upisana ne znaci da ga je i zavrsila
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Moderator: anex
- tramvajtrojka
#4676 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
- mirsek
#4677 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Nenad konstantno pokusava da dokaze da ona nije ni upisala, cak i montira video izjave da to tako ispadne.tramvajtrojka wrote: ↑10/03/2023 20:42upisana ne znaci da ga je i zavrsila![]()
pa nastavi kreciti za sebiju i zvati Senada nenad
![]()
Sad ga je izurinirao Zagrebacki univerzitet dok je on, debil kakav i jeste, pokusao da diskteditira odgovor Zagrebackog univerziteta sa montiranim videom Sebije i Bakira jer mu kvari agendu protiv SDA i Izetbegovica.
- tramvajtrojka
#4678 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
los ti je spin do bola niko nije rekao da nije upisala nego da nije studirala i polozila te ispitemirsek wrote: ↑10/03/2023 20:51Nenad konstantno pokusava da dokaze da ona nije ni upisala, cak i montira video izjave da to tako ispadne.tramvajtrojka wrote: ↑10/03/2023 20:42
upisana ne znaci da ga je i zavrsila![]()
pa nastavi kreciti za sebiju i zvati Senada nenad
![]()
Sad ga je izurinirao Zagrebacki univerzitet dok je on, debil kakav i jeste, pokusao da diskteditira odgovor Zagrebackog univerziteta sa montiranim videom Sebije i Bakira jer mu kvari agendu protiv SDA i Izetbegovica.
- mirsek
#4679 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Pitaj Nenada sto to potura.tramvajtrojka wrote: ↑10/03/2023 20:52los ti je spin do bola niko nije rekao da nije upisala nego da nije studirala i polozila te ispitemirsek wrote: ↑10/03/2023 20:51
Nenad konstantno pokusava da dokaze da ona nije ni upisala, cak i montira video izjave da to tako ispadne.
Sad ga je izurinirao Zagrebacki univerzitet dok je on, debil kakav i jeste, pokusao da diskteditira odgovor Zagrebackog univerziteta sa montiranim videom Sebije i Bakira jer mu kvari agendu protiv SDA i Izetbegovica.![]()
![]()
![]()
Nenad u svojoj video montazi ocigledno potura to da Bakir javno laze da je Sebija studirala u Zagrebu.
- tramvajtrojka
#4680 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Pa sam Bakir je to izjavio a ne Senad i bas sta mislis sta ces postici to sto Senada zoveš Nenad to vise govori o tvom obrazu nego istamirsek wrote: ↑10/03/2023 20:58Pitaj Nenada sto to potura.tramvajtrojka wrote: ↑10/03/2023 20:52
los ti je spin do bola niko nije rekao da nije upisala nego da nije studirala i polozila te ispite![]()
![]()
![]()
Nenad u svojoj video montazi ocigledno potura to da Bakir javno laze da je Sebija studirala u Zagrebu.
-
KojiJa
#4681 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Upiso sam i ja dva fakulteta, to ne mjenja činjenicu da nemam diplomu nijednog.
-
sumirprimus
#4682 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
A sto nenad? To ko nenad ne valja jel to nesto na sda nacionalnoj osnovi? Ne ozbiljno d azavrsimo s tim?
-
sumirprimus
#4683 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Sebija ima index i upis al nema ocjene s postdiplimskog, dzaba krecite.
Šou mi d mani/ ocjene a ocjena nema
Šou mi d mani/ ocjene a ocjena nema
Last edited by sumirprimus on 10/03/2023 21:19, edited 1 time in total.
- bogoljub
#4684 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Poslušao sam večerašnje spominjanje Reisa i komentare koje je dao i Senad i njegov dežurni komentator psiholog.
Jednostavno ne možeš ostati nijem kod te izjave, moraš je komentarisati jer ono što se dešava jednostsvno je očigledno ili si za ili protiv.Mada postoje neki koji šute kao zaliveni, a nazivaju sebe Bošnjacima.
Večeras smo mogli čuti i treću opciju,
A to je da budeš za, ali da na kraju Reisa osudiš zato što si za, zato što se on uopće obraća i govori.
Od dežurnog psihologa na FaceTV smo mogli ćuti da nije dobro što Reis poziva na odbranu naroda i Države. Zašto, zato što će drugi odmah osjećati da treba Bosnu braniti od njih!!!?
Smatram da je ova izjava jedna veoma opasna izjava. Iz nje proizilazi da Bošnjak ne smije braniti svoje njive,svoja imanja, svoje grobove, svoj kraj, svoju državu i svoju vjeru. Jer nečiji drugi osjećaji mogu biti povrijeđeni.
BOŠNJAK ne smije imati osjećaje iako je proživio i preživio toliko zločina i genocida. Iako se desi da ima nekakve osjećaj ne smije ga javno iznositi.
Senad Adzifejzov. kaže bi Reis trebao biti reis svih Bošnjaka a ne samo SDA. A isto zaboravlja šta je on lično poručivao Reisu. Zaboravlja da zapravo oni sami odustaju od Reisa. Zaboravljaju da je Reis zvao sve Bošnjake na jedinstvo, a da se Nermin SDP oglušio. A kasnije se ispostavilo i zašto?.
