Ali se smijes, znaci kvalitetna kaka izlazi
Ma opusteno, vidis da nam je fino
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ali se smijes, znaci kvalitetna kaka izlazi
Odlicna.husoboss wrote: ↑15/03/2023 12:58 Šta predlažete u ovom cjenovnom rangu do 13 - 14 k, kompakt, dizel kao Megane 3, P308, Focus...
Aurisa ima premalo pa su i precijenjeni, Focus obično slabi s opremom,nekoliko megana ima u društvu i uglavnom su zadovoljni.
Kakva su iskustva sa ovakvim https://olx.ba/artikal/50933561/peugeot ... on-premium
Drug, Toyota je Toyota, dzaba sve!husoboss wrote: ↑15/03/2023 12:58 Šta predlažete u ovom cjenovnom rangu do 13 - 14 k, kompakt, dizel kao Megane 3, P308, Focus...
Aurisa ima premalo pa su i precijenjeni, Focus obično slabi s opremom,nekoliko megana ima u društvu i uglavnom su zadovoljni.
Kakva su iskustva sa ovakvim https://olx.ba/artikal/50933561/peugeot ... on-premium
Moze se naci, nije da ne moze, ali nije bas neki izbor.Throttle wrote: ↑15/03/2023 14:18 Naravno da se moze naci auto s malo km za solidnu lovu. Neces bit glavni baja u selu, doduse. Astra j 1.6benzin 2011to od prvog vlasnika sa 70kkm kupljena za 11 milki sa 2 seta tockova. Prije 2 godine. Sad joj je cijena vjerovatno 12500 realna. Od mana, zena vozila, farbani branici jer je kacila svuda. Opet ga zena vozi i opet je vec izgreban al auto slusa. Zamijenjen dihtung poklopca i akumulator u 2 godine vozanja. Nije stedljiv motor al ne dajes pare za popravke, na kraju se svede na isto
Meni isto takvo šta treba. Elem, trenutno moje auto, po ovim cijenama, stanju i sve ostalome recimo vrijedi nekih 13 14k KM. D segment, 2010 god, prešlo 109k KM, 103kw, solidna oprema, održavano itd. I čim je pregazilo 100k km nekako gledam da promijenim.
@PM72 zašto ovi razgovaraju preko tebe?Idemedosumom wrote: ↑15/03/2023 11:22 Nisam te odmah prozivao. Prvo sam te lijepo zamolio preko PM-a. Mogu postaviti screenshot, ako nekoga zanima. Ti si odmah poceo umotavati.
Tako da argument da tek sada neces da postavis jer si ljut ne pije vode
Edit: Jos si tada preko PM iskreno napisao: ne mora znaciti da ti je ista autu bilo, ali eto, bilo je u toj radionici. Ali javno na forumu druga dipla![]()
Ovo što sam vidio ili su preskupe ili u lošem stanju glede očuvanosti i hrđe. Dobar primjerak naravno da dolazi u obzir.dr_Evil wrote: ↑15/03/2023 13:40Drug, Toyota je Toyota, dzaba sve!husoboss wrote: ↑15/03/2023 12:58 Šta predlažete u ovom cjenovnom rangu do 13 - 14 k, kompakt, dizel kao Megane 3, P308, Focus...
Dobar auto sa malo km i od poznatog vlasnika je uvijek dobra opcija, već oprobano i godinama služila bez problema ali to je teže potrefiti.Throttle wrote: ↑15/03/2023 14:18 Naravno da se moze naci auto s malo km za solidnu lovu. Neces bit glavni baja u selu, doduse. Astra j 1.6benzin 2011to od prvog vlasnika sa 70kkm kupljena za 11 milki sa 2 seta tockova. Prije 2 godine. Sad joj je cijena vjerovatno 12500 realna. Od mana, zena vozila, farbani branici jer je kacila svuda. Opet ga zena vozi i opet je vec izgreban al auto slusa. Zamijenjen dihtung poklopca i akumulator u 2 godine vozanja. Nije stedljiv motor al ne dajes pare za popravke, na kraju se svede na isto
?Laplace wrote: ↑15/03/2023 16:48@PM72 zašto ovi razgovaraju preko tebe?Idemedosumom wrote: ↑15/03/2023 11:22 Nisam te odmah prozivao. Prvo sam te lijepo zamolio preko PM-a. Mogu postaviti screenshot, ako nekoga zanima. Ti si odmah poceo umotavati.
Tako da argument da tek sada neces da postavis jer si ljut ne pije vode
Edit: Jos si tada preko PM iskreno napisao: ne mora znaciti da ti je ista autu bilo, ali eto, bilo je u toj radionici. Ali javno na forumu druga dipla![]()