Dešavanja u Srbiji

Bossona

#60176 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bossona »

„Dvostruka šibicarska igra političkog kameleona i varalice Vučića“

:-D
Gandalf

#60177 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Gandalf »

On može ko i dodik, hebavat svima sve i još mu lete pare davat, očigledno njih dvojica su masters of puppets cijelog svijeta. Evropa naravno šuti, a kauboji zauzeti prebrojavanjem kirbaša
Bossona

#60178 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bossona »

:thumbup:
zilog

#60179 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zilog »

muha_sa

#60180 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

zilog wrote: 04/03/2023 22:13
:lol: :lol: :lol: :lol:
problemnatravunu

#60181 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by problemnatravunu »

DonieBrasco

#60182 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

Kad sagledam trenutna desavanja u svijetu, Amerika i njihove brige, ovu smijuriju od EU, kineski premijer prica o pripajanju Tajvana,..itd.

Da se vratimo u proslost godinu dana da je Rusija uspjela za tri-cetri dana da srusi Ukrajinu vjerovatno se ne bi zaustavljali na druge drzave, ja sam siguran da bi sad horor bio u regionu radi Srbije i RS podpomognuti rusima.

Ma kakav cirskus bili i Srbija i RS kao sto jesu sad bi ovdje ne smijem da pomislim sta sve radili, a mi u bi imali brigu i od Hrvatske, dok kurceva MZ, Amerika, EU zbog svoji sranja ne bi ni primjetili.

Sad u miru stranci titraju srbima radi Kosova, radi Dodika, radi RS, radi "mira u regionu" kurceva MZ, Amerika, EU, OHR, Šmit, yebem li im familiju u kompletu.
escobar__

#60183 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by escobar__ »

Ako ništa možemo vidjet da se isplati bit bully i faktor nestabilnosti.
muha_sa

#60184 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

saimidin

#60185 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by saimidin »

escobar__ wrote: 05/03/2023 12:48 Ako ništa možemo vidjet da se isplati bit bully i faktor nestabilnosti.
Treba I za to preduslova, jer eto vidjeli smo kako je na kraju prosao kurti, tj vidjecemo jos ali po trenutnom od lika koji je trazio ujedinjenj sa albanijom doslo je na to da je sada bio spreman potpisati implementaciju szo, vucic ga iskulirao, a ne vidim milijarde za kosovo da se nude na izvolte

Sr jeste sa najozbiljnijim mogucnostima da napravi sranje, prvenstvenk na kosovu I u :bih: a I u cg, ali I da nesigurnost bude u svim okolnim zemljama kada nato ma kraju odluci da ih ponovo dozove pameti

Ovako nato pokusava da sprijeci havariju, jer ce I za ciscenje opet oni morati dati I puno vise milijardi nego sada
muha_sa

#60186 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

Roccohljup

#60187 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Roccohljup »

Dobar text
Osramoćeni
Ovih dana mnogi u Srbiji se osećaju osramoćeno.

Laku noć, deco

Zbog toga što se smenjuju tužiteljke koje časno rade svoj posao od strane nadređenog kome su verovatno na fakultetu kupili sat na jubilarnu desetogodišnjicu studiranja?

Zbog toga što naš predsednik sebe naziva divljim Srbinom koji ima svoga Švabu, a urednik tabloida tog istog predsednika zove zver u najpozitivnijem smislu na televiziji sa nacionalnom frekvencijom?

Zbog toga što nam u fabrikama stranih investitora umiru radnice, ili u najboljem slučaju postaju invalidi?

Zbog toga što međunarodne organizacije moraju da sklanjaju iz zemlje naše novinare da ne bi doživeli sudbinu Slavka Ćuruvije i Dade Vujasinović?

Ma kakvi!

Vaskolika javnost se uzburkala, uzbudila i naljutila zbog velike sramote izazvane izborom Luke Ivanovića na takmičenju za pesmu koja će nas predstavljati na izboru za pesmu Evrovizije.

Komentari zbog kojih svaki normalan stanovnik Srbije crveni i ima potrebu da se izvinjava talentovanom, obrazovanom momku koji je davno napustio ovu našu prokletu avliju su:

"Satanizam, spasi nas bože"
"Preuzeše pederi i srednjaci Evroviziju, Srbijo šta si dočekala!"
"Ovakvi ne bi smeli da pevaju, ovo da nam gledaju deca?"
"To traži sodomitski zapad!"

I ono što me posebno pogodilo, jer je Luka iz mog grada, Čačka:

"Vojvoda Stepa se okreće u grobu od sramote"

Anonimni mrzitelju,

Vojvoda Stepa se verovatno okreće u grobu od sramote, ali ne zbog Luke, već zbog toga što fasade u Čačku "krase" slike Ratka Mladića koje niko ne sme da prekreči, jer je Stepa Stepanović rekao da će svaki vojnik koji ubije zarobljenog vojnika biti streljan.