Ovaj dežurni psiholog
spočitava Bošnjacima što se progoni Dragan Vikić i ostali a prešućuje zapravo ko progoni te ljude kroz tužilaštvo?.
Ovo večeras je bio amaterski pokušaj diskreditiranja Reisa, da se kaže da se eto Reis miješa u politiku i da je to loše jer Evropa će pomisliti da smo mi vjerska skupina. Zaboravljaju da se zapadni ambasadori ničim izazvani gotov utrkuju koji će otići kod Reisa.
Za pozitivan primjer uzimaju Kosovo. KAO stranci podržaju Kosovo jer se ne ponašaju kako se mi ponašamo. Vjerovali ili ne ,eto
Usporedba Kosova i Bosne je moguća na Face TV.
Uistinu kako kaza uvaženi dežurni psiholog ;
"Nekada tišina vrijedi više nego vazovi", odnosno psihološki pokušaji driblinga i ispiranja mozgova!
Jednostavno ne možeš ostati nijem kod te izjave, moraš je komentarisati jer ono što se dešava jednostsvno je očigledno ili si za ili protiv.Mada postoje neki koji šute kao zaliveni, a nazivaju sebe Bošnjacima.
Večeras smo mogli čuti i treću opciju,
A to je da budeš za, ali da na kraju Reisa osudiš zato što si za, zato što se on uopće obraća i govori.
Od dežurnog psihologa na FaceTV smo mogli ćuti da nije dobro što Reis poziva na odbranu naroda i Države. Zašto, zato što će drugi odmah osjećati da treba Bosnu braniti od njih!!!?
Smatram da je ova izjava jedna veoma opasna izjava. Iz nje proizilazi da Bošnjak ne smije braniti svoje njive,svoja imanja, svoje grobove, svoj kraj, svoju državu i svoju vjeru. Jer nečiji drugi osjećaji mogu biti povrijeđeni.
BOŠNJAK ne smije imati osjećaje iako je proživio i preživio toliko zločina i genocida. Iako se desi da ima nekakve osjećaj ne smije ga javno iznositi.
Senad Adzifejzov. kaže bi Reis trebao biti reis svih Bošnjaka a ne samo SDA. A isto zaboravlja šta je on lično poručivao Reisu. Zaboravlja da zapravo oni sami odustaju od Reisa. Zaboravljaju da je Reis zvao sve Bošnjake na jedinstvo, a da se Nermin SDP oglušio. A kasnije se ispostavilo i zašto?.
Ovaj dežurni psiholog
spočitava Bošnjacima što se progoni Dragan Vikić i ostali a prešućuje zapravo ko progoni te ljude kroz tužilaštvo?.
Ovo večeras je bio amaterski pokušaj diskreditiranja Reisa, da se kaže da se eto Reis miješa u politiku i da je to loše jer Evropa će pomisliti da smo mi vjerska skupina. Zaboravljaju da se zapadni ambasadori ničim izazvani gotov utrkuju koji će otići kod Reisa.
Za pozitivan primjer uzimaju Kosovo. KAO stranci podržaju Kosovo jer se ne ponašaju kako se mi ponašamo. Vjerovali ili ne ,eto
Usporedba Kosova i Bosne je moguća na Face TV.
Uistinu kako kaza uvaženi dežurni psiholog ;
"Nekada tišina vrijedi više nego vazovi", odnosno psihološki pokušaji driblinga i ispiranja mozgova!
- mirsek
#4685 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Bakir jeste to rekao a u video montazi se postavlja da Sebija tvrdi da nijedan dio studiranja nije obavila u Zagrebu, sto je ocigledno podmetanje Nenada.tramvajtrojka wrote: ↑10/03/2023 21:01Pa sam Bakir je to izjavio a ne Senad i bas sta mislis sta ces postici to sto Senada zoveš Nenad to vise govori o tvom obrazu nego ista![]()
al haj i ja se pitam za obraz a branis sebiju
![]()
Treba pitati Nenada sto se ne drzi cinjenica, zvanicno dostupnih podataka i odgovora a ne montazama i hajkama koje odgovaraju njegovoj zlonamjernoj agendi.
- mirsek
#4686 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Jasmin Imamovic je kriminalac, da ili ne ?sumirprimus wrote: ↑10/03/2023 21:01 A sto nenad? To ko nenad ne valja jel to nesto na sda nacionalnoj osnovi? Ne ozbiljno d azavrsimo s tim?
Zeljko Komsic je nas slavni zlatni ljiljan, da ili ne ?
Last edited by mirsek on 10/03/2023 21:17, edited 1 time in total.
- mirsek
- Altsa
#4688 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Sa ovim Pajtom je pogodio ko s prstom u govno.
