Sebija All about
- Filter
#18726 Re: Sebija All about
kako monca brzinski napravi ringispil, majstor
-
NediM17
#18727 Re: Sebija All about
Ona glasa za SDA putem poste. 
- ljevoruki
#18728 Re: Sebija All about
Lazirala magisterij, nije doktor medicinskih nauka, lazno predstavljamje, ugrozavanje javnog zdravstva, profesor na medicinskom fakultetu….
Koliko je to godina robije?
20,30, dozivotna…..?
Koliko je to godina robije?
20,30, dozivotna…..?
-
NediM17
#18729 Re: Sebija All about
I prebacila se na DIF.Styling wrote: ↑14/03/2023 14:33Ja da sam student medicine i da mi se ona pojavi na predavanju, ja bih izasla sa predavanja.kluz franjo wrote: ↑14/03/2023 12:23 Slomi se žena dokazujući da je legalno stekla... INDEKS!
I još uvijek dekanesa Prof. dr. Amina Valjevac akademskoj prevarantici dozvoljava rad sa studentima medicinskog fakulteta.
- Dozer
#18730 Re: Sebija All about
Ma nema ringispila.
Vec je sve jasno. Senat oduzeo akademske titule, end of story.
Sud nema nadleznost nad Senatom. End of story.
Ona sad moze tuziti redom, ali sumnjam da ce jer taj ho-ruk prepadacki nacin joj kod Dizdarevicke nije prosao, i nije mogla nista dokazati, tako da ona vrlo dobro zna da tek sad nece moci nikome nista na bilo kojem sudu, jer ce na svaki morati donijeti diplome.
Ove budalastine s indexima su samo zamazivanje ionako zamazanih ociju SDA polupismenim glasacima, i to je to. Nada se da ce na vrisku i dreku, i montaze na Hayatu, nesto postici. A nece.
Jedine relevantne tuzbe sad bi trebale biti one od strane Tuliastva KS, kao i od stranke UNSA, sve prema njoj, i sve za lazno predstavljanje, falsifikovanje javnih isprava, nadriljekarstvo. Itd, redom sve sta prethodno vuce za sobom. Puno je to godina zatvora.... O povrati ilegalno stecene materijalne koristi na osnovu laznih titula da ne pricamo.
-
moonca
#18731 Re: Sebija All about
Zavisi od tuzbe... ne donose se diplome. bankovni rachuni. itd... to je sve misleading kojekavih ishoda
..
..
- Styling
#18732 Re: Sebija All about
Mozda je i studirala, ali diplome nemaDozer wrote: ↑14/03/2023 14:40![]()
Nazalost, ali to je jedini ispravan potez svakog studenta kojem se ona pojavi na predavanju.
Iskreno, ja bih volio da se jave zene koje je ona pregledala ili vodila trudnocu ili porodila..... Imam gomilu decenija u goozici, ali sad kontam... I ne mogu da nadjem ni jedan jedini primjer nekoga koga poznajem, a da je ikada rekao da joj je ona bila doktorica ili da mu je zenu ona poradjala....A imam 1.016 kontakata u telefonu....
Takodjer, gdje su njene kolege-studenti koji su studirali s njom...? Zar je moguce da nema ama bas nijednog njenog fana medju njima, pa da izadje i kaze - jeste, ljudi, ja se sjecam da je studirala sa mnom, bili smo ista generacija, prisustvoala je svim predavanjima, izlazila na ispite....
- uglavnomja
#18733 Re: Sebija All about
pisala su raja davno da ona nikad nije ni bila na poslu kao dr.gin niti na faksu kao prof
vazda je imala robove da odradjuju njen posao
(srecom po pacijente i studente)
- nepass1
#18734 Re: Sebija All about
Bila je, kao dr sigurno. A sto se tice faxa tu je bila na ispitima.uglavnomja wrote: ↑14/03/2023 15:26 pisala su raja davno da ona nikad nije ni bila na poslu kao dr.gin niti na faksu kao prof
-
kluz franjo
#18735 Re: Sebija All about
Upisana postdiplomska studentica je imala i vremena i prilika da dokaže postojanje položenih ispita. Nije htjela/mogla.
Konačnom odlukom nadležne insitucije je IZBRISANA iz akademske zajednice. Logično.
Završena priča o tom pitanju.
Konačnom odlukom nadležne insitucije je IZBRISANA iz akademske zajednice. Logično.
Završena priča o tom pitanju.
- Filter
#18736 Re: Sebija All about
da je normalna zemlja bilo bi sve cisto i jasno, realno, nikad ne bi bila nista vise od doktora opste prakse.Dozer wrote: ↑14/03/2023 15:17Ma nema ringispila.