Šta bi rekao Vojvoda Stepa na to što se potomci njegovih hrabrih vojnika prodaju za dve crvene i sendvić? Šta bi rekao on, koji je tražio da mu se smanji penzija jer ne želi mnogo da uzima od naroda da vidi ovu pljačku, ovo rasipanje državnog novca na sve i svašta dok stari umiru bez lekova a mladost beži iz zemlje?

Ne znam... možda smo svi kao što kaže Luka zaspali i utonuli u košmar u kome nema mesta za dobrotu i lepotu, nema razumevanja za one koji su drugačiji?

U tom košmaru se hranimo mržnjom prema drugima jer ne smemo da priznamo da mrzimo sebe. U tom košmaru tražimo krivce u drugima umesto u ogledalu.

Umesto da se radujemo pozivu na buđenje mrzimo onog koji nas budi, jer stvarnost zahteva odgovornost i suočavanje sa problemima.

Malobrojni budni na javi sanjaju kako će umesto koncerata folk zvezda na trgovima, u smogu, koncerte na trgovima punim zelenila, na čistom vazduhu držati neki novi klinci, slobodni da se izraze, obuku i ponašaju u skladu sa svojim osećanjima, neki novi klinci koji neće biti dobrovoljne izbeglice iz besmisla kojim zovu svoju zemlju.

Aleksandra Ćurčić
plavi_E

#60188 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by plavi_E »

Slobodan Jarčević SRBSKO KINESKI RATOVI

Vrati se Dereticu sve ti je oprosteno.
:D
mishic

#60189 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mishic »

"Vučić: Ne pada mi na pamet da potpisujem kapitulaciju Srbije"

Ovaj tezgaroš svake sedmice iziđe na pijacu sa istom robom i pokuša podići cijenu. A i što ne bi kada mu tu "mrkvu" bez "štapa" nude idioti koji nikako da shvate njegovu igru.
zavrzlama

#60190 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

zavrzlama wrote: 02/01/2023 19:18 Ono sto je bitnije a desava se u srbiji je stvaranje po meni nove politicke grupacije oko vucica..

Vucic ce vjerovatno rasturit sns,isto kao sto je rasturio srs...

Vucic je skupio ekipu u koju ulaze njegovi dojucerasnji krvni protivnici...a to su: Djilas,Borko Stefanovic,a sve izglednije i Cedomir Jovanovic..

Vucic stvara" pokret za Drzavu"

8)
zavrzlama

#60191 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

zavrzlama wrote: 02/01/2023 19:18 Ono sto je bitnije a desava se u srbiji je stvaranje po meni nove politicke grupacije oko vucica..

Vucic je skupio ekipu u koju ulaze njegovi dojucerasnji krvni protivnici...a to su: Djilas,Borko Stefanovic,a sve izglednije i Cedomir Jovanovic..

8)
zavrzlama

#60192 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

zavrzlama wrote: 10/03/2023 21:15

8)
Vucic je rasturio srs u dogovoru sa seseljom....danas ide da vrati dug seselju,pa ce osnovat pokret za drzavu,gdje ce pola clanstva sns otici seselju a ostala polovica ce prijeci u Pokret za Drzavu...da bi ovaj pokret dobio podrsku zapada,vucic ce u ekipu primiti gore navedene...

Stab nista ne prepusta slucaju :wink:
breuer

#60193 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by breuer »

Šešelj je ipak stvar političke prošlosti. Nasljednici su podjednako nacionalno ostrašćeni ali sa mnogo manje kapaciteta, zato Vučko mirno plovi između valova...
Saian

#60194 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Saian »

https://www.index.hr/clanak.aspx?id=2445508
Vučić je na Središnjem odboru SNS-a rekao da će na predstojećoj skupštini naprednjaka, koju je najavio za 27. svibnja, biti napravljen "povijesni rez" i kadrovska rekonstrukcija "jer voditi zemlju i stranku nije uvijek isto", pa je zato "potrebno sebe preispitati" i napraviti viši oblik organizacije.

Dolazi vrijeme za pomlađivanje, ali i za neke ljude koji nisu po godinama mladi, ali nisu "potrošeni", rekao je Vučić na sjednici Središnjeg odbora SNS-a, najavljujući stvaranje narodnog pokreta za državu, "bez obzira na to kako će se on zvati", u kojem će, kako je rekao, svi oni koji žele normalnost i pristojnu Srbiju donositi racionalne, ozbiljne i odgovorne odluke.