-
sumirprimus
#4689 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ti si sda bot d aili nemirsek wrote: ↑10/03/2023 21:13Jasmin Imamovic je kriminalac, da ili ne ?sumirprimus wrote: ↑10/03/2023 21:01 A sto nenad? To ko nenad ne valja jel to nesto na sda nacionalnoj osnovi? Ne ozbiljno d azavrsimo s tim?
Zeljko Komsic je nas slavni zlatni ljiljan, da ili ne ?
-
sumirprimus
#4690 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Stitis kriminal pod plastom vjere najgora sorta ljudi. Sto implicira i dovodi sve ostalo u pitanje.
-
sumirprimus
#4691 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Zk je alkoholicar kome tek treba javno da iznesu Za sta je tacno dobio ljiljana jel to tolika tajna? Ko recimo klej sa unistenih 6 oklopa cist ko suza? A lazni ljljan?
-
sumirprimus
#4692 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ako je trosio agresora ko godine u predsjednistvu i na budzetskoj sisi onda mu svaka cast.
-
sumirprimus
#4693 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Moj muha ovo su politicki postavljeni ljudi , mada ce tvrdit da nisu, najvece stetocine, tzv botoovi i pored svojih ociju i dalje bi isto kontrirali. Nema nama naprijed s njima u vecini takvima..
- mirsek
#4694 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ljudi ti stranicu prije postavili video i izjave ljudi iz njegove brigade za sta je dobio ljiljana, ti i dalje nesto istrazujes, sto si bolan zavidan ?sumirprimus wrote: ↑10/03/2023 21:22 Zk je alkoholicar kome tek treba javno da iznesu Za sta je tacno dobio ljiljana jel to tolika tajna? Ko recimo klej sa unistenih 6 oklopa cist ko suza? A lazni ljljan?
-
sumirprimus
#4695 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ko o fadilovoj nevinosti, nista o njemu licno...dakle botovi sdaovski morate bolje od toga inace imate problem.mirsek wrote: ↑10/03/2023 21:27Ljudi ti stranicu prije postavili video i izjave ljudi iz njegove brigade za sta je dobio ljiljana, ti i dalje nesto istrazujes, sto si bolan zavidan ?sumirprimus wrote: ↑10/03/2023 21:22 Zk je alkoholicar kome tek treba javno da iznesu Za sta je tacno dobio ljiljana jel to tolika tajna? Ko recimo klej sa unistenih 6 oklopa cist ko suza? A lazni ljljan?
-
sumirprimus
#4696 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ne kontas ti to sdfa apologeto. Mala je ovo drzava sve se zna medju nama. Ko kad gdje i zasto
Dakle zasto je zeljko tacno dobio ljiljana.
Jel to toliko tesko patriotama navest tacan razlog event dogadjaj čin? Jel to vojna i drzavna tajna evo ja ne znam a zelim d aznam pojasnite.ako mozete.
Dakle zasto je zeljko tacno dobio ljiljana.
Jel to toliko tesko patriotama navest tacan razlog event dogadjaj čin? Jel to vojna i drzavna tajna evo ja ne znam a zelim d aznam pojasnite.ako mozete.
Last edited by sumirprimus on 10/03/2023 21:31, edited 1 time in total.
- mirsek
#4697 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Evo ti razotkrij kriminal ali se navedenim cinjenicama i dokazima, nemoj mi optuzbi i presuda po nekom licnom osjecaju i misljenju.sumirprimus wrote: ↑10/03/2023 21:20 Stitis kriminal pod plastom vjere najgora sorta ljudi. Sto implicira i dovodi sve ostalo u pitanje.
-
zippoo87
#4698 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ovo kada napise "Nenad",odmah znas da je jedan od botova koji to isto pisu u komentarima na klix portalu
Odmah se demaskira.
Ispade da je "Nenad" kriv sto su ovoj ponistili magistarski rad a nije kriva Sebija,sto nema nista od papira
Odmah se demaskira.
Ispade da je "Nenad" kriv sto su ovoj ponistili magistarski rad a nije kriva Sebija,sto nema nista od papira
- mirsek
#4699 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Imas bolan video crveni radikalu, takvima poput tebe su vjerski pandan talibani ili isilovci, dvije strane iste kovanice.sumirprimus wrote: ↑10/03/2023 21:28Ko o fadilovoj nevinosti, nista o njemu licno...dakle botovi sdaovski morate bolje od toga inace imate problem.
-
sumirprimus
#4700 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Dja mi tacan razlog patokarovog dobijanja lijana al mojne razloga ko brankovic i ostala fudramirsek wrote: ↑10/03/2023 21:30Evo ti razotkrij kriminal ali se navedenim cinjenicama i dokazima, nemoj mi optuzbi i presuda po nekom licnom osjecaju i misljenju.sumirprimus wrote: ↑10/03/2023 21:20 Stitis kriminal pod plastom vjere najgora sorta ljudi. Sto implicira i dovodi sve ostalo u pitanje.
Lopivska. Ne znas ti ba nisi nikad ni znao al ih grcevito branis .sta ima sebijin
Last edited by sumirprimus on 10/03/2023 21:35, edited 1 time in total.