Ona sad moze tuziti redom, ali sumnjam da ce jer taj ho-ruk prepadacki nacin joj kod Dizdarevicke nije prosao, i nije mogla nista dokazati, tako da ona vrlo dobro zna da tek sad nece moci nikome nista na bilo kojem sudu, jer ce na svaki morati donijeti diplome.
Ove budalastine s indexima su samo zamazivanje ionako zamazanih ociju SDA polupismenim glasacima, i to je to. Nada se da ce na vrisku i dreku, i montaze na Hayatu, nesto postici. A nece.
elem, sad je neko cudno stanje. jos uvijek je profesor, doktorat nije ponisten. senat je to mogao odmah zavrsiti, ali nije. medicina je nikad nece sama izbaciti, toliko se tu ugnijezdila, da ce svi izginuti zbog nje. kakve mehanizme uopste ima univerzitet da je odstrani sa katedre? ludilo jbte
-
moonca
#18737 Re: Sebija All about
Gdje su pisali.. i koja raja.. dali izjavu pod zakletvom.._id=18692582 wrote:14/03/2023 15:26 pisala su raja davno da ona nikad nije ni bila na poslu
- Dozer
#18738 Re: Sebija All about
Doktorat je ponisten samim ponistenjem magisterija. Magisterij se MORA imati da bi se moglo doktorirati. Kako nije imala magisterij, samim tim je i doktorat nistavan.Filter wrote: ↑14/03/2023 15:35da je normalna zemlja bilo bi sve cisto i jasno, realno, nikad ne bi bila nista vise od doktora opste prakse.Dozer wrote: ↑14/03/2023 15:17
Ma nema ringispila.
elem, sad je neko cudno stanje. jos uvijek je profesor, doktorat nije ponisten. senat je to mogao odmah zavrsiti, ali nije. medicina je nikad nece sama izbaciti, toliko se tu ugnijezdila, da ce svi izginuti zbog nje. kakve mehanizme uopste ima univerzitet da je odstrani sa katedre? ludilo jbte
Drugim rijecima, Senat joj je ponistio sve akademske titule nakon dodiplomskog studija, odnosno prvog ciklusa.
Ona je sad zapravo samo dr.prim.
- Filter
#18739 Re: Sebija All about
znam teoriju druze Dozer. da je bilo ko drugi, vec bi ga naspicili sa medicine ili bilo kojeg drugog fakulteta. sad cekam da vidim sta ce u praksi bitiDozer wrote: ↑14/03/2023 15:46
Doktorat je ponisten samim ponistenjem magisterija. Magisterij se MORA imati da bi se moglo doktorirati. Kako nije imala magisterij, samim tim je i doktorat nistavan.
Drugim rijecima, Senat joj je ponistio sve akademske titule nakon dodiplomskog studija, odnosno prvog ciklusa.
- uglavnomja
#18740 Re: Sebija All about
senat je izdao nalog/naredbu med. fakultetu da je izbrise
e dokle su dosli - to ne znam
ima 30 dana da se zali sudu, ali to nece uticati na odluku senata
osim ako ne donese sve ispite iz zg, a i tad ih mora senat odobriti, a ne sud
e dokle su dosli - to ne znam
ima 30 dana da se zali sudu, ali to nece uticati na odluku senata
osim ako ne donese sve ispite iz zg, a i tad ih mora senat odobriti, a ne sud
- dembele
#18741 Re: Sebija All about
Mogao bi Discovery osim onog serijala o Bigfootu napraviti još jedan sa sličnom žanrovskom tematikom a bio bi vezan za Sebijinu diplomu.
I Bigfoot i Sebijina diploma za američko-bosanske rednecks postoje, samo što ih niko nije vidio.
I Bigfoot i Sebijina diploma za američko-bosanske rednecks postoje, samo što ih niko nije vidio.
- uglavnomja
#18742 Re: Sebija All about
evo ga i klix nesto napis'o
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sebija- ... /230314130
u potpisu mere komforno pisati sebija, a ne amina
cuj 500 ljudi magistriralo, a nisu digli diplome
u potpisu mere komforno pisati sebija, a ne amina
cuj 500 ljudi magistriralo, a nisu digli diplome
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#18743 Re: Sebija All about
Nista, nek se pocne baviti nadriljekarstvom ko Dabic.Popiski se u fildzan i popij pod jezik dobro je za upale.
- black
-
NediM17
#18745 Re: Sebija All about
Oni su skromni ljudi, tesko zive, nije imala para da uplati za diplomu, jbg. to kosta prilicno.