Ameri su Vucku objasnili da bi mogao biti otac nacije, Vucko je shvatio i djasvi mu se ko i svakom narcisu, samo mu treba vremena da to ispriprema i „podavi“ ove sto nisu shvatili, a dosad su mu bili korisni. Ameri mogu pricekat‘ ako se bude drzao rijeci, jer igraju long game. Dodica je skont‘o i zato vraca nadlezhosti svaki dan, uznervozio se, ima i tih kredita, situacija se guzva, rock i hard place se priblizavaju :D. No on nije bitan.
Nash je problem, (nas, da ne bude zabune, ljudi koji bi htjeli neki normalan zivot bez straha od rata, koliku toliku meritokraciju i politicku, moralnu i krivicnu odgovornost izabranih obnasatelja javnih duznosti, niske kamatne stope i rast vrijednosti nekretnina, sve ostalo bi doslo) sto smo svi kolektivno otisli na zhivcima, pohab’o se materijal, ko kad opna oko zivca ogoli zbog stalnog nadrazaja i ne kontamo kako to da se nikom drugom ne zuri, no to je jer nikog drugog nisu njegovi raspamecivali i obeshchashchivali ko nas „nashi“ :D , neprikosnoveno, pa nam je tesko sagledat razvoj situacije sa stanovista nekog realnog politickog vremena potrebnog da bi se nashe samljelo.
Izgubili smo sposobnost za strpljenje, i obuzima nas lako anksioznost od raznih oblika ptsp-a i svega sto dozivljavamo od rata na ovamo. (Interesantno je da niko nikad nije uradio iole ozbiljniju populacijsku studiju o oblicima ptsp-a kod obicne populacije, ne vojnika u BiH. Tako se, bajdvej, iskreno brine za svoje ljude / narod.) Ona pjesma od stuka dobro hvata to stanje
Ovih dana sav u znoju spavas.
Migrena te budi, ona hrce, ah, ljudi.
U mraku pijes "ksanaks", sta ces danas,
Mislis li na nas? O, ne.
Ovih dana, Vrhovni sud ti sudi.
Nista od toga, pa ti si prvi do Boga.
Diktiras, urednik pise, klise,
Bice kise, opet migrena.
Ovih dana raskol u stranci za naslovnicu.
Loziona za naivnu rulju. Burek, sir u ulju,
Meso na zaru, iza zatvorenih vrata:
"Nece, hoce, hoce, nece biti rata."
Refren (dva puta):
Mi smo maticni brojevi, brojevi racuna,
Poluprazni kontejneri, iscupane klupe.
Nas nema i nikad nas nije ni bilo,
Samo ti se snilo.
Ovih dana odluka je pala u prvom krugu,
Izglasana od budala. Hvala? Ni hvala.
Povjerenje? Prosperitet? Postenje?
Pojest cemo drago kamenje s nakita vasih zena, kceri, kurtizana.
Ovih dana gladni, bijesni jedni na druge,
Na sebe zbog vas, zbog tebe, zbog svih poltrona,
Kurtona, mediokriteta, mi smo supak svijeta.
Nikad vise devedeseta – devedeset peta.
Konopac je spreman, savit ce se grana – ovih dana.
Refren (dva puta):
Samo ti se snilo.
A vi ste obicna bagra s koca i konopca.
Da nije bilo rata ne bi imali za graha.
Hranite ekstreme da zaustave vrijeme,
Da i djeca budu sluge mrznje, gluposti i straha.
Ova zemlja je kulisa za predstavu lazi,
Teatar apsurda za pokisle zabe.
Dok muhe nas jedu u prvom su redu
Svi oni sto karte dobivaju dzabe.
Samo ti se snilo...
Digresija : Stulic bi guZce dao da je znao ovako s rijecima.
Helem, da me se ne shvati krivo, normalno je bit‘ nestrpljiv (blago receno), poslije godina ovog iz ove pjesme, al men‘ se nesto cini da nikad nije bilo blize da se i nase samelje. Mozda se varam, mozda nemam ni svoju cijelu kozhu u igri pa to mislim, al eto, onako, slusajuci Vucica u zadnje vrijeme … I da ne bude zabune, nije do nas, nismo mi neuzubilahi :D vlasnici svoje sudbine, nismo mi akteri nicega, nego je samograndioznost oteta kontroli Vladimira Wladimirovicha tako stvari namjestila. Mi smo ko i 100 puta dosad, samo izdrzali dovoljno dugo tu, ni krivi ni duzni tavorili u i oko Bosne :D.
DonieBrasco

#60195 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

Vucic kao i Dodik otvoreno guraju prst u oko zapadu, amerikancima, EU.
insaneinthebrain

#60196 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insaneinthebrain »

Jebe Vucko, ne vadi. A pola drzave u amneziji zivi
muha_sa

#60197 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

DonieBrasco wrote: 11/03/2023 20:48 Vucic kao i Dodik otvoreno guraju prst u oko zapadu, amerikancima, EU.
Boli ih cundara, može im se i prolazi im.
muha_sa

#60198 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

SmokingMan

#60199 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by SmokingMan »

Ana predvodi voz retardiranih likova. Ovakav stepen ulizivanja nisam vidio ni pod prilsilom. :D
istra_hr

#60200 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by istra_hr »

muha_sa wrote: 11/03/2023 20:50
Vucic kao i Dodik otvoreno guraju prst u oko zapadu, amerikancima, EU.
Boli ih cundara, može im se i prolazi im.
SmokingMan wrote: 11/03/2023 23:11 Ana predvodi voz retardiranih likova.
:D
... mislim da i gospodjicu/gospodju: Anu Brnabic isto boli q...ac/cundara/milokliz
Post Reply