucija dizajna, zadnji kraj posebno mi se svidja.
Licno mi je 8 GC u trenutnoj gami, najljepse auto.
my pure beauty
Mada sam vidio i novu seriju 5 bez kamuflaze pa i i5, izgledaju sasvim ok, evolucija dizajna, zadnji kraj posebno mi se svidja.
Licno mi je 8 GC u trenutnoj gami, najljepse auto.
Ma brutalan
A što se tiče osmice, bespotrebno je trošiti riječi. Najljepši mi je kupeasti auto iz ponude ubjedljivo, samo što inače sedane najviše volim pa mi je zbog toga petica lično ljepša.