- armin071
#18746 Re: Sebija All about
Ja razumijem da zeleni obraza nemaju ali hebem mu miša pa kad lažeš i izmišljaš laži uvjerljivo da to ima nekog smisla. Ovo što hoštaplerka radi ovo više ne vjeruju ni oni vjerni SDA birači koji se “potpisuju” otiskom prsta….uglavnomja wrote: ↑14/03/2023 16:47 evo ga i klix nesto napis'o![]()
u potpisu mere komforno pisati sebija, a ne amina![]()
cuj 500 ljudi magistriralo, a nisu digli diplome![]()
Idalje sam mišljenja da onaj ko glasa svjesno za SDA i to iz ubjeđenja njemu nema pomoći nažalost….
- dembele
#18747 Re: Sebija All about
Jbt, svaki dan niču nekakva uvjerenja potvrde, diplome o završenim kursevima, samo nema glavnog ćageta.
Naravno, uopće ne sumnjam da zbog Sebijinog uvjerenja u 19h ide BREAKING NEWS na Hayat Tv.
Naravno, uopće ne sumnjam da zbog Sebijinog uvjerenja u 19h ide BREAKING NEWS na Hayat Tv.
- forumskivojnik
#18748 Re: Sebija All about
Pitanje za one upucene u ovaj slucaj:
Ako je razotkrivena da je postdiplomski "lazirala" zna li se ista o njenoj specijalizaciji, koliko je trajala, gdje ju je odradila i gdje, kada i pred kojom komisijom je polozila specijalisticki ispit? O duzini studiranja na medicini, na osnovu iskaza online zajednice, ne zelim ulaziti.
Mislim osnovni kurs iz ultrazvuka u akuserstvu i ginekologiji je posjetila 17-18.10.2012 u Zürich-u a do tada je radila kao akuser i ginekolog, vodila trudnoce zenama, radila ultrazvuk, odredjivala na osnovu ultrazvuka spol djeteta,....mogla je nauciti od kolega sa kojima radi sto i jeste praksa u medicini ali se i obavezni kursevi moraju posjecivati pa cak i obnavljati u odredjenom vremenskom periodu i to sve "kontrolise" i poslodavac jer moze i sam odgovarati zbog zaposlenja osobe bez potrebne strucne spreme na odgovornom radnom mjestu.
Ako je razotkrivena da je postdiplomski "lazirala" zna li se ista o njenoj specijalizaciji, koliko je trajala, gdje ju je odradila i gdje, kada i pred kojom komisijom je polozila specijalisticki ispit? O duzini studiranja na medicini, na osnovu iskaza online zajednice, ne zelim ulaziti.
Mislim osnovni kurs iz ultrazvuka u akuserstvu i ginekologiji je posjetila 17-18.10.2012 u Zürich-u a do tada je radila kao akuser i ginekolog, vodila trudnoce zenama, radila ultrazvuk, odredjivala na osnovu ultrazvuka spol djeteta,....mogla je nauciti od kolega sa kojima radi sto i jeste praksa u medicini ali se i obavezni kursevi moraju posjecivati pa cak i obnavljati u odredjenom vremenskom periodu i to sve "kontrolise" i poslodavac jer moze i sam odgovarati zbog zaposlenja osobe bez potrebne strucne spreme na odgovornom radnom mjestu.
- klixoris
#18749 Re: Sebija All about
Ma nije ovdje ni diploma mjerodavna, moze se i ona nastancati i falsificirati. Isto kao sto su joj SDA ljudi na medicini falsificirali priznavanje 10 ispita koje je toboze polozila u Zagrebu. Sada i da pokaze diplomu, ko bi uopste u to vjerovao ?
Sporan je put do te diplome, odnosno ti zagrebacki ispiti, i tu je niko ne moze oprati. Da nije umijesan Zagreb, nasli bi oni nacina da i to falsificiraju, ali ovako je sama sebi skocila u stomak; u Zagrebu nema uticaja, tako da se tamo ne moze naprasno pojaviti dokumentacija o polozenim ispitima.
Bolje bi joj bilo da su joj tih 10 ispita nastancali kao polozene ovdje u Sarajevu, tako bi imala cistu dokumentaciju u dosijeu, ali ocito je bilo ljudi koje nisu mogli “zavrsiti”, pa je “priznavanje” ispita iz Zagreba bila jedina opcija.
Sada je trebaju raspakovati i za specijalizaciju, jer ocito ne treba puno dokazivati da ni nju nije stekla na ispravan nacin
Last edited by klixoris on 14/03/2023 18:02, edited 2 times in total.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium